Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Župan Janković

Župan Janković

Zelo sem vesela, da je Janković zmagal kot Župan, da vsemi lahko dokaže, da ni kar tako kot so si nekateri predstavljali.

Z vsemi navedenemi projekti se strinjam z g. Jankovićem edino z enim projektom pa apsolutno NEEEEEEEEEEEEEE!!!

Zakaj je obljubil Đamijo????????? Edino to je napačno pri njemu. Jaz sem strogo proti Đamiji. Pred kratkimi sem šla v Bosno po oblačila oz. kupiti oblačila in slučajno sem bila blizu Đamije, ko je pričel Hođa z svojim obredom. Ko sem slišala tisto zavijanje in stokanje po tistih zvočnikih, ki so na Đamiji, me je pa minilo, do vsega in sem se takoj spomnila na Lj………
Joj, joj joj, ne morem si predstavljati Đamije v Lj. pa čeprav nisem Ljubljančanka, ampak mi se smilijo Ljubljančani, ki bodo morali poslušati vsako uro Hođin obred. GROZA!!!!!!!!!!!

Se strinjate z mano, da Đamije ne bi bilo v Lj.?????????

P.s. Ohranimo našo Slovenijo!

Malo prepozno si šla kupovat oblačila.

In kakšna je razlika s tem, da moramo sedaj neprestano poslušati bitje cerkvenih zvonov?

Si se kdaj vprašala, kolikokrat na dan zvonijo cerkveni zvonovi in kolikokrat na dan kličejo z minareta?

Živim v neposredni bližini Trnovske cerkve v LJ………….ne štejem več kako pogosto in kako dolgo zvonijo zvonovi. Včasih jih niti ne slišim,včasih (nedelja zjutraj) so pa ZELO moteči.
Želim ti povedat,da enostavno take stvari sprejmeš ali se pa preseliš drugam….in džamija..zakaj pa ne?
Tudi druga evropska mesta jo imajo,pa kaj? Je vrednost le-teh manjša?
Mislim,da malo več strpnosti tebi Neee ne bi škodilo.

lp trnovčanka

Trnovska cerkev stoji na svojem mestu že več kot 200 let in že 200 let nabija zvonove. Če te zvonovi tako zelo motijo, bi si za svoj bivanjski okoliš izbrala katero drugo lokacijo.

Mi smo živeli svoj čas ob Celovški in nam je šlo tudi hudo na živce, da se je stavba stresla vsakič, ko je kak težek tovornjak na hitro zabremzal.

Res ne razumem ljudi, ki enostavno mislijo, da so “bog i batina” in da se jim bo prilagajal ves svet. Izberite pač tako lokacijo, ki vam bo ustrezala, te možnosti vam noben ne preprečuje, niti ovira.

Trnovski zvon poje katolikom, na koga se bo pa drl tisti tip na minaretu?

Misliš lahko, kar hočeš, to sploh ni moteče, ampak razjezil me je tvoj P.S. o ohranitvi naše Slovenije. Velike besede, napiše pa jih oseba, ki je skregana s pravopisom.

Džamijo je obljubil zato, ker je v Ljubljani precej muslimanov, beri volivcev. A še ne veste, kaj je politika? Spregajmo laž: laž, velika laž, politika.
Pepermint

FYI: muslimanom

In ti bodo kmalu v večini.

bolje oni, kot pa ksenofobični katoliki

Bolje ksenofobični katoliki, kot pa oni.

mah, dakler bodo džamijo si sami financirali, pa jo nej majo… a ni tko… nej delajo kar čjo, sam v državne posle ne rint, tak k katoliki, ki bi jim blo treba mal prste porezat.

kdor hoče bit veren, nej bo tih pa nej moli.

Pri klicanju z minareta je še dodatni problem ta, da začnejo, ko se začne daniti. Poleti to pomeni že tam okrog 4. ure. Se pa globoko strinjam s Teboj glede zvonov. Pa tudi na huronsko vpitje na štadionih ne smemo pozabiti, ki je za bližnje stanopvalce jako moteče.

In ko si ravno urediš stanovanje na novi lokaciji, tam postavijo cerkev in začnejo nabijati.

Spregamo glagole, laž je smaostalnik, te pa sklanjamo.

Poje katolikom, oglušujoče nabija pa vsem drugim, predvsem tistim, ki živijo v bližini. In tu se tudi vse blebetanje katolikov o strpnosti do sočloveka.

Bolje strpni ateisti kot oboji.

đamija ni samo verska ustanova, temveč tudi politična.

Relika napisal:

> Bolje strpni ateisti kot oboji.

A si ti ateist? Če si, potem nisi v tej skupini “strpnih ateistov”.

Kaj je hotela povedati”strpna” Relika z zadnjim stavkom? Prvega sem še kar razumel, čeprav ne razumem kako je petje zvonov za nekoga s posluhom lahko razbijanje.

Džamijo finansirajo voditelji muslimanskih držav in ne tukaj živeči muslimani. Je tudi politični objekt, kajti vera in država (muslimanska)
sta eno in isto. Tako imajo urejeno in ni medsebojno ločeno kot v evropskih ureditvah. Zato, da bo to samo verski objekt ni res. Bo verski ampak obenem tudi politični.

A se po tvoje katoliki nebi smeli s politiko bavit…..prosim te lepo ne zamenjujRKC z vero posameznika……in glede na to, da se smatram za katolika si me s tem, da mi je treba prste porezat krepko nabil tlak….

Wild

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

petje zvonov … PETJE :))) … si te kar predstavljam, kako sediš ob Celovški in poslušaš petje avtomobilov … a zahajaš kaj v kamnolome, poslušat petje dinamita?

In zakaj je politični objekt tako sporen? Ameriška ambasada v LJ je tudi politični objekt, “postavili” so ga ameriški $$$, ameriška politika se obnaša podobno teroristično, kot islamski ekstremizem, amerikanizacija gre večini sveta bolj v nos, kot “islamizacija”.
“Evropska” vera pa je ločena od države samo na papirju – kaj pa to pomaga? Cerkev ima lobije povsod in krščanske stranke so marsikje na oblasti. Who r u kidding?! 🙂

New Report

Close