Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Žrebanje uporabnikov po SMSju

Žrebanje uporabnikov po SMSju

Pozdravljeni!
Danes sem po aplikaciji za brezplačno pogovarjanje (Skype, Whatsapp, Viber ipd…) dobila sporočilo od neznane številke, da sem bila izžrebana za nagrado Samsung Galaxy S6 Edge. Menda moram kliknit na link v sporočilu in vpisati neko kodo… Zdi se mi sumljivo, zaradi brezplačnega pametnega telefona, predolge telefonske številke in čudne slovnice. To je to kar sem dobila po sporočilu;

CESTITKE! V veliki letni nagradni igri ki jo je organiziral Viber je izvlecena vasa stevilka osvojili ste pa Samsung galaxy S6 Edge z Viber instalacio in dodatkom.
Nagrado lahko sprejemete na sajtu: http://vibero.xyz/promotion
Unikatna pin koda vase nagrade je 9349.
To stevilko ohranite ker vam bo potrebna za verifikacijo vase nagrade.

P.S: Sporočilo je prišlo iz telefonske številke +8613510906537

Nateg po dolgem in pocez. Nicesar ne klikaj, nicesar ne posiljaj. Ce se nisi sama prijavljala za kaksno zrebanje, je 100 % nateg. To je isto, da bi jaz dobil od loto SMS, da sem bil izreban za sedmico, pa sploh srecke nisem vplacal.

Se enkrat, nateg

Pa se neki, da ne pozabim : https://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20120809000927AABBseZ

What country phone code is +861?
a number +861881073**** phoned my mobile phone and i want to know from which country the phone call was from?

Gilly
Best Answer: 86 is the country code for China

188 is one of several mobile codes within China

1073… is the local number

Torej, Kitajska…nateg!

Jaz sem tudi dobila tako sporočilo,sicer bi bila novega telefona zelo vesela ampak se bojim,da je to nateg saj je skoraj nemogoče da bi nam ponujali telefon zastonj.

enako sem tudi jaz dobila samo koda je bila drugačna

moja sestra tudi, nateg?

Tut jz sm to dobila

Jaz bi rekel, da je nateg oz. prevara. Neznana stevilka, izzreban za nekaj kar sploh nisi sodeloval…nikar naivno, tudi CERT SI lahko vprasate

Jst sm to zele dobil

danes mi je prislo sporocilo da sem dobil samsung s6 edge kako lahko kontaktiram ….

]danes mi je prislo sporocilo da sem dobil samsung s6 edge kako lahko kontaktiram ….[/quote]

danes mi je prislo sporocilo da sem dobil samsung s6 edge kako lahko kontaktiram ….[/quote]

Enako sporočilo sem dobila jaz danes. Očitno gre za nov nateg … S::S

danes sem tudi jaz dobila sporočilo na vibru da sem zadela telefon samsung galaxy s6 a koda je bila drugačna pa telefonska tudi. misli da nas nategujejo.

nimam besed…ocitno svetu samo se nateguni vladajo….. Ne klikajte nicesar. Tudi jaz sem to prejela. Lahko.pride do kraje identitete. Temu je to obicajno namenjeno

Zdravo,
Tudi moja hčerka je ravnokar dobila tako sporočilo.
Sporočilo je bilo poslano iz druge št. kot pri vas in je zelo dolga…..smatram , da gre za velike prevare.
Jaz sem kar cel viber izbrisala iz telefona.
TO JE ČISTI NATEG…KRAJA VAŠIH PODATKOV……NE ODGOVARJAJTE NIČESAR.

Glej jaz sem dobila isto in res neverjamem da bomo dejansko dobili telefon…bla bla bla to so neke brezvezne fore ker nas niso nic obvestili o neki igri in nam dali moznost izbire-ali bomo sedelovali ali ne! Zbrisi sporocilo in pozabi! – Jaz sem naredila tako

Pa LP

Prosim pomoc po nesreci sem jim nekaj obpisala viber imam ze izbrisan ali mi lahko ukradejo edintiteto-zelo me je strah!!!!

Pozdravljeni,
tudi jaz sem danes prejela sms sporočilo na viber, da lahko nagradno sprejmem na sajtu: http://viberpromotion.xyz. Telefonska števika in pin se razlikujeta od vaše. Natega! Menim. da bi hekerjem s tem olajšali dostop do vseh podatkov.

Prav tako sem tudi jaz glihkar dobila isto sms sporocilo iz Št: +86 134 1736 2509,
Od tistega trenutka ko sem sms prebrala se je uporabnik tudi izklopil v odsoten status na viberju, seveda nisem nic odpirala sem avtomatsko zbrisala.

Tudi jaz sem pravkar prejela tole sporočilo… :/ očitno tudi viber ni več varen 🙁

hehe, jaz tudi danes… sporočilo zbrisano in adio

Tudi jaz vceraj dobilo to sporocilo na viber iz st. +8615014663613.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close