Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Žrtve

Žrtve

Evo, ravno zdaj je dr. Beovic Eva na pop-u povedala, da še v slo nismo imeli smrti, neposredno povezane s corono, ampak je šlo za osebe s hudimi obolenji, pri katerih bi kakršnakoli okužba pripeljala do istega rezultata.

Dr. Beovićeva.

Ja, ampak ni bil katerikoli virus. Bila je korona, ki je zelo nalezljiv. Vsi, ki niso 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zdravi so potencialno kritičnen primer, če fašejo korono. To pa so itak skor vsi nad 50. Slaba tolažba. Pa kje si že vidu, da pobere 3 iz istega staričkega doma v enem tednu. To je kot domine. Ne moreš ustavt. Ravno zato je ta virus nevaren.

Ja, ampak ni bil katerikoli virus. Bila je korona, ki je zelo nalezljiv. Vsi, ki niso 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zdravi so potencialno kritičnen primer, če fašejo korono. To pa so itak skor vsi nad 50. Slaba tolažba. Pa kje si že vidu, da pobere 3 iz istega staričkega doma v enem tednu. To je kot domine. Ne moreš ustavt. Ravno zato je ta virus nevaren.
[/quote]

No, da ti jaz povem pravilno, ker si rada pametna, starost za sars cov 2, se šteje od 40 leta naprej. Ne od 50. Od 40 si že kritičen. Vav, kaj boš zdaj, apaurine vzela in šla 24 ur brati.

No, da ti jaz povem pravilno, ker si rada pametna, starost za sars cov 2, se šteje od 40 leta naprej. Ne od 50. Od 40 si že kritičen. Vav, kaj boš zdaj, apaurine vzela in šla 24 ur brati.
[/quote]

Ne. Cakam, da mi javi moj lover, da so tastari zaspali in grem do njega in se bova zgala do nezavesti.

[/quote]

Kako veš, da jih kdaj tud 3 v enem tednu ne umre? Ko pride kak sev gripe v dom ali kaj podobnega? A skoz spremljaš statistiko umiranja tam? Ne, sam zdaj, ko ti jo servirajo mediji. Vse ostale smrti gredo mimo tebe. Npr 600.000 na leto zaradi gripe po svetu? Te seznanjajo s tem sproti, koliko jih kdaj umre? Ayli pa 1,6 mio letno zaradi raka? Si lahko izračunaš koliko je go na dan? Tudi v slo jih več dnevno umre zaradi raka. Samo gi tega ne veš, ker o tem ne poročajo.

Kako veš, da jih kdaj tud 3 v enem tednu ne umre? Ko pride kak sev gripe v dom ali kaj podobnega? A skoz spremljaš statistiko umiranja tam? Ne, sam zdaj, ko ti jo servirajo mediji. Vse ostale smrti gredo mimo tebe. Npr 600.000 na leto zaradi gripe po svetu? Te seznanjajo s tem sproti, koliko jih kdaj umre? Ayli pa 1,6 mio letno zaradi raka? Si lahko izračunaš koliko je go na dan? Tudi v slo jih več dnevno umre zaradi raka. Samo gi tega ne veš, ker o tem ne poročajo.
[/quote]

Ves kaj si mislm o vas ki se vedno delate primerjavo z gripo, rakom in podobnim. Da ste prfuknjeni. Zarad mene lohk crknete takoj. Evo glih nazaj. Seks je bil zakon. Vi pa se kr o gripi nabijate. Pandemija je. Kreteni eni

[/quote]

Aja. Pa boli me k za raka. Ni nalezljiv. Pac ste fuknjeni u p.m. Svasta p. rodila. Kaj pomeni pandemija nimate pojma. Vidite neke zarote. Nimate nobene empatije. Za mene ste gnoji od človeka. Izvolte po bolnicah v Italijo in Španijo. Kle delate blesave primerjave s smrtmi za druge bolezni čez celo leto. A pandemija se je komaj začela. Najhujše stevilke sele prihajajo. Sploh zdaj ko bo v Ameriki. Kok je zdj mrtvih 23.000? On to z ukrepi kot so. Kok bibblo mrtvih brez ukrepov? Dj ne delite si kle blamaža pa se javite čez eno leto k se bo dejansko dalo kej primerjat, če že tok uživate v številkah o smrtih. Kaj sploh hočete dosečt. Dol mi visite vsi po vrst. Naredite si svoj forum in se pejte tam teorihe zarote in primerjate smrti in piste stevilke. Kle pa pustite ljudem, da se zaščitimo pred covidom19. Orng mi grete ze na k. Sam cvilte neki o gospodarstvu zarotah in primerjavah z gripo. Ma sp.zdite ze.

V Italiji l2007 umrlo do 1500ljudi na dan.

https://www.istat.it/en/archivio/140877

New Report

Close