ZUMBA Ljubljana
Tukaj je super http://www.fitnescenterbit.com/urnikiinceniki
Taka, zanimiva vadba, samo ne čisto zame, ker res nisem plesni človek. Mi je bilo pa zabavno
Pojdi sprobat, verjetno ti bo všeč!
V fitnesu Moj fit v Črnučah jo imajo tudi, če si včeraj slučajno videla posnetke pri Viziti, so bili posneti tam. Mislim, da moraš kupit splošno karto za vodeno vadbo in ne posebej za zumbo.
Meni osebno ni preveč všeč, ker nikoli nisem bila preveč plesno nadarjena, ljubše so mi kakšne dance variante s stepom. Če pa ti rada plešeš, ti bo pa verjetno fino.
Je, res, ampak res najboljša je Azra, ki je prva pripeljala Zumbo v Ljubljano. To, kakšno energijo izžareva vaditelj je full pomembno z amotivacijo in pri azri se počutimo kot na samba karmevalu v Braziliji. Ne poznam sicer vseh inštrukotric, ampak sem jih kar nekaj srečala in je Azra zakon – zagotovo boš popolnoma premočena (pri kaki drugi pa je bilo bolj, kot da sem šla na plesne urice),
http://www.azra-zumba.si
jaz hodim na zumbo, meni je super, ker obožujem latino glasbo in plese. Sama sem sicer trda za ples, ampak upam, da me bo vadba vsaj malo omehčala
Vadba je vsaj pri nas kar intenzivna, ampak se po končani uri res fino počutiš, tudi psihično. Že resno premišljuje, da bom pričela hodit 2 x na teden.
Hodim pa v Bubo.
Energična inštruktorja ter prijeten ambient. Sama hodim 2x na teden, ne bi zdržala samo 1x
V Ljubljani, na Viču.
Jaz tudi hodim v STAR na Viču in sem ful vesela, da sem našla eno vadbo, med katero se resnično zabavam, istočasno pa zase naredim nekaj koristnega.
Pa zdaj imajo še zumbo za otroke, tako da bom po novem letu peljala še svojo malo.
Jaz hodim k pristni dominikanski vaditeljici v TRNOVEM in v FUŽINAH.
Vadbo organizira ŠPORTNO DRUŠTVO METULJ, kjer je Kelly zlata vredna.
Kelly je fantastična, energična in zna motivirati vadeče, z menoj vred.
Pri vadbi se počutimo kot na ulicah dominikane, kjer je latino temperament in ples nekaj vsakdanjega.
Kalorije pa tečejo, tako, da kar kaplja od mene. To poletje bo moje!
Skratka ZUMBA in Športno društvo Metulj, jaz ne grem drugam…. tu je super!