Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zoran Predin o Jankoviću

Zoran Predin o Jankoviću

Zoran Predin, glasbenik, o svoji nekdanji podpori ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću

Vse te stvari me spremljajo še danes – tudi to, da sem podprl sedanjega ljubljanskega župana, da je premagal skrajnega desničarja, kar mu je tudi uspelo. Zdaj pa me ta isti župan sramoti s svojo podporo Vučiću, tako da resno razmišljam, da bi sprožil akcijo, da bi mu prepovedali uporabo imena Zoran. Vsem nam dela sramoto.

Jah Predin je pač skrajni levičar in od njega ne moreš pričakovati, da bo situacijo videl realno, tako kot je.

Odgovor na objavo uporabnika
Smešno, 04.04.2025 ob 15:31

Zoran Predin, glasbenik, o svoji nekdanji podpori ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću

Vse te stvari me spremljajo še danes – tudi to, da sem podprl sedanjega ljubljanskega župana, da je premagal skrajnega desničarja, kar mu je tudi uspelo. Zdaj pa me ta isti župan sramoti s svojo podporo Vučiću, tako da resno razmišljam, da bi sprožil akcijo, da bi mu prepovedali uporabo imena Zoran. Vsem nam dela sramoto.

Pa taka prjatlcka sta bila.

Eh, ne morem pozabit, kako je s hrbta napadel tistega sodnika na tekmi in ga tolkel po glavi,

kot obseden.

Nihče mu ne more narediti  toliko sramote, kot si jo je sam.

On je pa res posvinjal ime Zoran.

BTDT nepr., 04.04.2025 ob 16:10

Jah Predin je pač skrajni levičar in od njega ne moreš pričakovati, da bo situacijo videl realno, tako kot je.

Kakšna pa je? Realno?

Najbolj da Predin zokija na gobec kot je to naredil na eni tekmi. Primitivec štajerski.

Od nekih pevcev ali nižje izobraženih ljudi ne moreš pričakovati realno predstavo o politiki in diskutiranje o tem. Gre samo za neko cinično  provociranje pod vplivom alkohola. Podobno je srbski režise igralec Bjelogrlić, ki se je posral na svojo glavo z izjavami proti Vučiću. Ta ista država in ti isti politiki so mu omogočili rizična dobra snemanja in slavo. In je pozabil. Lastni igralski kolegi se zgražajo kako nizko je padel, sploh ko je znan alkoholik. Pa tako sem ga rada gledala, čisto v vseh filmih.

Druga bolj divjaški primerek proti Vučiću je črnogorski dramski igralec Trifunović, ki je delal pizdarije na Hrvaškem in dobil prepoved v vstop v EU. In taki neandertalci se bodo šli kulturni politični dialog?

Glede Predina pa naj liže raje mentol bonbon.

Da bi Zoran opankoviča na gobec? Stožice bi bile razprodane. Pa ne enkrat. 😀

Ocitno racuna na umetniski odatek k pokojnini.

se ne pozabi, 04.04.2025 ob 17:47

Eh, ne morem pozabit, kako je s hrbta napadel tistega sodnika na tekmi in ga tolkel po glavi,

kot obseden.

Nihče mu ne more narediti  toliko sramote, kot si jo je sam.

On je pa res posvinjal ime Zoran.

Tocno to. Nasilja ne podpiram zato od takrat ne poslusam in ne berem o tem tipu. Zdaj se zrtev dela iz sebe, kao ljudje me sovrazijo ali pa imajo radi, kreten! Ljudje obsojamo njegovo nasilje! To je poanta, kaj se spreneveda!

New Report

Close