Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zreli, odgovorni ljudje so neproduktivni, neuspešni, ker so skromne narave

Zreli, odgovorni ljudje so neproduktivni, neuspešni, ker so skromne narave

pozdravljeni.
s kakšnimi družbenimi vprašanji si eni krajšajo svoj dragocen čas 🙂
simpatična debata.. tudi jaz tukaj zabijam svojih 5 minut, povsem po lastni krivdi :)))

na kratko: še precej revno.. v glavi.. treba bo še žgančkov in to ajdovih.
na dolgo: spoštujem le produktivne, ki sledijo svojim lastnim izvirnim (iz-sebe, ne od soseda) ciljem, ki so odgovorni zase in za ljudi ki so jih vredni – spet po lastnih standardih.. imam pa super službo v prestolnici, živim v prelepi regiji ki ni ljubljanjska, ljubim se z mlajšim inteligentnim moškim s katerim sva se spoznala v šoli, podpirava se od day-1, on je zame 11/10, z njim sem najbolj srčkanega sineka naredila, on si je želel otroka celo bolj kot jaz, je idealen očka, skupaj počneva kar naju veseli, od ps4 do morskih počitnic, oba sva informatika z dveletno višjo in 2k neto v svojem domeku, nisva cajta zapravljala in se z roko v roki lotiva, kar nama življenje prinese, od smrti staršev do predragega vrtca. manj je več. malo prijateljev pa tisti pismeni in prizemljeni (ter dobri po srcu). sem dobrodelna do otrok in tistih, ki si sami ne morejo pomagati, tudi če to pomeni ne morejo več. imam svoje vrednote and I don’t give a second glance idealistekom ki govorijo kaj bojo. raje imam molčečneže ki že počnejo kar zmorejo 🙂

ne zanimajo me mokre sanje mainstreamovskih mladcev, jaz uspešno uresničujem svoje cilje, svoje lastne srčne ambicije in ne rabim potrdila ali sem ali nisem ambiciozna in uspešna. jaz vem da sem. živim svoje sanje in delam na novih in umrla bom sredi svojega seznama opravil. izpolnjena 🙂

srečno želim vsem mojim dragim starcem, komaj čakam da bom leto starejša, da bom v še boljši družbi, ker zame nosi težo le, kar pove modrost, ne pa teoretično znanje in pamet na papirju. mladci pa se naj še prekalijo. hot body gor ali dol. function is true beauty, not words.

izobrazba = civiliziranost? menda…
lep popoldan vam želim.

Samo ti maš prav neke komplekse do fitnesa. VSI hodijo v fitnes, tako da ne tu nekih buč prodajat. V mojem fitnesu je svašta, od malih s.p.-jev, do gospodinj. vsak ima čas, da si vzame 3-krat tedensko 2 uri zase, vse je samo vprašanje volje. Ravno na fitnesu vidiš največjo koncentracijo folka, ki se pripelje z avtom, ki stane kot stanovanje v LJ na dobri lokaciji. ker takemu folku je peechkin dim dat 400 eurov mesečno za osebnega trenerja. In taki folk v bistvu fitnesi anjbolj lovijo: folk z dnarjem, ki hoče nekaj naredit za svoje telo. Tvoja teta ne hodi v fitnes, ker se ji ne da, ne pa nekaj ker je blazno zaposlena direktorca bla bla…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma ti ljudje majo komplekse do vsega kar jim ne gre najbolje od rok. Sej je že napisu enkrat, da ma 25 % bfja. Do tja men ne bi uspel pridt niti če bi se trudu. Spomnm se par let nazaj, k sm si v zapestju ligamente natrgu in rabu dt fitnes na stran za 4 mesce….še takrt sm cel cajt držu 12-13 % bfja.

A to je forum, ko vsi enga ubogega piščanca s krmilno hrante? Ni čudno da je potem sleherna njegova celica prozorna in slinasta….

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Pomoje si pa ti mau out of touch.

danes je poseben dan … v norišnici bodo zvezde tega foruma imele javne predstavitve svojih nebuloz ☺

A ti boš pa njihov vodič, največji bolnik v zgodovini človeštva ?

nestrpno pričakujem, kdaj bodo dnevi zaprtih vrat 🙂 ali pa dnevi spomina na švicarske ogrevalne naprave, ki so jih na severu uporabljali tam do l. 45… pa še gradbince se lohka povabi zraven, baje jih zebe in so tako bolehni, da ne morejo sedet 45 minut. de se jim mal zdravje izboljša 🙂

nestrpno pričakujem, kdaj bodo dnevi zaprtih vrat 🙂 ali pa dnevi spomina na švicarske ogrevalne naprave, ki so jih na severu uporabljali tam do l. 45… pa še gradbince se lohka povabi zraven, baje jih zebe in so tako bolehni, da ne morejo sedet 45 minut. de se jim mal zdravje izboljša :)[/quote]
pa ti si huje kot I.N.R.I. — ta je samo enkrat od mrtvih vstal ♥

tisti je delal, ko je vstal, jaz sem tu samo, ko ne delam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close