Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zoran Janković na dnu demokracije

Zoran Janković na dnu demokracije

ah…. to, da se financiral žur iz “zasebnih” žepov, pa vem……..sm mislila, da je še kaj okoli tega, da se zadevica ni prijavila na policiji in da izgleda, da če imaš dovolj novcev se lahko posračkaš na zakon……never mind….samo, da ste lblančani uživali:)))))))……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Kateri župan Ljubljane po Hribarju, je še naredil toliko kot ravno Janković??
Da slučajno koga ne moti, to, da nam bodo stadion delali Srbi??? Pa kaj potem!? Domorodci so imeli dovolj časa, da bi to naredili že prej!!!
Pa niso naredili NIČ!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če ste morda v kakšni službi, kjer MOL odloča, potem veste, da gre Jankovič preko trupel, predvsem na račun ljudi in njihovih potreb. Pa ne le zaposlenih ljudi, tudi uporabnikov. Bo še veselo!

Zdej ne vem ampak morda nisi razumel ??
Kaj pa naj bi imel vladin denar z to proslavo .
Proslavo je plačal Pečečnik in kolikor vem ni v vladi , kazen če seveda bo pa plača Jankovič .
Verjemi , da jo bo plačal iz svojega žepa in tudi slučajno jo ne bo pokril iz mestnega denarja .[/quote]

Saj pravzaprav je vseeno kdo je plačal ta “ples vampirjev” le da bi bilo veliko lepše, če bi rekel, da v duhu SOCIALNE demokracije poklanja namesto zabave ob zmagi, 10000 eur v dobrodelne namene.

Ne smemo pozabiti, da je “levi trojček” ves čas očital nesocialnost janševe vlade.[/quote]

a mojega posta pa ne boš komentiral, od kdaj ti skrb za uboge?:)))

veš kaj Elektronček, ki je priredil zabavo in jo plačal, kar lepo skrbi za svoje delavce, lahko bi ga še kdo drug posnemal, torej mu ni potrebno polagati računov!

hja zakon velja za vse, točno veš če ne prijaviš boš plačal kazen in to kazen bo plačal, torej?

Če bo plačal, sem prepričan, da bo res obkrožen s snemalci in da bo plačal iz svojega žepa. Seveda pa ne s svojim denarjem, ker, če bi ga razmetaval za take neumnosti, ne bi bilo tako razmerje kot ga navajaš med najinim in njegovim premoženjem.

Sposojat pa se mi ne bo treba, tistim trem ali štirim, ki verjamete v pravljice, bom lahko plačal pir iz prihrankov.

Če bo plačal, sem prepričan, da bo res obkrožen s snemalci in da bo plačal iz svojega žepa. Seveda pa ne s svojim denarjem, ker, če bi ga razmetaval za take neumnosti, ne bi bilo tako razmerje kot ga navajaš med najinim in njegovim premoženjem.

Sposojat pa se mi ne bo treba, tistim trem ali štirim, ki verjamete v pravljice, bom lahko plačal pir iz prihrankov.[/quote]

No, pa povej s čigavim denarjem bo plačal kazen, če že vse veš.

[/quote]

Sposojat pa se mi ne bo treba, tistim trem ali štirim, ki verjamete v pravljice, bom lahko plačal pir iz prihrankov.[/quote

Dal bo svojega , toliko nor ni , da bi ga vzel iz nekega sklada ker bi ga sigurno takoj dobili , da je zlorabil finance .
Verjemi , da ga ima , še , ko je bil pri Mercatorju so ocenili , da ima 7-8 milijonov eurov v delnicah Mercatorja , tako , da 2000€ kazni ni razmetavanje , če s tem pridobiš .
No druga zgodba je kako je do take vsote delnic prišel ????
Rekel si , da plačaš pir vsem , nobenega pogojnika ni bilo .
ps.
no mene boš lahko odpravil z kavo , ker alkohola ne pijem .

Ne veš kaj zamujaš. Življenje je tako lepo, ko maček mine.:-)))

Ne veš kaj zamujaš. Življenje je tako lepo, ko maček mine.:-)))[/quote]

Težko verjamem !
Mislim , da nič ne zamujam , sem pa enkrat pred leti poizkusil pivo ,( nekaj požirkov ) saj vem , da bom izzval vse pivopivce , ampak bolj nagravžne pijače v življenju še nisem probal.

Ne veš kaj zamujaš. Življenje je tako lepo, ko maček mine.:-)))[/quote]

Težko verjamem !
Mislim , da nič ne zamujam , sem pa enkrat pred leti poizkusil pivo ,( nekaj požirkov ) saj vem , da bom izzval vse pivopivce , ampak bolj nagravžne pijače v življenju še nisem probal.[/quote]

eh kle sa pa strinjava, zaradi mene bi “tjkun” takoj propadel, me veseli da je več takšnih!:)))

Jao meni, kar se Jankovića tiče moram priznati, da sem med tistimi, ki so
zanj navijali v času volitev oz. ko se je potegoval za župansko mesto.
Sedaj sem razočarana. Razočarana v dno srca in duše.
Ta človek ne počne drugega kot nekaj načrtuje, koplje jame, podira….
Če samo pomislim na kocke ob Prešernovem spomeniku … kot tista Mara, ki ponoči šiva in podnevi para.
Skratka Janković čas je, da odideš iz Mestne hiše predno zafuraš celo Ljubljano.
Veliko nas je, ki te komaj gledamo.

Če je kdo plačal zabavo ,je ni brez lastnega interesa, ve se kakšnega.Koristi namreč.
Pol mandata vlade Zokija je mimo, od megalomanskih načrtov kaj vse bo naredil v štirih letih pa bore malo.
Če ne štejete podiranja vrtičkov in rezanja vrb ob Ljubljanici…..

Še vedno imam shranjen njegov famozni program kajvemkolikih projektov, ki bodo izvedeni v tem mandatu. Do sedaj… khm, khm, khm… Se bo možakar moral še presneto potruditi, da bo izpolnil vsaj polovico, kaj polovico, tretjino svojih obljub.

Ampak naivni Ljubljančani smo nasedli sladkim besedam modrookega menedžerja. In spet bomo… in spet… in spet…

Še vedno imam shranjen njegov famozni program kajvemkolikih projektov, ki bodo izvedeni v tem mandatu. Do sedaj… khm, khm, khm… Se bo možakar moral še presneto potruditi, da bo izpolnil vsaj polovico, kaj polovico, tretjino svojih obljub.

Ampak naivni Ljubljančani smo nasedli sladkim besedam modrookega menedžerja. In spet bomo… in spet… in spet…[/quote]

hja, katerih načrtov pa ne uresničuje???

http://www.zoranjankovic.si/images/nacrt22projektovS.jpg

Tuki lahko kljukce delaš… Hm… kolk jih lahko narediš?

bolj malo, ker se dokumentacija že zbira in pripravlja, počakaj do konca mandata, verjetno pa vseh res ne bo mogel speljati!:)

Hmmmm…mislim, da je zaenkrat kljukica samo pod številko ena…

Si je pa prislužil tri kazenske ovadbe, kolikor vem……

Zaenkrat vodijo kazenske ovadbe pred izpolnjenimi projekti 3:1

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ja, skoraj vseh 22 kljukic bi lahko naredili. Ampak na koncu bo tako ali tako Janša vsega kriv !!!!Dežurni krivec za vse kar gre pri nas narobe.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=184305&rss=1#1223399350

Opala… ENA kljukica v dveh letih. “21 to go”.

tek što nije…

ninočka si neverjetna optimistka ali pa je tvoj življenski cilj,
iz Jankovića narediti junaka. Povsem NEMOGOČE je, da bi vse kar
je vpisano, vrisano … omišljeno v njegovih načrtih ( beri glavi) speljal.

Torej blef.

hehehe, veš kaj bo pokazal čez 2,5 leti kaj je speljal in kaj ne, a si ti kadarkoli zbirala razna dovoljenja in soglasja, očitno ne!:)

koliko bo ostalo še nedokončanega je vprašanje stanja financ.

ne nimam namena Jankoviča postaviti na oltar, nimam nič od njega pa še Ljubljančanka nisem za povrh, da je pa sposoben to mu pa ne morate oporekati, njegovi rezultai bodo vidni pa po koncu njegovega mandata, verjamem da bo dobil še enega, če se mu bo luštalo kandidirat.

Ni sposoben. To, kar je naredil on lahko naredi vsak malo spretnejši mafijec v enem mesecu.

Seveda bo dobil še en mandat. Temu jaz pravim “slovenski sindrom plavih učk”.

ninej, Jankovića podpira samo še 38 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljubljanskega življa.( po dogodkih v Črnučah, verjetno niti toliko ne)
Za prvi mandat je dobil tudi moj glas, za naslednjega pravgotovo ne več.
Verjamem, da v naslednjem mandatu ne bo uspel tako, da si bo raje zazihral prosto mesto v politiki.

A, da je sposoben? ?????

New Report

Close