Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Županske volitve pa naj bo prva resna tema?

Županske volitve pa naj bo prva resna tema?

Jankovičeve obljube

Na prometnem področju Jankovičev program predvideva dokončanje Barjanske vpadnice, sklenitev notranjega obroča, tri nove parkirne hiše, pod osrednjo tržnico, Kongresnim trgom in ob Bohoričevi ulici, ter ponoven razmislek o premiku tirov pod zemljo, še pred izgradnjo Potniškega centra Ljubljana. Med največjimi prostorskimi posegi je oživitev promenade med Tivolijem in Ljubljanskim gradom, obnova Plečnikovega stadiona za Bežigradom ter izgradnja novega stadiona in večnamenske športne dvorane v Stožicah (do septembra 2008).

Jankovič obljublja modernizacijo mestne uprave in reorganizacijo Javnega holdinga Ljubljana. Skrb za vse generacije Jankovič v programu izkazuje z gradnjo novih vrtcev, 3000 stanovanj v Stanežičah, domov za starejše občane in varovanih stanovanj, vzpostavitvijo Mestne negovalne bolnišnice na mestu Cukrarne in obnovo Roga. Mladim in kulturi bi poleg Metelkove med drugim namenil še Kino Šiška. (STA/Foto BOBO)

——-

Če mene vprašate, mi je njegova obljuba zelo všeč, upam pa, da se bo uresničila.
Čakam še Arharjev načrt.

Ne vem še, komu bom dala glas.

LP

Janković bi rad Ljubljano zapufal za tri generacije. Mesto ni podjetje, če propade, pošlješ delavce na borzo. Vodenje mesta je zelo delikatna stvar. Mene tudi zanima Arharjev program.

Jankovičev program je lep, žal v svojem programu ni nikjer napisal, kje bo vzel sredstva za njihovo realizacijo.

Ljubljana je precej zadolžena, mestni proračun že vrsto let kaže deficit, pa se nobena od Županij ni lotila kakšnega večjega projekta.

Zadolževanje občin je zakonsko omejeno, zato bi Jankoviču preostalo edinole, da poveča cene javnih storitev, kot so LPP, vrtci, parkirnine na javnih površinah, komunalne storitve.

Ob razkritju Jankovičeve bogatije, vsaj vemo, da ima še rezerve za kakšno prihvatizacijo.

Seveda bom dala glas g.Arharju!

Ljubljančani menda ne bodo, ponovno, nasedli’plavim učkom’ :))

Seveda,na njegovi fotografiji, manjka maček.Kar ni,možno,da še bo.

Mi imamo pa tako dobrega župana- preverjeno!, da smo zelo veseli ko bo še kandidiral. Je pošten, delaven, zelo ljudski, uspel bo najmanj 65 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, torej g. Štular je in bo župan Nakla. Upajmo!

A pol bo Dermota takratko potegnil za župana Naklega? 🙂

Ce si Ljubljana ne zasluzi Slovenca za zupana je pa res hudo.

Ko govorite o nakradenem denarju. Saj se da to narediti na vec nacinov. Jankovic in njegovi otroci so to delali tako, da sinovo podjetje za delo – gradnjo trgovskih centrov Mercator, vzame kooperante, ko delo opravijo pa ostanejo brez placila. Klasicne kraje niso vec v modi.

Jankovic je deloven, vendar ne bi bil tako uspesen, ce ne bi imel za seboj botrov stila Kucan ipd., ki so omogocali, da je bil monopolist. Saj z novimi podjetji so se tudi njemu obetali tezji casi, zato je poa hotel na drugo trzisce.

Koliko podjetij je propadlo zaradi njega, ko jim je pobral kvalitetne izdelke (ker jih je Mercator odkupil), nalepil gor nalepko Lumpi in Mercator in jih pod ceno prodajal v svojih trgovinah. Lumpi lucka ni cisto nic drugega kot lucka Ljubljanskih mlekrn. Pa se mnogo takih izdelkov bi lahko nasli.

Njegovi delavci nismo smeli niti robckov kupiti iz konkurencnega podjetja, ce so hoteli ostati v sluzbi.
Se vam zdi to normalno?

Vecinoma imajo ljudje Jankovica za lumpa in dvomim, da ga bodo Ljubljancani volili.

Arhar je v zivljenju ze nekaj dokazal, brez da bi ga nosili po rokah in je zagotovo sposoben. Saj to razumni ljudje vedo in mu bodo zagotovo dali glas. Pa se koncno so se v podporo ponovno zdruzile pomladne stranke – SDS, NSi in SLS, kar obeta nove case v Ljubljani.

ljubljana je moj mest,

pod tvoj post se podpišem!

Bravo!

Jaz se pa ne podpišem 🙂

LAhko napišeš zakaj ne?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zato, ker Janković je Slovenec (mama Slovenka, od otroštva živi tukaj, ima državljanstvo, tukaj je hodil v šolo, študiral, delal), pa tudi če ne bi bil, se mi ne zdi prav, da se ljudi na ta način stigmatizira. Poleg tega, da je Slovenec je tudi Ljubljančan, ki veliko hodi po Ljubljani , sem ga velikokrat kje srečala, torej vsaj kolikor toliko pozna probleme Ljubljančanov in mesta. Za Arharja se pa tega ne da trditi, ker je tukaj samo v službi, nikoli med ljudmi v mestu, poleg tega je tak odmaknjen in “mrtev” človek, brez vsake energije. Za predsednika države se mi zdi še v redu, nikakor pa ne za ljubljanskega župana. Naj kandidira v Cerknici, če ga marajo.
Druga stvar, ki me moti, je pa ta, da ljudje podpirajo določenega človeka samo zato, ker ga podprejo določene stranke. Pa saj bi lahko vsak pri sebi razmisli in se odloči, ne da bi mu odločitev kdorkoli diktiral.

Zakaj Jankovič????
A mogoče kdo pozna njegovo zgodovino ali vsi vidite samo zaigrani klovnovski nasmeh.
Spominite se Jazbinška iz pred toliko let ko je velikim oz. vsem družinam omogočil (sprejel svoj zakon) o odkupu stanovanj za mali denar.
Jezbinšek je pravi kandidat, direkten in do sedaj je kar je storil oz. naznanil tudi uresničil.
In mislim, da imamo mlade družine z njim veliko več možnosti za “boljši življenjski standart”

LP Tonka

Za Jankoviča se ve, da je že od nekdaj pri poslih, ki jih je sklepal, dobro poskrbel tudi zase. Ko je moj oče poslovno sodeloval z njim (oz. njegovo firmo Elekta), je bilo potrebno, če si želel dobiti posel, nujno sponzorirati tudi rokometni klub.

Zakaj Jankovič?

Malo v hecu bi rekel, da tako ali tako vedno nekdo krade, zdaj se bo vsaj vedelo, kdo to počne.

Čisto zares pa zato, ker sem prepričan, da Ljubljana nujno potrebuje zelo odločnega župana, ki ne bo vedno le iskal kompromisov, ampak bo sposoben včasih uveljaviti tudi svojo voljo.

Ne ZORANA za župana prestolnice Slovenije! Janković ZORANE bi bil nula, če ne bi imel podpore s strani Kučana in takratne oblasti. Predsednik bivše vlade mu je jasno in glasno zabrusil v obraz, da “smo te mi postavili, jaz sem te postavil !”. ZORANE se je le bedno smehljal in ni nič rekel. Zagovorniki Jankoviča ga pošljite, ker je brez dela in, če TAKOOOOOO sposoben naj spravi Slovenske železnice na zeleno vejo, ali pa naj gre za menažarja v kakšno podjetje, ki slabo stoji in bodo zaradi njega dobili delavci boljše plače. Pa pravite, da je bil politično odstavlen. Pa še to povejte, da je bil tudi politično postavljen. Zaposleni niso smeli kupovati drugje. Svoboden človek pa ja lahko kupuje tam kjer mu paše. A takega tirana bi radi postavili za župana Ljubljane? Sem bil zmenjen na kavi in povabil na kavo zaposleno v Merkatorju k le klerku. Po telefonu mi je povedala, da se boji in da greva na kavo drugam, ker, če jo vidi Janković bo dobila naslednji dan knjižico. Pa se vprašajte kakšen človek je to. In, če je tako dober, da so nekatere kar jokale. Saj so morale na komando, glede na vse našteto. 7 mio EUR je imeti bajno.

Janković je(v primeru ,da bo izvoljen) predhodnik Kučanove dinastije.

Za en mal mem –
saj železnice so imele direktorja, ki jih je že skoraj saniral, pa je bil tudi politično odstavljen in zdaj, ko je politično nastavljen Janšev človek, je spet sranje.

bravo za avtorja en mal mem
Sem kar majceno boljše volje, ker vidim, da so tudi ljudje, ki poznajo Zorančka z lepim “hinavskim” nasmeškom, tudi malo globje v globalno.
Pri njem so imeli možnosti samo njegovi “prijatelji” (pa še to so bili taki od katerih je imel dobiček), ostali pa so bili reveži, hlabci……
In poskusite si zamisliti, kako bi to zgledalo, če bi on postal župan Lj.
Privilegi, bi imeli samo njegovi tako imenovani prijatelji (od zasluška in itd….), mi navadni smrtniki pa bi spet ostali brez “gat”.

Pa lep sončen dan.

In kdo bi uveljavljal svoj prav? Se spomnite leta nazaj, ko je to na svojo roko storil Jezbinšek (stanovanjski zakon).
Pol so ga moral pa kar zredirati TAKOJ.
In ZAKAJ! Ker nekateri niso hoteli, da bi tudi navadni smrtniki lepo živeli, ampak samo priskledniki.

Tonka napisal:

>
> In ZAKAJ! Ker nekateri niso hoteli, da bi tudi navadni smrtniki
> lepo živeli, ampak samo priskledniki.

ravno priskledniki so do stanovanj, prišli prvi.

Janković nima 7 mio temveč 20 in kaj potem

Ubogi revež!

New Report

Close