“Zresnila sem se”
Tako razsvetljena, pa še vedno za luno. pa nekaj cajta sem na forumu, se vas nič ne prime. Pa kdo trdi, da porivamo 10ke? tebi se počasi blede. Ti si 10ka? V čem? Stara baba? daj nehaj no.
Še enkrat, za počasne, Ženske pridete in grete. Ste ko avtobusi, če enega zamudiš, pride naslednji. In rade pridete. Mogoče ne 10ke, seveda ne 10ke porivajo milijonarji, miljarderji, jaz to pač nisem, pridejo pa solidno zgledajoče 20-30 letnice. A zdaj razumeš? Mene ne briga tvoja samozavest, kako si ponosna nase, samostojna, to niso relevantni podatki. meni je dost, da se spraznim na ženskah, ki pridejo v moj lajf, pa še to rabim samo občasno. kdo sploh trdi, da je seks glavna prioriteta? Ti bereš še koga, ali samo sebe?
fak no, cele baje samozadostne, pa še evdno nepismene, nesposobne razumevanja.
In spet te otroške sobice, luzer, jada jada, nimaš za položnice. ma to svoj lajf opisuješ, ženska zmedena, tudi če si visoka javna uslužebnka pri Zoranu, si še vedno samo sužnja, ki hodi nekam služit, zato ja, takim kot si ti se smejim v faco in vašim lizingom, kreditom, ker jaz nimam nič od tega.:)))) Se vam ženskam vidi, da ste luzerke same, sej v vsakem moškem vidite luzerja,zato imate tudi tako razdelana mnenja o tem, no sej ni čudno, pol vas bivakira v hiši staršev, tudi če služite 3 jurje mesečno, kar je v bistvu miloščina.:)
Glavni problem žensk, ki se postavljajo s svojo silno samostojnostjo in zajebanim karakterjem je, da se sploh ne zavedajo kakšne ženske so v moških očeh desetke. Ali devetke, osemke, sedemke, …
Mlada, lepa, ženstvena, … in našemu standardu primerno skromna. Ne pa neka zajebana karieristka naših let, vajena buzeriranja, polna pričakovanj, kaj pričakovanj, zahtev kako bi moški moral plesati.
Ironija je, da je v oček moškega dvojka ona, ne pa tista za katero si domišlja, da je. Domišlja pa si, da je je vreden le ne vem kak über tip. Zato pa takšne prepotentne možače tudi ostajajo na veke same. Še srečne so, če najdejo tovarniškega delavca, ki se vsaj občasno pride vanjo sprazniti.
samski cinik, 29.03.2025 ob 22:47
Tako razsvetljena, pa še vedno za luno. pa nekaj cajta sem na forumu, se vas nič ne prime. Pa kdo trdi, da porivamo 10ke? tebi se počasi blede. Ti si 10ka? V čem? Stara baba? daj nehaj no.
Še enkrat, za počasne, Ženske pridete in grete. Ste ko avtobusi, če enega zamudiš, pride naslednji. In rade pridete. Mogoče ne 10ke, seveda ne 10ke porivajo milijonarji, miljarderji, jaz to pač nisem, pridejo pa solidno zgledajoče 20-30 letnice. A zdaj razumeš? Mene ne briga tvoja samozavest, kako si ponosna nase, samostojna, to niso relevantni podatki. meni je dost, da se spraznim na ženskah, ki pridejo v moj lajf, pa še to rabim samo občasno. kdo sploh trdi, da je seks glavna prioriteta? Ti bereš še koga, ali samo sebe?
fak no, cele baje samozadostne, pa še evdno nepismene, nesposobne razumevanja.
No no, ni ti treba cele dizertacije. Kratek stavek bi zadostoval: pač ti ga včasih uspe namočit. To je to.
Celo niti nimaš nekega užitka v tem.
Kaj pravzaprav sploh sporočaš? Da počneš nekaj, kar te niti ekstra ne navdušuje.
Kaj imaš potem od tega? Pa čemu bi se naj pri tem ženske nad nečim zamislile? Brez veze. Če si tako osvobojen žensk in vsega v zvezi z njimi, kaj se sploh ubadaš z nami? Odmisli nas in pozabi, da obstajamo, ne pa da tule predavaš o bitjih, ki ti sploh niso mar. Idiotsko početje tja v en dan.
Stari, če bi meni bil seks nekaj tako brezveznega, se bi ga komot odrekla. Kaj bi s tem? Če že nekaj počnem po svoji izbiri, mi mora prinašati zadovoljstvo, užitek, veselje, navdušenje. Tako tudi živim.
Kapiraš ti razliko? Ti nimaš od tega nič. Jaz neznansko uživam. V tem je cela poanta, če se že spravljam zraven.
Kaj pa te preganja, da moraš ure in ure o tem javno poročati, pa najbrž ni čisto jasno niti tebi.
Tvoje domneve o mojem statusu so slika tvojih predstav. Obdrži si jih, da se ne boš počutil še bolj slabo.
Mimogrede, za luzerja si se proglasil sam, nisem te jaz. Zate mi je strašno vseeno. Če si pa želiš moje mnenje o tipu moškega, kot ga predstavljaš – tako neživega moškega brez veselja nad čemerkoli, ki povrhu celo prostovoljno počne nekaj, česar si sploh ne želi, težko imenujem izoblikovan človek.
Za jajca spraznit so ženske? A ne bi bilo bolj praktično, če si jih odrežeš? Ti odpade potrata časa z brezveznimi ženskami, pa se rešiš celo nepotrebnih nagonov.
Nisi luzer. Brezveznik si.
Anonimno 1434, 29.03.2025 ob 23:51
Glavni problem žensk, ki se postavljajo s svojo silno samostojnostjo in zajebanim karakterjem je, da se sploh ne zavedajo kakšne ženske so v moških očeh desetke. Ali devetke, osemke, sedemke, …
Mlada, lepa, ženstvena, … in našemu standardu primerno skromna. Ne pa neka zajebana karieristka naših let, vajena buzeriranja, polna pričakovanj, kaj pričakovanj, zahtev kako bi moški moral plesati.
Ironija je, da je v oček moškega dvojka ona, ne pa tista za katero si domišlja, da je. Domišlja pa si, da je je vreden le ne vem kak über tip. Zato pa takšne prepotentne možače tudi ostajajo na veke same. Še srečne so, če najdejo tovarniškega delavca, ki se vsaj občasno pride vanjo sprazniti.
Budalo. Ne kapiraš ti tega. Nam se gladko jebe, kake cifre nam vi podeljujete. Nismo tu zato, da vas navdušujemo, ampak sebe. Vi ste samo občasna publika in kulisa. To, da letate za nami, nam je predvsem smešno, ker padate na take poceni trike, da vas ne moremo jemati resno.
Košček kože da pogleda iz dekolteja, malo da mignemo z ritjo, vi pa znorite…. Mater ste poceni.
Tale, da bi katera bila srečna, če se pride en klipan spraznit… ti si resno bolan.
Anonimno 9121, 30.03.2025 ob 00:03
Ena razsvetljena
Moški sem. Men je tole postavljanje žensk/moških na lestvici 1-10 zelo otročje pa incelovsko. Pa tole na koncu, da te čakata dva žrebca…cringe, ti res imaš nizko samozavest.
Ti pa resno vzameš, kar tu piše? Ti si šele smešen.
Ne z dvema, pravkar se nažigam s tremi, pa vmes malo traparije pišem… verjameš tudi to? Pa v Sneguljčico tudi? Bimbo.
8409, 29.03.2025 ob 19:12
Ena razsvetljena, 29.03.2025 ob 17:29
Glej, modrijan, zadeva je sledeča: mlada sem letala s cveta na cvet, ker je bil vsak cvet greha vreden. Zakaj nebi? Isto kot ti. Ja?
Potem sem bila ravno dovolj “resna”, da sem si izbrala fantastičen genetski material za svoje otroke in si postavila ekonomsko neodvisnost. Tudi osebno neodvisnost.
Ne rabim alimentov, nisem ga zato uporabila. Samo za otroke spočet. To je opravil.
Otroci so zdaj samostojni, jaz pa imam čas in denar in voljo in kondicijo in seksapeal in svobodo, enako kot ti.
Ko se mi zalušta, si izberem enega za vroče dogodivščine, če imam bolj nemirno obdobje, pa dva. Včasih za enkratno uporabo, včasih za cel dopust, odvisno, kako dobro se obnese in koliko korektno kapira, da ga ne bom nesla s sabo domov in se šla resne zveze.
Lepo jih imam razdelane. En je za adrenalinske športe, pa ravno prav spolno osvobojen, da se ne ustraši kakih mojih “posebnih želja”, vseeno pa dovolj navdušen in radoveden, ko si izmislim kaj odpiljenega.
En je vzdržljiv romantik, mi paše v kak samoten zaliv ali zasneženo gorsko kočo ali tako deževno soboto, kot je danes. Počasne, nežne, predane spolne nagajivosti, masažice, fantazije, razvajanje. Zelo obvlada. Ko je neroden, mu pomagam in pokažem, kako se stvari streže.
Dvojčka (ne prava biološka) imam za nore vikende, ko se je treba razuzdati in se prefukati do limita. Odlično sodelujeta. Gibčna, da prideta povsod zraven.
En je zdaj na probi. Se mi je vmes zahotelo po dolgem času tanavadnega klasičnega seksa. Tegale bi kap, če bi mu povedala, kaj sem si privoščila prejšnji vikend z dvojčkoma…
Vmes je bil kak tak, da bi se z njim videla skupaj. Imeniten sogovornik, zadosti samostojen, samozavesten, ustvarjalen, svetovljan. Pa sem še premlada, da bi se fiks vezala. Mogoče, ko mi bo dolgcajt in se mi več ne bo dalo ukvarjat z logistiko. Zdaj še ne.
Vsem sem takoj povedala, kaj točno hočem in česa nočem. Ja, me je kateri vprašal po številu predhodnikov. In se po hitrem postopku poslovil. Smo se zmenili športno, ne dovolim pohoditi mojih pravil.
Da ti povem, kako moški ne prenesete podatkov o naših izkušnjah. Niti razuzdanci nimate radi, če morate opazit, da vas ženska šije po levi in desni. Ja, je oni moj podivjanec rekel, da ga ne motijo moje izkušnje, potem pa mu je ušlo, naj ga ocenim in ni bil zadovoljen, da ni bil šampion.
Kaj ti naj razlagam? Saj nočeš vedet, da sem jih položila 200 ali več, preden sem si izbrala stalno garnituro.
Bo katera rekla, da sem kurba? Se prekleto moti. Kurba se goni zaradi koristi, običajno materialne. Meni nima nobeden kaj mahat z denarnico, takoj odpade. Plačam dopust sebi in njemu. Če sem zelo popustljiva, lahko plača kavo in sladoled, to je max.
Noro rada seksam, ampak ne z vsakim in sploh ne takim, ki se mi ponuja. Izbiram jaz. Najraje take, ki se malo branijo na začetku.
Ne zbiram črtic, sploh ni poanta. Zbiram dobre izkušnje in trenutke užitka. Nekega dne bom v gigalniku štrikala kapice vnučkom in se sama sebi smehljala ob spominih.
Eden je bil navdušen, ko sem mu podrobno opisala nekatere akcije. Pa kako stvar tudi pokazala, če ni takoj razumel. Ej, je bil trd ko jeklo! Tega bom najbrž še dolgo obdržala, ker zna s tem ravnati in uživati.
Ostali pa so se že naučili, naj ne sprašujejo, česar ne želijo vedet.
Ne, ni vam ok, če vam opisujemo preteklost. Veliko raje verjamete laži o samo enem ali max dveh pred vami. Pa še to vam je treba tako povedati, da izpadete vi najboljši.
Ženska si to mogoče lahko špoga, če je ne moti tveganje SPB in stigma promiskuitetnosti, moški imajo pa omejeno količino patron, tako vsaj starodavna kitajska modrost, ejakulacije moškemu zmanjšujejo qi, življenjsko energijo, dokler ne ostane brez, izpit in postaran, baje take prepoznaš po tem, da jim obraz “dol pade” in vse povešeno zgleda.
Občutek imam, da tebi ČI nemalokrat na dlaneh ostane.
Anonimno 1434, 30.03.2025 ob 04:18
Jezus Marija, razsvetljena? Hahaha…. Ti še 2 nisem. Ne bi me mogli plačati, da te srečam v živo… lol
Ni panike. Zategnjenih puritancev ne pobiram, ne znate uživat in sram vas je lastne riti. Medtem, ko mi hedonisti uživamo, vi vaš čas porabite za zgražanje in zmrdovanje. A veš, kot bi primerjal, ali greš zdajle za uro in pol k maši, ali pa namesto tega igraš glavno vlogo v erotičnem filmu. Pri maši se zgražate nad dogajanjem, ki ga mi živimo.
Razlika: oboji smo posvetili uro in pol isti stvari, razmišljali o istem grehu, le da smo ga mi tudi doživeli, vi pa ste obsojeni, da si ga samo predstavljate in pri tem pridete celo v zelo umazane fantazije, ki jih pa ne upate priznati niti samim sebi.
Meni se zdi, da imamo mi precej več od življenja in smo tudi veliko bolj iskreni.
Vi boste celo življenje po malem nezadovoljni, ker se vaša draga uleže na hrbet ko hlod in komaj čaka, da odtelovadite petkovo večerno rutino. Mi se ne sramujemo svoje narave in je ne zanikamo. Laganje in tajenje je tudi greh, veš.
Kdo je tu bolj pošten in iskren?
Ni ti treba odgovoriti, če ti odgovor povzroča nelagodje.
Zdaj pa malo resnosti: celo temo od začetka do sem se na vso moč zafrkavam in norčujem iz onih dveh pofukljev, ki ribarita, ker fukat itak ne moreta. Ne jemlji resno vsega, kar tu piše, uporabi zdravo pamet.
..haha…deci, kaj jokate – napisala je tako kot je, s tem da čw je ‘dobro stoječa’ – materialno, si vse to našteto, in še več, komot privošči. Ravno tako kot moški.
Problem? ..je kje…?
P.s.: …sploh ..a ni enakopravnost v zadnjih lwtih ravno to, da se tudi bejbe ‘znorijo’, prede se ustalijo?,zakaj tak ‘bevsk’ avtorja v uvodu? Čemu?
Moški ko je enkrat star 33 ali več nima kaj opletati za žensko katera pravi da se je zresnila in da hočem nekaj resnega. V kolikor ti je do hitrega seksa so takšne zato najboljša tarča. Pac ranjene 35+ letnice. Za mnoge uspešne in zaželjene moške so bila zelo resna leta med 20 in 35. Potrebno je bilo ogromno odgovornosti, delovnosti,predanosti in trdega dela. In seveda je po 35 letu čas za zabavo uživanje hedonistično življenje, seks brez obveznosti itd… Kdaj pa če ne pri 40ih? Končno moški pride hov v življenju in se lahko sprosti. Dober dan še toliko bolj če že imaš otroka in jih nočeš več imeti. Zame je že 10 let resno življenje in resna ženska takšna ženska ki je sposobna nuditi veliko zabave, oziroma vsaj 10 % toliko zabave kolikor jaz ne in nudim, ampak to je previsoka zahtevnost ponavadi. Ženske ki pa so z dolgočasne in temu pravijo resne pa dojemam kot neresne. V bistvu jih dojemam kot prevarantke saj nimajo česa nuditi za razliko od mene. Pri temp predvsem mislim na brez skrbnost in zabavo ki končno pripada moškemu po 40 letu.
Sveti duh, 30.03.2025 ob 12:21
Moški ko je enkrat star 33 ali več nima kaj opletati za žensko katera pravi da se je zresnila in da hočem nekaj resnega. V kolikor ti je do hitrega seksa so takšne zato najboljša tarča. Pac ranjene 35+ letnice. Za mnoge uspešne in zaželjene moške so bila zelo resna leta med 20 in 35. Potrebno je bilo ogromno odgovornosti, delovnosti,predanosti in trdega dela. In seveda je po 35 letu čas za zabavo uživanje hedonistično življenje, seks brez obveznosti itd… Kdaj pa če ne pri 40ih? Končno moški pride hov v življenju in se lahko sprosti. Dober dan še toliko bolj če že imaš otroka in jih nočeš več imeti. Zame je že 10 let resno življenje in resna ženska takšna ženska ki je sposobna nuditi veliko zabave, oziroma vsaj 10 % toliko zabave kolikor jaz ne in nudim, ampak to je previsoka zahtevnost ponavadi. Ženske ki pa so z dolgočasne in temu pravijo resne pa dojemam kot neresne. V bistvu jih dojemam kot prevarantke saj nimajo česa nuditi za razliko od mene. Pri temp predvsem mislim na brez skrbnost in zabavo ki končno pripada moškemu po 40 letu.
To si pa res dobro napisal.
Neumnim indoktriniranim normijem gre na nos nabit, da za razliko od 90% mladenk, mora 90% njihovih vrstnikov kri scati, če se želijo kadarkoli v življenju približno približati privilegiranosti, ki jo same v mladosti uživajo. Potem pa si ženska, ki je priviligirano mladost že zakockala, če že ne izkoristila, domišlja, da bi uspešen vrstnik za katerim sta 2 desetletji garanja, moral komaj čakati, da ga vsa “zresnjena” osedla kot zadnjega neumnega osla, da ji uresniči vse kar si iz življenja ona še želi. Takšno početje je domena v feministično propagando do retardiranosti indoktriniranih naivnežev in nedojebanih desperadotov, ki do neobveznega seksa pridejo 29. februarja.
Res mi je všeč napisano, da je za takšnega moškega ravno t.i. neresna ženska resna, vredna časa in pozornosti, ker le od takšne lahko nekaj ima. Čim pa povdarja svojo “zresnjenost” veš koliko je ure, kaj vse je za njo in da si te želi zgolj iz preračunljivosti izkoristiti.
Mlad desc, 30.03.2025 ob 19:29
Imaš prav, še vsaka mi je dajala tudi v rit, ko bo čas za resno zvezo, pa ne bo hotela kaj dosti. Ubogi revež ki jo bo imel.
Osebno mi seks v rit ni nikoli predstavljal nekega posebnega užitka. Sedaj se pa še toliko bolj zavedam potencijalne problematičnosti. Se pa spomnem tega početja z žensko, ki se ni z “resnim” bivšim tega nikoli šla, z mano pa ji je bila fora poskusiti par dni po prvem srečanju. Vem, ker sem, hočeš nočeš, resnico slišal od bivšega, za katerega se je izkazalo, da ima dostop do njene elektroske pošte.
Na splošno se je moške indoktriniralo v toliko enih neumnosti o superiornosti seksa z “resno” žensko, pa silna čustva, vse oh in sploh, itd. Medtem, ko je realnost ta, da sem imel najbolj vroč seks praviloma z na svoj način problematičnimi ženskami, ki so že na prvem srečanju iz prvinskega poželenje same dale pobudo da je do seksa tudi prišlo. To je cela soseska potem vedela kaj se dogaja. Ne pa s preračunljivimi “zresnjenimi” born-again-virgins, ki so štele zmenke in čakale, da vanje dovolj “investiram”, preden so bile “pripravljene”. In vseh ostalih, magari, če so “dale” na prvem zmenku, ampak iz preračunljivosti. In zadnje kar lahko moški pričakuje je ne vem kak mega seks v dolgotrajnih resnih zvezah, čim se ženska enkrat počuti varna.
Jesus Christ Superstar, 29.03.2025 ob 15:13
O moj jejzus, še en tak, ki ga nobena ne povoha, ti ubožec, ti. Res se mi smiliš. Pazi na svojo verjetno desno roko, ker, če te Še Desanka Šakič zapusti, boš pa za ubit se.
Jezus Kristus je izmišljen lik, avtor ima prav
In resnica, ki jo je opisal v detajle, je tako kruta, za večino žensk popolnoma nesprejemljiva, da ste ga, kako priročno, uvrstile med moške, ki ne morejo, ali ne znajo dobiti ženske.
Drugače niti ne znate, ker niste napisale iti enega resnega protiargumenta…
Meni, ki jih imam 77, pa seveda prerokujete skorajšnjo smrt.
OBOJE je DALEČ od “kulture” na avstrijskih ali nemških forumih.
Balkan v vsem sijaju besede Balkan…
Je že kdo naletel na “zresnjeno”, ki ni slej kot prej magari med vrsticami povedala, da je nad moškimi razočarana, sita “neresnih” tipov?
O temu govorim v uvodnem postu teme. Ženske se “zresnijo”, ko s frajerji, ki jih več kot očitno privlačijo, več nimajo tako dobrih rezultatov kot na začetku svoje neresne kariere. Razlika v rezultatih pa je v dobri meri posledica dejstva, da so manj fizično privlačne, bolj zatežene, zamorjene in sumljičave, pričakovanja pa že zaradi razvajenosti še nikoli niso imela višja. Zato več niso one tiste, ki se z frajerji lahko igrajo. Ne, na koncu neresne kariere so ženske tiste katere neresneži odj. To je tisto kar jih potolče. Ker se tipov več ne ta trpeti njihove domišljavosti. Ženske pa seveda vso krivdo naprtijo neresneźem.
Večina ima precej zmotno predstavo o neresnežih, da so neki prasci. To pa ravno zato, ker v ginocentričnem svetu ljudje verjamejo le še ženskim zgodbicam, da so večne žrtve. Moška plat pa nikogar niti zanima ne. Če se preveč pritožuje, pa se ga ima za jokico, joj, ubošček, samo poniževanje in podjebavanje.
Na splošna vsa ženska neresnost mladih let temelji na preprostem dejstvu, da smo moški za seks pripravljeni dramatično spustiti kriterije. Drugače povedano, poseksamo lahko marsikaj kar ne bi ravno poročali. Bodite brez skrbi, da povprečnica dobro ve, da najbolj luškan tip ne vidi le njo. Pa se poseksa, ker si ga pač želi. Dalše izpade, če se razve, pa zganja dramo, da je on prasec, ne ona.
Ah… nič ni tako kot ženske nakladajo. En sam BS jih je.
anonimna jaz, 31.03.2025 ob 00:00
Top tale razsvetljena haha.
Fantki tu ala Navajo, številke, ciniki itd…to nimajo prebite banke v žepu, stari jarci sanjajo neke mladenke. Mladenke stanejo fantje. Itak da so zafrustrirani, suša u gačama, suša v denarnici. Je lahko sploh še slabše?
Aja, zdaj pa na kes obrnes, da spet ponizujes moške tu. Ok, kaj pol jaz, ker sem denarno pac super uspesen, privlacen in ekstremno spostljiv in prijazen, mi potem zaradi tega po tvoje pripadajo kar vse mladenke?