Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Zresnila sem se”

“Zresnila sem se”

Danes je nekaj najbolj “normalnega”, če ne več mlada samska zahodnjakinja PONOSNO pove, da je ZRESNJENA.  In temu primernega, “resnega”, moškega si tudi želi.  Menda za “partnerja”.  Nekaterim se še zareče, da nimajo več časa za “neresneže”.  Čim takega “zavohajo”, sploh če gre za vrstnika ali, bog ne daj, starejšega, pa si rade mislijo, da “neresnež” enostavni ni nikoli “odrasel” in dosegel nivo “zrelosti”, ki jo je sedaj dosegla sama.

Pri tem vse svoje pretekle “grehe” seveda zamolčijo.  Z izjemo najboljše prijateljice ali dveh njene prave zgodovine, sočnih podrobnosti, ne pozna nihče.  Niti jo bo kdaj zvedel.  Če to ni možno, ker npr. že ima kakšnega otroka ali se je kaj neprijetnega razvedelo, seveda ne čuti nobene krivde ali odgovornosti.  Vidi se kot ŽRTEV mladosti, naivnosti, neumnosti, …  Moški so jo kvečjemu “izkoristili”.

No, moški, eno resno vprašanje!  Kako pogosto slišite ženske govorila o svojih ljubezenskih avanturah?  Na primer, o kakšnem vročem medenem tednu z moškim, ki so ga ravnokar srečale?   Z raznimi tujci med svojimi potovanji?  Morda imate več “sreče” od mene.  Ker ne glede na silne stotine žensk, se sila redko zgodi, da mi kakšna zaupa svojo preteklost.  Raje igrajo svetnice.  Če ne bi bil sam eden izmed redkih moških, ki je vse to svoj čas redno “servisiral” in zato iz prve roke sobro poznam kaj vse se danes dogaja, bi si še mislil, da so ženske res žrtve, sicer pa nedolžne ovčice.  Tako pa… resnico preprosto poznam.  Vem česa vse so sposobne celo stare device, če le ob pravem času pride prava priložnost.
V manosferi se pogosto govori o tem, da se ženska zresni, ko ji začne tiktakati biološka ura.   Ampak glede na to, da iz leta v leto vse težje trdimo, da si današnje ženske praviloma želijo otroke, mora biti še kaj drugega posredi.  In, jasno, da so razlogi še marsikaj.  Zakaj bi se ženska kar naenkrat “zresnila”?  Naveličala medenih tednov?  Prosim lepo… lol.  “Zresni” se, ker sploh z leti, ko tako po videzu kot karakterju več ni tako privlačna, z moškimi več nima tako sanjskih izkušenj.  Ne le, da je vse manj “ponudb”, da se ima lepo.  Starejša kot je, se še na medenih tednih uspe skregati.  Pa če gre za šotor v Umagu ali vilo na Maldivih.  Z leti pa se še nauči, da življenje ni potica.  Ve, da je “neresno” življenje lahko cool.  Še vedno pa ne bo tako prišla do “lastne” nepremičnine, si zagotovila varne starosti, ipd.  V vseh teh grmih GOLE PRERAČUNLJIVOSTI so glavni razlogi zakaj pride do te “zresnitve”, spoznanja, da potrebuje “resnega” “partnerja”, da ga brez sprenavedanja povedano IZKORISTI, da si izbolja položaj na vseh frontah življenja kjer ji škripa.
Medtem, ko moški vrstnik zadeve seveda vidi precej drugače.  Velika večina moških, ki jih je celo življenje imela na /ignore, če so zrasli poleg interneta, se danes počasi začenja zavedati, da so za razliko od njih punce, milo rečeno, mladost nekoliko drugače preživele.  Uživale v dejstvu, da je ženska mladost in lepota pač zelo cenjena.  Zato tudi moški, ki jim je uspelo skozi mladost nekaj postati in priti do vsega kar si tipična “zresnjena” ženska želi, da po “partnersko” potem skupaj uživata, se jim vse skupaj ne zdi ravno pošteno.  Oni bi precej bolj nedolžno partnerko.  Ne življensko “izživeto” žensko, ki ga v preteklosti še registrirala ni, sedaj ko ima štalco in vse kar v njo spada, ji je pa kar naenkrat zanimiv.
V času interneta je na splošno težko vzdrževati vero v razna neotipljiva prepričanja iz preteklosti, če ženske same s svojimi besedami rutinirano razlagajo za kaj se jim pri zvezi gre.  Na YouTube obstaja še pa že sila popularnih kanalov s tovrstno vsebino.  Ženskih, ne le moških.  Vsak sam lahko prebere ženske komentarje pod njimi, kaj lajkajo, itd.  Čim pa je moški seznanjem še z realnostjo ločitev in kako se danes širom zahoda streže tem zadevam, se mnogim godnim ženinom še toliko manj mudi, da bi se s sodobnimi nenadoma “zresnjenimi” ženskami masovno poročali.
Ženske pozabljajo, da z “zresnjenostjo” uspešen avanturist srednjih let za razliko od ženske več izgubi kot pridobi.  Konec je vročih avantur in lizanja medu z vedno novo piško.  Kar naenkrat ga za jajca v vseh vidikih drži ena, edina, ki ga skozi ločitev, kakšno obtožbo, z lahkoto tudi uniči.  Življenje ga kar naenkrat kvečjemu več stane čim ženska manj služi in več zapravlja.  Tu so seveda tuddi vse omejitve, prilagajanje in tendenca sodobnih možač moškega dominirati v vseh njej pomembnih vidikih življenja.  Če o teh zadevah dobro razmisli spozna, da “zresnitev” zanj pride v poštev le pod nizom specifičnih problemov, ki praviloma niso izpolnjeni.  Sicer si zgolj pljune v lastno skledo.
Moški in ženske se močno razlikujemo.  Za razliko od žensk si moramo moški svoj položaj pod soncem šele izboriti.  Nič nam ni položeno v zibelko.  Medtem, ko lahko že 16 letna punca, če le kolikor toliko zgleda, okoli prsta vrti najbolj uspešne zrele moške.  Mladost, lepota.  Zato na nenadoma “zresnjene” ženske gledamo približno tako kot “zresnjene” ženske na poročene fukfehtarje.  Vsekakor tisti, ki razumemo kaj “zresnjenost” pomeni.  Retardirana večina kateri tako ni nič jasno pa tuli v ženski rog, ker so v to pač indoktrinirani, privlačne alternative prčkanju z “zresnjeno” pa tako nimajo.

Ma to, oboje z različno pisavo, vsebinsko je nezrelo. Otroc sprasujejo al si pogledajo. Ali celo izvajajo sočnosti po novem, za dodatno žepnino petih evrov. 😅☺️☺️☺️ Ni smešno starci otrok. Niti tvoje o sočnih podrobnostih, če so, kot zrela.

O moj jejzus, še en tak, ki ga nobena ne povoha, ti ubožec, ti. Res se mi smiliš. Pazi na svojo verjetno desno roko, ker, če te Še Desanka Šakič zapusti, boš pa za ubit se.

Bom kratek. Za ženske mi je dokaj vseeno ker jih ne jemljem resno. Po defolru so lažnivke . Osebno se ne mislim zresnit, ker mi neresno življenje da vse kar rabim. V resni  vezi bi sabotiral amega sebe.

Mislim, da je to povsem človeško in ni omejeno na ženske, sej tudi mi pri 20-ih verjamemo, da je fora lajfa hedonistic pursuit in da jih moraš čim več kresnt, z leti pridejo pa izkušnje in modrost in spoznanje, da je to žalostna eksistenca, da te gonja po instantni gratifikaciji, materialni ali seksualni, na koncu vedno pusti nezadovoljnega in duhovno praznega in logično iščeš nekaj več, iščeš svojega človeka, sopotnika na življenjski poti, žensko, ki ti bo muza in največja navijačica, ki te bo podpirala in ti pomagala realizirati vse tvoje potenciale in postati boljši človek, ki bo s tabo delila uspehe in te tolažila ob neuspehih.

To ne pomeni, da verjameš v romantične predstave o ženskah ali partnerstvih, v večno ljubezen, tudi če se nekoč konča, je lahko odnos lep in izpolnjujoč, ves keš tega sveta je bolj malo vreden, če ga nimaš s kom deliti.

Poleg tega, kot potrjujejo izkušnje tipov, ki pa res spijo vsak teden z drugo, filmskih zvezd ipd., kmalu jim navaden seks ni več dovolj, rabijo vedno bolj ekstremne in deviantne dražljaje in ob takem lajfstajlu ratajo vsi degenerirani in končajo na drogah in alkoholu ali še kaj hujšega. Tko da to so bolj adolescentne fantazije in sanjarije incelov, v resnici si tega po moje noben zares ne želi.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 29.03.2025 ob 15:17

Bom kratek. Za ženske mi je dokaj vseeno ker jih ne jemljem resno. Po defolru so lažnivke . Osebno se ne mislim zresnit, ker mi neresno življenje da vse kar rabim. V resni  vezi bi sabotiral amega sebe.

To, da si moški skozi resno zvezo danes le še sabotira življenje, ko pod vse potegne črto, je glavni razlog, da se tega vse več osveščenih tipov, ki bi vsekakor lahko bili v resni zvezi, tega danes več ne gre.  Še toliko manj z umazano cunjo, “zresnjeno” zahodno možačo.

Prepričanje o ne vem kakšnih višjih ciljih, ki bi jih naj moški uresničeval skozi tradicionalno resno zvezo, je navaden nateg s katerim so se naši postirji, zgodovinski ekvivalenti ljudi kot je Bill Gates, potrudili stabilizirati družbo.  Nekako v smislu, da se bo za vsako metlo našel štil.  Ali drugače povedano, da je bil tudi povprečnež lahko srečen, ker ga lahko namaka.  Medtem, ko so izjemneži vedno imeli silne hareme.  Ne vem kakšne višje cilje pa so uresničevali zunaj okvirjev “resne zveze, kar indoktrinirane ovce za striženje še vedno poveličujejo.

Od kar se močniki tipa Bill Gates in drugi tehnokrati dobro zavedajo, da smo na pragu post-human družbe, v najboljšem primeru neke vrste hibridov, pa tako vidimo, da se slednji že lep čas trudijo v smeri eliminacije vsega tradicionalne, začenši z družino, statistika pa kaže, da so pri tem tudi uspešni.

Če se vam zdi eliminacija tradicionalne družine problem, potem na napačno drevo lajate, vaša ideologija je s tem povsem kompatibilna.

Ni pa, btw, tradicionalna družina nastala, da bi nek ur-Gates kontroliral ljudi, nastala je približno takrat kot zasebna lastnina, ker je bila enostavno boljši sistem kot horde, kako je bilo s tem, sem enkrat že pisal.

Harem se meni ne zdi posebej privlačna ideja, bolj domena najstniških fantazij kot praktične koristi, sam zagovarjam, da bi se morali poročati za določen čas, npr. za 7 let, za teh 7 let bi si obljubila zvestobo, potem se pa odločita, če želita še en mandat ali gresta vsak svojo pot.

Tudi ženska s polno ritjo nič ne sanja resno zvezo.  V le to se spusti, če ima od slednje dovolj KONKRETNIH OTIPLJIVIH KORISTI.  Vedno je šlo za to.  S tem, da je bila v surovi preteklosti to za veliko večino praktično nuja.  Danes, ko več ni, pa po svetu hodijo z dolgimi spiski zahtev.  In, če jim takšen ravno ne pade s hruške, so raje same, pa avanturističnim obdobju pa z občasnimi jebači.  Če se jim jebe, dokler se jim jebe.  “Partnerja” potrebujejo zresnjene revice, ki potrebujejo pomoč v kakšnem vidiku življenja.  Še takšne, ki so si želele otrok, “partnerja” vse bolj potrebujejo le še za mesečna nakazile, sicer pa ga živega ne morejo videti.  Družba pa jih že pol stoletja še poveličuje.

Spet nek copy paste Tate Speech. Zeeeh.

Daj skrajšaš svoj roman, avtor.

Jaz sem po prvi četrtini nehala brati, ker je tvoje nakladanje čisto brez repa in glave. Vidi se, da pojma nimaš o ženskah.

Razen, če si potem v nadaljevanju kaj pametnega napisal, ampak dvomim.

Iz prve roke ti kaj poznaš? Ne me smejat.

Glej, modrijan, zadeva je sledeča: mlada sem letala s cveta na cvet, ker je bil vsak cvet greha vreden. Zakaj nebi? Isto kot ti. Ja?

Potem sem bila ravno dovolj “resna”, da sem si izbrala fantastičen genetski material za svoje otroke in si postavila ekonomsko neodvisnost. Tudi osebno neodvisnost.
Ne rabim alimentov, nisem ga zato uporabila. Samo za otroke spočet. To je opravil.

Otroci so zdaj samostojni, jaz pa imam čas in denar in voljo in kondicijo in seksapeal in svobodo, enako kot ti.

Ko se mi zalušta, si izberem enega za vroče dogodivščine, če imam bolj nemirno obdobje, pa dva. Včasih za enkratno uporabo, včasih za cel dopust, odvisno, kako dobro se obnese in koliko korektno kapira, da ga ne bom nesla s sabo domov in se šla resne zveze.

Lepo jih imam razdelane. En je za adrenalinske športe, pa ravno prav spolno osvobojen, da se ne ustraši kakih mojih “posebnih želja”, vseeno pa dovolj navdušen in radoveden, ko si izmislim kaj odpiljenega.
En je vzdržljiv romantik, mi paše v kak samoten zaliv ali zasneženo gorsko kočo ali tako deževno soboto, kot je danes. Počasne, nežne, predane spolne nagajivosti, masažice, fantazije, razvajanje. Zelo obvlada. Ko je neroden, mu pomagam in pokažem, kako se stvari streže.
Dvojčka (ne prava biološka) imam za nore vikende, ko se je treba razuzdati in se prefukati do limita. Odlično sodelujeta. Gibčna, da prideta povsod zraven.

En je zdaj na probi. Se mi je vmes zahotelo po dolgem času tanavadnega klasičnega seksa. Tegale bi kap, če bi mu povedala, kaj sem si privoščila prejšnji vikend z dvojčkoma…

Vmes je bil kak tak, da bi se z njim videla skupaj. Imeniten sogovornik, zadosti samostojen, samozavesten, ustvarjalen, svetovljan.  Pa sem še premlada, da bi se fiks vezala. Mogoče, ko mi bo dolgcajt in se mi več ne bo dalo ukvarjat z logistiko. Zdaj še ne.

Vsem sem takoj povedala, kaj točno hočem in česa nočem. Ja, me je kateri vprašal po številu predhodnikov. In se po hitrem postopku poslovil.  Smo se zmenili športno, ne dovolim pohoditi mojih pravil.

Da ti povem, kako moški ne prenesete podatkov o naših izkušnjah. Niti razuzdanci nimate radi, če morate opazit, da vas ženska šije po levi in desni. Ja, je oni moj podivjanec rekel, da ga ne motijo moje izkušnje, potem pa mu je ušlo, naj ga ocenim in ni bil zadovoljen, da ni bil šampion.

Kaj ti naj razlagam? Saj nočeš vedet, da sem jih položila 200 ali več, preden sem si izbrala stalno garnituro.

Bo katera rekla, da sem kurba? Se prekleto moti. Kurba se goni zaradi koristi, običajno materialne. Meni nima nobeden kaj mahat z denarnico, takoj odpade. Plačam dopust sebi in njemu. Če sem zelo popustljiva, lahko plača kavo in sladoled, to je max.

Noro rada seksam, ampak ne z vsakim in sploh ne takim, ki se mi ponuja. Izbiram jaz. Najraje take, ki se malo branijo na začetku.

Ne zbiram črtic, sploh ni poanta. Zbiram dobre izkušnje in trenutke užitka. Nekega dne bom v gigalniku štrikala kapice vnučkom in se sama sebi smehljala ob spominih.

Eden je bil navdušen, ko sem mu podrobno opisala nekatere akcije. Pa kako stvar tudi pokazala, če ni takoj razumel. Ej, je bil trd ko jeklo! Tega bom najbrž še dolgo obdržala, ker zna s tem ravnati in uživati.

Ostali pa so se že naučili, naj ne sprašujejo, česar ne želijo vedet.

Ne, ni vam ok, če vam opisujemo preteklost. Veliko raje verjamete laži o samo enem ali max dveh pred vami. Pa še to vam je treba tako povedati, da izpadete vi najboljši.

skrajšaj, 29.03.2025 ob 16:44

Daj skrajšaš svoj roman, avtor.

Jaz sem po prvi četrtini nehala brati, ker je tvoje nakladanje čisto brez repa in glave. Vidi se, da pojma nimaš o ženskah.

Razen, če si potem v nadaljevanju kaj pametnega napisal, ampak dvomim.

Kako pa lahko nekoga obtožiš, da nima pojma o ženskah, če nisi niti sposobno do konca prebrati komentarja ?

Debilno. 😀

Ena razsvetljena, 29.03.2025 ob 17:29

Glej, modrijan, zadeva je sledeča: mlada sem letala s cveta na cvet, ker je bil vsak cvet greha vreden. Zakaj nebi? Isto kot ti. Ja?

Potem sem bila ravno dovolj “resna”, da sem si izbrala fantastičen genetski material za svoje otroke in si postavila ekonomsko neodvisnost. Tudi osebno neodvisnost.
Ne rabim alimentov, nisem ga zato uporabila. Samo za otroke spočet. To je opravil.

Otroci so zdaj samostojni, jaz pa imam čas in denar in voljo in kondicijo in seksapeal in svobodo, enako kot ti.

Ko se mi zalušta, si izberem enega za vroče dogodivščine, če imam bolj nemirno obdobje, pa dva. Včasih za enkratno uporabo, včasih za cel dopust, odvisno, kako dobro se obnese in koliko korektno kapira, da ga ne bom nesla s sabo domov in se šla resne zveze.

Lepo jih imam razdelane. En je za adrenalinske športe, pa ravno prav spolno osvobojen, da se ne ustraši kakih mojih “posebnih želja”, vseeno pa dovolj navdušen in radoveden, ko si izmislim kaj odpiljenega.
En je vzdržljiv romantik, mi paše v kak samoten zaliv ali zasneženo gorsko kočo ali tako deževno soboto, kot je danes. Počasne, nežne, predane spolne nagajivosti, masažice, fantazije, razvajanje. Zelo obvlada. Ko je neroden, mu pomagam in pokažem, kako se stvari streže.
Dvojčka (ne prava biološka) imam za nore vikende, ko se je treba razuzdati in se prefukati do limita. Odlično sodelujeta. Gibčna, da prideta povsod zraven.

En je zdaj na probi. Se mi je vmes zahotelo po dolgem času tanavadnega klasičnega seksa. Tegale bi kap, če bi mu povedala, kaj sem si privoščila prejšnji vikend z dvojčkoma…

Vmes je bil kak tak, da bi se z njim videla skupaj. Imeniten sogovornik, zadosti samostojen, samozavesten, ustvarjalen, svetovljan.  Pa sem še premlada, da bi se fiks vezala. Mogoče, ko mi bo dolgcajt in se mi več ne bo dalo ukvarjat z logistiko. Zdaj še ne.

Vsem sem takoj povedala, kaj točno hočem in česa nočem. Ja, me je kateri vprašal po številu predhodnikov. In se po hitrem postopku poslovil.  Smo se zmenili športno, ne dovolim pohoditi mojih pravil.

Da ti povem, kako moški ne prenesete podatkov o naših izkušnjah. Niti razuzdanci nimate radi, če morate opazit, da vas ženska šije po levi in desni. Ja, je oni moj podivjanec rekel, da ga ne motijo moje izkušnje, potem pa mu je ušlo, naj ga ocenim in ni bil zadovoljen, da ni bil šampion.

Kaj ti naj razlagam? Saj nočeš vedet, da sem jih položila 200 ali več, preden sem si izbrala stalno garnituro.

Bo katera rekla, da sem kurba? Se prekleto moti. Kurba se goni zaradi koristi, običajno materialne. Meni nima nobeden kaj mahat z denarnico, takoj odpade. Plačam dopust sebi in njemu. Če sem zelo popustljiva, lahko plača kavo in sladoled, to je max.

Noro rada seksam, ampak ne z vsakim in sploh ne takim, ki se mi ponuja. Izbiram jaz. Najraje take, ki se malo branijo na začetku.

Ne zbiram črtic, sploh ni poanta. Zbiram dobre izkušnje in trenutke užitka. Nekega dne bom v gigalniku štrikala kapice vnučkom in se sama sebi smehljala ob spominih.

Eden je bil navdušen, ko sem mu podrobno opisala nekatere akcije. Pa kako stvar tudi pokazala, če ni takoj razumel. Ej, je bil trd ko jeklo! Tega bom najbrž še dolgo obdržala, ker zna s tem ravnati in uživati.

Ostali pa so se že naučili, naj ne sprašujejo, česar ne želijo vedet.

Ne, ni vam ok, če vam opisujemo preteklost. Veliko raje verjamete laži o samo enem ali max dveh pred vami. Pa še to vam je treba tako povedati, da izpadete vi najboljši.

Avč!!! 👍

Ženska si to mogoče lahko špoga, če je ne moti tveganje SPB in stigma promiskuitetnosti, moški imajo pa omejeno količino patron, tako vsaj starodavna kitajska modrost, ejakulacije moškemu zmanjšujejo qi, življenjsko energijo, dokler ne ostane brez, izpit in postaran, baje take prepoznaš po tem, da jim obraz “dol pade” in vse povešeno zgleda.

Fora je, da si si izbral napačnega nasprotnika….medtem, ko neobremenjeni moški zlahka. No, saj veš…to, zaradi česar si ti zafrustriran.

Ena razsvetljena

Te morm razočarat, ampak eni imamo višje cilje in nismo čisto nič ljubosumni na kurbe in kurbirje. Ampak, takšna pač si, kaj naj zdaj jaz, ki je glede izkušenj najverjetneje zlata sredina (par partnerk). Edini, ki se sekirajo, so ostali mentalni bolniki kot 1343, samski cinik itd. Tale forum je prav fascinanten, se počutim zelo normalnega, ko ga berem.

Avtorja napadate, ampak , kar je napisal, je točno tako. meni je zanimivo, ko ženski krožek isto napiše, mu feministični zbor ploska. namreč, ženska, ki ima polno rit, ne bo šla v vezo, če v tem ne vidi koristi in so njene siceršnje potrebe zadovoljene.

Ni naključje, da so največji povpraševalci po resni zvezi mladi naivneži polnih jajc, vsestransko povprečni in osamljene že malo stare ženske slabega socialnega položaja. samski izven teh kategorij ne iščejo tako zelo zveze, ne gelde na spol.

Tule imate od ženske, iz teme, ki sem jo ravno tako komentiral, ki vam sama pove, da zaradi polne ritje nima nobene želje po “resnem partnerju”.  S svojibi besedami vam pove kar sem vam napisal jaz.  Pa če še tako cepetate, ker vam resnica ni všeč.

Ženska pove še marsikaj drugega.  Se vidi bolanost današnje indotrinirane feministične družbe.  Nerazumevnje pomena prisptnega očeta pri odraščanju potem poženščenih kastratov.  Sprejemanje ženskega fukarjenja z neznanci v tujini, da to ženska prodaja kot izgovor.  In še marsikar.  Tako kot marsikaj pove, da sodobni retardi prej ploškate prostitutki kot da da bi prebrali nekaj kar vam ni všeč, pa je skrajni čas da slišite.

Jaz imam tako urejeno.

Podedovala sem stanovanje, službo imam ok, sem vodja ene manjše enote in otroka imam (vsem govorim, da sem zanosila z neznancem na koncertu v tujini – saj ni res, samo toliko, da mi folk ne teži, kaj pa otrokov oče, pa da bom lahko otroku nekaj rekla, ko bo spraševal kdo je oče. Ko bo najstnik, ga bom lahko prestrašila, da naj ful pazi pri spolnosti, da ne bo tako kot jaz. Naj se uči iz moje “napake”).

Zakaj bi si torej iskala partnerja, da živi pri meni?

Neka suhem pa tudi nočem biti. Imam prijatelja – jaz pač pravim občasnik.

Pač, če si skromna in imaš rešen stanovanjski problem, realno gledano, kot ženska, ne rabiš partnerja za živet skupaj, da zadovoljiš neke svoje želje. Potrebo po samostojnosti imam zadovoljeno, ker nisem doma pri starših, potrebo po lastnem uspehu tudi s službo zadovoljim, potrebo bo družini prav tako. To pa so neke psihološke potrebe odraslih ljudi – torej samostojnost, lastna družina oz. pripadnost in uspeh.

Finančno lahko sama, gospodinjskega dela pa imam manj, kot če bi imela partnerja. Razen, če najdeš partnerja, ki naredi 80% gospodinjskih opravil in ima ful dobro plačano službo. Večinoma pa moški niso take gospodinje pri nas. Mame so jih tako vzgajale, da ni rabil nikoli kopalnice počistit in so mu vsa oblačila oprale itd. Moja mama je za mojga brata celo rekla, da si bo našel ženo in mu bo potem to ona porihtala. Kuhal torej ni nikoli, a zmišljeval si pa bo, kaj bo jedel – itak vedno samo take stvari, ki vzamejo veliko časa.

Meni tega res ni treba, kuhaj si sam, ko boš sit, čist, opran in urejen pa se lahko za dve uri dobiva. Kuha ti pa naj kar tvoja mama, tudi gate ti naj pere, pa naj ti ona zaploska, ker ti je uspelo enkrat na pol leta posesat dnevno in smeti odnest. Kolikokrat pa si v življenju počistil kopalnico pa bova verjetno lahko na prste ene roke naštela, a ne?

Če smem predlagat, dejte citate v narekovaje, to ni brezvezna kaprica, ampak da se ve, kaj je citat in kaj ni.

8409, 29.03.2025 ob 21:34

Če smem predlagat, dejte citate v narekovaje, to ni brezvezna kaprica, ampak da se ve, kaj je citat in kaj ni.

V tem primeru sem citiranemu spremenil pisavo.  Drugi problem pa je, da je MON tehnološko gledena en drek ed foruma in marsikaj ne deluje.  To, da gre za danes največji slovenski pa dosti pove o splošnem nivu marsičesa v Sloveniji.

Anonimno 1434, 29.03.2025 ob 21:40

V tem primeru sem citiranemu spremenil pisavo.  Drugi problem pa je, da je MON tehnološko gledena en drek ed foruma in marsikaj ne deluje.  To, da gre za danes največji slovenski pa dosti pove o splošnem nivu marsičesa v Sloveniji.

Vem, ampak zmemjeni smo, da se citira z narekovaji, povsod po svetu je tako, nisem si jaz to izmislil.

Ženska pa resna. Daj ne ga srat s takimi! Število njenih spolnih partnerjev se pa vrti ko ventilator. Resnost je, ko se se sredi nevihte v zvezi usedeš za mizo in stvari rešiš, prej ne greš niti spat! Ženske pa imajo v vsakem trenutku nek backup. Če jo eden slučajno zapusti, bo čez par mesecev že imela drugega. Tu ni nobene resnosti.

Anonimno 9121, 29.03.2025 ob 19:25

Ena razsvetljena

Te morm razočarat, ampak eni imamo višje cilje in nismo čisto nič ljubosumni na kurbe in kurbirje. Ampak, takšna pač si, kaj naj zdaj jaz, ki je glede izkušenj najverjetneje zlata sredina (par partnerk). Edini, ki se sekirajo, so ostali mentalni bolniki kot 1343, samski cinik itd. Tale forum je prav fascinanten, se počutim zelo normalnega, ko ga berem.

Ti si šele zabavna.
logično, da je zapis namenjen temu, da se sekira en zblojeni 1434 in njemu podobni samski ciniki in ta garda navadnih kurbirjev, puhlih in površnih.

Če ženske le hočemo, jih v njihovih lastnih športih damo v koš. Točno to jih tudi tako blazno matra.
Oni bi radi bili carji, pa niso material za to in ne morejo si privoščiti točno tega, s čemer se tu hvalijo.
Požrlo jih bo, da ženskam niso potrebni in da ženske, vsaj tiste relativno samostojne, niso odvisne od njih. Niti od njihovega tiča, ker si jih lahko izbirajo.
Take bi radi imeli, pa jih grize, da nimajo kaj ponudit. One, ki bi dejansko v dvoje lažje preživele zaradi nizkega budžeta, so pa jim seveda samo zadnja možnost in jim ni prijetno zavedanje, da druge možnosti nimajo.
A veš, da mora biti grozno, če sanjaš o desetki, dosegljiva ti je pa kvečjemu dvojka, ki ji moraš pomagati pokrivati položnice. Pa še celo ta dvojka ima možnost izbire, oni pa nobene.

Radi bi se predstavljali kot situirani (vsaj bolj od žensk), v resnici pa vejo, da se niti s svojimi dohodki ne morejo veliko igrati. Zato pa toliko povdarjajo, kako bi jih ženske rade samo izkoristile. V resnici nimajo kaj ponuditi. Celo niti pokrivanja položnic ne, kaj šele, da bi bili vredni ženskega spoštovanja in naklonjenosti.
Potem jim je pa obrambni mehanizem, da ženske žalijo in si želijo domišljati, da se lahko z njimi igrajo in da so svobodni.

Ja, dokler mamica živi in ati skrbi za dom. Oni so pa svobodni v svoji sobici pri kompu in s fototapeto sončnega zahoda na Tahitiju.

Njim je bilo namenjeno moje pisanje. Ker me dejansko lahko tako živimo, če bi hotele.

Nič, grem svoja dva žrebca zajahat 😉

New Report

Close