Zoran Janković na dnu demokracije
Ja, ja, Zoki je pokazal svoje prave barve…. zatrjevanje, da ga politika ne zanima ne velja več (nikoli nisem verjela temu). Pred volitvami je to jasno pokazal, po volitvah pa naredil “žurko” za zmagovalce kar na Prešernovem trgu sredi Ljubljane (iz katerega žepa so šli ti stroški!?)
Zoki, a si to sam plačal?????
Ne ni , plačal je Pečečnik .
Je pa plačal ali pa jo bo 2000 € kazni ker žurka ni bila prijavljena ![/quote]
To je bila skromna DONACIJA s strani hvaležnega Pečečnika. Kazen je sicer astronomsko visoka (za premražene in lačne upokojence) ampak za podjetnika takega kalibra kot je Joc menda to ne bo problem.
Moje vprašanje je naslednje: KOLIKO v sumi stane takšna prireditev? In seveda KOLIKO upokojencev bi se grelo celo zimo na ta račun? Koliko ljudi ne bi STRADALO, koliko stanovanj bi kupili…?
Ne ni , plačal je Pečečnik .
Je pa plačal ali pa jo bo 2000 € kazni ker žurka ni bila prijavljena ![/quote]
To je bila skromna DONACIJA s strani hvaležnega Pečečnika. Kazen je sicer astronomsko visoka (za premražene in lačne upokojence) ampak za podjetnika takega kalibra kot je Joc menda to ne bo problem.
Moje vprašanje je naslednje: KOLIKO v sumi stane takšna prireditev? In seveda KOLIKO upokojencev bi se grelo celo zimo na ta račun? Koliko ljudi ne bi STRADALO, koliko stanovanj bi kupili…?[/quote]
hja, čeprav se mi zdi ta “zabava” popolnoma brezvezna, ampak tak hud strošek pa spet ni bila. Postavitev odra, plačilo ansambla, ozvočenje in pa seveda kazni, ker je niso prijavili, več kot 10.000€ ga ni prišla.
saj misliva verjetno isto zabavo, ane?
Ja, ninej, isto skromno zabavico za 10 tisočačkov (po tvoje) misliva.
Včeraj sem pri Tedniku gledal dokaj pretresljivo zgodbo o mami z dvema otrokoma, katerima ne gre najbolje in še slabše jim bo. Pustiva detajle… niso lenuhi in niso v takšnem stanju po svoji krivdi. Kakšen tisočaček, bi jim resnično prav prišel.
Ah, saj res, poceni demagogija… sem že nehal.
hja ni poceni, ampak veš kaj me čudi, ko sem jaz nedolgo tega opozarjala na take primere, ki so na robu revščine se je le malokdo strinjal z menoj, ampak glej ga zlomka le oblast se je morala zamenjat, pa jih vidite tudi vi, lepo, mi je všeč da ste začeli bolje opazovati okoli sebe, ampak ti reveži niso od včeraj, njihova agonija se vleče že kar nekaj časa, ja pa njihovo število se je tudi zelo povečalo.
hja ni poceni, ampak veš kaj me čudi, ko sem jaz nedolgo tega opozarjala na take primere, ki so na robu revščine se je le malokdo strinjal z menoj, ampak glej ga zlomka le oblast se je morala zamenjat, pa jih vidite tudi vi, lepo, mi je všeč da ste začeli bolje opazovati okoli sebe, ampak ti reveži niso od včeraj, njihova agonija se vleče že kar nekaj časa, ja pa njihovo število se je tudi zelo povečalo.[/quote]
No, ninči, to sem pravzaprav želel. Da sama prideš do tega, da ne bo pod novo oblastjo nič boljše, kvečjemu slabše. Že v štartu so začeli z razmetavanjem denarja. A se spomniš veselice pred štirimi leti, ko je zmagala SDS? Jaz se je ne. Ker je ni bilo. Samo Peterle z orglicami.
Nisem proti stolom niti proti zabavam. Moti me edino ninej, ki prizanesljivo odobrava proslavico za ca. 10000 Eur, medtem ko je pred enim tednom bruhala ogenj in žveplo nad vsakim centom iz Janševe vlade.
“hja, čeprav se mi zdi ta “zabava” popolnoma brezvezna, ampak tak hud strošek pa spet ni bila. Postavitev odra, plačilo ansambla, ozvočenje in pa seveda kazni, ker je niso prijavili, več kot 10.000€ ga ni prišla. ” cit. ninej
hja ni poceni, ampak veš kaj me čudi, ko sem jaz nedolgo tega opozarjala na take primere, ki so na robu revščine se je le malokdo strinjal z menoj, ampak glej ga zlomka le oblast se je morala zamenjat, pa jih vidite tudi vi, lepo, mi je všeč da ste začeli bolje opazovati okoli sebe, ampak ti reveži niso od včeraj, njihova agonija se vleče že kar nekaj časa, ja pa njihovo število se je tudi zelo povečalo.[/quote]
No, ninči, to sem pravzaprav želel. Da sama prideš do tega, da ne bo pod novo oblastjo nič boljše, kvečjemu slabše. Že v štartu so začeli z razmetavanjem denarja. A se spomniš veselice pred štirimi leti, ko je zmagala SDS? Jaz se je ne. Ker je ni bilo. Samo Peterle z orglicami.[/quote]
o to pa ne, to si rekel ti, jaz bom pa še malo počakala!:)
>>>ampak veš kaj me čudi, ko sem jaz nedolgo tega opozarjala na take primere, ki so na robu revščine se je le malokdo strinjal z menoj, ampak glej ga zlomka le oblast se je morala zamenjat, pa jih vidite tudi vi, lepo, mi je všeč da ste začeli bolje opazovati okoli sebe, ampak ti reveži niso od včeraj, njihova agonija se vleče že kar nekaj časa, ja pa njihovo število se je tudi zelo povečalo
Nisem proti stolom niti proti zabavam. Moti me edino ninej, ki prizanesljivo odobrava proslavico za ca. 10000 Eur, medtem ko je pred enim tednom bruhala ogenj in žveplo nad vsakim centom iz Janševe vlade.
“hja, čeprav se mi zdi ta “zabava” popolnoma brezvezna, ampak tak hud strošek pa spet ni bila. Postavitev odra, plačilo ansambla, ozvočenje in pa seveda kazni, ker je niso prijavili, več kot 10.000€ ga ni prišla. ” cit. ninej[/quote]
Zdej ne vem ampak morda nisi razumel ??
Kaj pa naj bi imel vladin denar z to proslavo .
Proslavo je plačal Pečečnik in kolikor vem ni v vladi , kazen če seveda bo pa plača Jankovič .
Verjemi , da jo bo plačal iz svojega žepa in tudi slučajno jo ne bo pokril iz mestnega denarja .
Če bo Jankovič to plačal dam za pir.:-)))[/quote]
Prepričan sem , da jo bo plačal iz svojega žepa , in prepričan sem , da ga bodo novinarji pri plačilu spremljali in naredili iz tega reportažo .
Tudi slučajno ne bo te kazni pokril iz mestnega proračuna , tako nor pa spet ni , predvsem pa je za njega 2000 € toliko kot za naju 2 € .
Pa še cel kup pik bi dobil pri ljubljančanih .
Tako da mik ; če boš moral plačati pir vsem na MON-u ???? no vsekakor obstoja možnost , da si sposodiš pri Jankoviču .
“hja, čeprav se mi zdi ta “zabava” popolnoma brezvezna, ampak tak hud strošek pa spet ni bila. Postavitev odra, plačilo ansambla, ozvočenje in pa seveda kazni, ker je niso prijavili, več kot 10.000€ ga ni prišla. ” cit. ninej[/quote]
Zdej ne vem ampak morda nisi razumel ??
Kaj pa naj bi imel vladin denar z to proslavo .
Proslavo je plačal Pečečnik in kolikor vem ni v vladi , kazen če seveda bo pa plača Jankovič .
Verjemi , da jo bo plačal iz svojega žepa in tudi slučajno jo ne bo pokril iz mestnega denarja .[/quote]
Saj pravzaprav je vseeno kdo je plačal ta “ples vampirjev” le da bi bilo veliko lepše, če bi rekel, da v duhu SOCIALNE demokracije poklanja namesto zabave ob zmagi, 10000 eur v dobrodelne namene.
Ne smemo pozabiti, da je “levi trojček” ves čas očital nesocialnost janševe vlade.
Vsekakor je primerjava med stoli in zabavo povsem neumestna.
Stoli so bili plačani iz proračunskega denarja, torej našega denarja. Zabava pa je bila organizirana v zasebni režiji in le veseli so lahko bili tisti, ki so se zastonj zabavali.
Stole smo torej plačali vsi, da lahko sedijo izbranci.
Zabavo pa je plačal nekdo in s(m)o se lahko zastonj zabavali vsi, ki so si to želeli.
Razlika med enim in drugim je torej ogromna.