Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žrebanje lota goljufija

žrebanje lota goljufija

Komentar spodnjega članka

mihatirs 13:44 30.AVGUST 2018.
s 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vam lahko zatrdim, da se žreba večkrat in da je že vnaprej določeno ali bo dobitek izžreban ali ne…sem bil kamerman žrebanja večkrat!

Da nisem dobil nič, sem izvedel, preden je bil objavljen rezultat”

Na morebitnega srečnega čakajo štirje milijoni.
“Kot registriran igralec na e-loterija sem od Loterija Slovenija doživel goljufijo,” piše bralec. “V nedeljskem krogu lota sem za nedobiten listek izvedel na e-loteriji ob 21:23 uri, Loterija Slovenije pa še minuto pozneje ob 21:24 ni imela objavljenih rezultatov žreba.” Sprašuje se, kako je možno, da izveš preko e-loterije, da je listek nedobiten, če rezultati žrebanja še niso objavljeni.

Loterija | Avtor: Bralec BRALEC
Pojasnilo Loterije
Na Loteriji Slovenija pojasnjujejo, od kod razlika v času v desnem kotu obvestila. “Rezultati nedeljskega žrebanja Lota so bili na m-loteriji (mobilna aplikacija) in e-loteriji (igralni portal) objavljeni že pred 21. uro, na korpo strani pa malce kasneje – priložena slika je print korpo strani loterija.si,” pojasnjuje Mateja Slamnik Kos z Loterije Slovenija. “E-igralci, ki so nanje naročeni, prejmejo rezultate žrebanja po objavi le-teh na e-loteriji, tako je bilo tudi v omenjenem primeru.”

Srečneža čakajo štirje milijoni
Sedmica ni bila izžrebana tudi v sredo, kar pomeni, da se je znesek za nedeljski krog zvišal že na vrtoglavih 4,43 milijona evrov. Sedmica, ki je glavni dobitek v igri Loto, je bila tako nazadnje vplačana 26. novembra lani vplačal v Šentjurju.

Prevara z loterijo?
Zakaj loterije ne oddajajo žrebanja v živo? Je res tako zapleteno? Ali pa je to zaradi zelo priročne možnosti prevare? Posneti žreb daje izjemno priložnost za goljufivo ravnanje. Potrebno je le nekaj ljudi na ustreznih položajih, ki se strinjajo, da predstavijo posnetek žrebanja, ki je bil narejen pred zaključkom prodaje srečk. Tisti , ki so seznanjeni s tem posnetkom lahko seveda pravočasno vplačajo dobitno kombinacijo in dobijo katerikoli dobitek kadar koli želijo. Na posnetku žrebanja Loterije Slovenije celo ni niti datuma kaj šele ure posnetka žrebanja.
Sam osebno verjamem, glede na tako enostavno možnost prevare, da se goljufanje dogaja in se bo še dogajalo dokler ne bo žrebanje predvajano v živo. In če se bo izkazalo, da so moji sumi utemeljeni, se bodo ljudje čudili kako se je lahko to tako dolgo dogajalo in zakaj ustrezni organi niso posredovali.

Zalaj pa mislite, da se iz loterije financira invalidske in športne organizacije. Zato, da se jih
pusti pri miru. Ni nobene kontrole.

Treba objaviti vse dobitnike večjih zneskov, tako, kot imajo v ZDA. Treba je pritisnit na parlament, da znovelirajo zakon o igrah na srečo. Tudi plače so na obeh lotetojah blazno visoke, za skoraj nič dela ampak vse preko vez.

Nehaj socialno za loto kurit pa te ne bo noben goljufal. Luzer patetični.

New Report

Close