Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zrela ženska

zrela ženska

Pozdravljeni,

Sprašujem se, ali resnično ne obstajajo več Moški (da, z veliko začetnico, kar pomeni, da je to privilegij nekaterih), kateri bi še poznali gentlemenske manire in življenjske vrednote? Manire kot, da na prvem srečanju si ne naroči istočasno jager in union, še preden me vpraša, če bi morda tudi jaz kaj? Ali so res vsi takšni zasedeni in jih partnerice skrbno čuvajo (kot pravi moja ostarela mati), saj poznajo njihovo vrednost? Ali pa sem pri svojih letošnjih 55 samo prezahtevna s vso svojo samozadostnostjo?

Menim, da ravno ne, vendar enostavno ne želim vlagati svojo energijo in čas v nekaj in nekoga, kar ne želim. Laži, sprenevedanje, manipuliranje, arogance, dominantnost, dvoličnost, sebičnost, materializem in še bila naštevala, mi res ne sedejo. Bolj kot ne, v zadnjem kratkem času samskosti spoznavam ravno takšne osebe. Osebe v starostnem okvirju -25 (so takoj izločeni, saj imam otroke doma) in do +10. Ne glede na nivo izobrazbe in kraj spoznavanja. Morda tisti s titulami spredaj in zadaj še vse to bolj poudarjajo in potencirajo, kot tisti s srednješolsko izobrazbo, saj menijo, da jim ženske ne morejo biti dorasle. Dokazujejo, da se merilo čustvene in splošne inteligence ne ocenjuje s številom titul. Da ne premorejo druge teme pogovora, kot seks in denar, mi je žalostno. Intima mi ni tuja in jo imam zelo rada, vendar raje prakticiram erotiko in ljubljenje, kot ˝natepavanje˝ z željo čim prejšnje izpraznitve, oziroma potešitve. Labirint, kjer še ne vidim izhoda.

Menim, da sem kljub zrelim letom še dovolj razgledana, vitalna, nasmejana, nagajiva, sproščena, predvsem iskrena, direktna in načelna, pa vendar zelo preprosta, da to niso neke zahteve, ki bi bile odbijajoče (seveda sem tudi oseba z napakami). Torej, kje iskati želene osebe? Morda, da jih najdem še v tem življenju? ;).
Če pa morebiti kateri Moški zaide na ta portal in z malo verjetnostjo še prebere ta zapis, bi ga bila vesela na spoznavnem klepetu na emailu [email protected].

Se opravičujem za nekaj vulgarnih besed, vendar se učim, da moraš včasih uporabiti takšen nivo komunikacije, da te ljudje razumejo, kaj želiš izpostaviti.

Naužijte se današnjih sramežljivih sončnih žarkov, naj telo napolnijo z dobrimi vibracijami.

Lep pozdrav,
Iskalna Moškega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close