Žovneško jezero
eh, 25.08.2023 ob 10:19
V to jezero se sam poserjem, nisem fuknjena, da se bom tam kopala. Ti pa kar namakaj tam svojo smrdljivo pizdo koker te je volja.
Upirabnica “eh”, najbrž si hotela citirat Julija Cezarja, ne pa mene. Ne znaš citirat? Tudi jaz pravim, da jezero ni za kopanje.
Takole bom rekla, 25.08.2023 ob 10:22
Upirabnica “eh”, najbrž si hotela citirat Julija Cezarja, ne pa mene. Ne znaš citirat? Tudi jaz pravim, da jezero ni za kopanje.
prvotna uporabnica “eh” je nekomu na tem forumu očitno zelo močno stopila na žulj in zdaj ta nekdo z lastnim primitivizmom takele neumnosti klati naokrog z uporabniškim imenom “eh” Itak vemo da tako zelo primitivih izpadov tuki nima ravno velik ljudi …
brez njih bi šlo, 25.08.2023 ob 13:00
Kaj pa kače? Menda jih na bregovih in v vodi tega jezera mrgoli?
To je po moje edini razlog, zakaj naj ne bi bilo primerno za kopanje.
Glede na to, da je jezero akumulacija in voda, ki je čista priteka iz gozdov pod Dobroveljsko planoto,
kjer ni onesnaževalcev.
Pijavke so tudi tam. Pa greznica se notr izliva.
Se da kopat, voda je topla. Je pa voda rjava, ker je na dnu mulj in je potem vidljivost skoraj nič.
Ja, kač je kar nekaj tam okrog, nestrupenih. To ne pomeni, da vsakič, ko greš, da jih vidiš. Večinoma ne srečaš nobene. So pa smokulje ali kobranke ali nekaj takega tam. Nestrupene.
Voda pa: hja, stuširaj se po plavanju pa bo. Pa ne pij je :).