Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žvauca, kaj bo lepega na tako sončno soboto?

Žvauca, kaj bo lepega na tako sončno soboto?

Jaz grem za začetek kosit.☝️😁

Mene ni prašu. Je že pokošen od včer. Dons piknik.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 05.04.2025 ob 08:10

Jaz grem za začetek kosit.☝️😁

Ja pa iiii♥️😆 evo, zdaj si mi jo že polepšal s to temo. Js komaj kavo pijem na terasi. Včeraj sm mela full nabit urnik. Ti pa že v košnji.. pridn.

takle, 05.04.2025 ob 08:21

Mene ni prašu. Je že pokošen od včer. Dons piknik.

Saj sem res ena pizda po domače povedano. Ne da nisem pomislil tudi nate, ampak se ne znam obnašat. Se ti opravičujem. Ker res ni fer.

Saj dons je za piknike. Jaz sem najprej mislil it ribe lovit. Potem sem se pa odločil, da na izi poštimat mal po parceli. Zelenice sem že pokosil med tednom.

modrivrag, 05.04.2025 ob 08:32

Saj sem res ena pizda po domače povedano. Ne da nisem pomislil tudi nate, ampak se ne znam obnašat. Se ti opravičujem. Ker res ni fer.

Haaa, lepo da pomisliš tud na staro koko😉😂😂😂

Res je tak dan, za zakurit in zunaj bit. Bo pa narjen, če se podstopiš. Zame se ve, da sem lena ko pas mater. Čeprav zdele k sem še notr kufe pila, sem vidla kake so omarce, je glih sonce notr svetil. Sem mela že mal telovadbe. Čez teden, ko pridem domov, so ble videt čist ok.

Tko, zdaj grem pa na luft, za šipe je škoda truda, če bo spet dež.

takle, 05.04.2025 ob 08:54

Haaa, lepo da pomisliš tud na staro koko😉😂😂😂

Res je tak dan, za zakurit in zunaj bit. Bo pa narjen, če se podstopiš. Zame se ve, da sem lena ko pas mater. Čeprav zdele k sem še notr kufe pila, sem vidla kake so omarce, je glih sonce notr svetil. Sem mela že mal telovadbe. Čez teden, ko pridem domov, so ble videt čist ok.

Tko, zdaj grem pa na luft, za šipe je škoda truda, če bo spet dež.

Ma kaka stara koka. Maš ogromno dobrih plati. Mene ne bo nč motlo, če jutr sam teb odpere temo😆 js sm pa lih iz sprehoda, zdaj bom šla pa na trampolin s tamalima, na igro “pošasti”.  Se pridružita? V bistvu ni velik skakanja,bolj smo na vseh štirih🙃

Načrtno je pozdravil samo svojo žvauco, da preveri, če mu je še naklonjena. Saj se vse več meni tudi z drugimi uporabnik, ker ima vrag zanjo premalo imetja in to ga boli. Sta pa vidva Takle in Modri vrag veliko bolj složna za parček.

Anonimno 5947, 05.04.2025 ob 10:35

Načrtno je pozdravil samo svojo žvauco, da preveri, če mu je še naklonjena. Saj se vse več meni tudi z drugimi uporabnik, ker ima vrag zanjo premalo imetja in to ga boli. Sta pa vidva Takle in Modri vrag veliko bolj složna za parček.

Ma ne.. ne rabim js to. Men je monovka obljubla bajti🙃

crazyfrog, 05.04.2025 ob 10:43

Ma ne.. ne rabim js to. Men je monovka obljubla bajti🙃

Kar priznaj, da te stari prdec ne gane več.

Anonimno 5947, 05.04.2025 ob 11:46

Kar priznaj, da te stari prdec ne gane več.

Moja ljubezen do vraga je večna☝️

Dost je bilo za danes. ☝️😁

Sem zmatran. Češnje bom pa jutri pošprical, da se bo cesarjev lulč spet sekiral.☝️😁

modrivrag, 05.04.2025 ob 17:14

Sem zmatran. Češnje bom pa jutri pošprical, da se bo cesarjev lulč spet sekiral.☝️😁

A tako? A pokosil si že?

Tvoja Freda pa je že nabrala spomladanske zeli in jih suši. Pozimi bom z njimi marsikomu pomagala in jim v tistem mrazu dala moč spomladanske narave.

modrivrag, 05.04.2025 ob 17:02

Dost je bilo za danes. ☝️😁

Pridn. Js sm pa prelenarla dan, uživali smo v parku in na kolesu😊

crazyfrog, 05.04.2025 ob 18:22

Pridn. Js sm pa prelenarla dan, uživali smo v parku in na kolesu😊

Lepo, lepo…

New Report

Close