Žvauca poglej
Moški bi imeli monovko za ženo?
preberi si temo in poveži točko a in točko b. jasno ti je lahko, da oseba, ki jo tako vehemntno braniš ni to za kar se izdaja. tudi očitki o tem, kdo si ti, so bili anonimni, verjetno ravno od te osebe. enak stil pisanja. ko se napije je brez bremze. poglej kako upošteva takle. misliš, da jo boš brez posledic odnesla, da se meniš z desićem in še kom. včeraj je na forumu spet norel. ni skrivnost zakaj. on je milan o., njegov sin je s.on je vaški posebnež.
Stari a vi res hočete take?😅
Ala žaba, zartrose in podobne?
Ok za smetano pobrat že… to se bodo javli takoj in vedno.
Ampak res bi si to domov peljali?😅
No kolk bi jo peljal do maticarja? Sej sem pisal da to v 10 minutah koncas… med malco skocis… gres na malco i ajd da se oženim. Znaci netreba puno. Hitrej kot pa smetanco pobrat. No kolk kandidatov je za to. 🤣
iiiiiiiiiiiiiiii🤗🥰
Monovec, 05.11.2024 ob 07:34
Crazyfrog je prav simpatična uporabnica. Tukaj pa ne izbiramo življenjskih sopotnikov, ste vsi na glavo padli. Ste del tega foruma in z žaljenjem drugih ne izpadete nič boljši. Najmanj Bozomon, ki je tako kriminalec in odpadnik. Kako se lahko sprenevedaš, da boš ti kaj izbiral?
Ja samo pitam😋😅
Dobro jutro
A tud v tej temi ne boste pustili Roka na miru?
Vsakdo naj si o uporabnikih ustvari mnenje sam. Ni nobene potrebe, da bi vam bili vsi simpatični in ohh in sploh, kakšen dolgčas bi bil, da bi se vedno vsi strinjali in vsi vse brali. Kdo bi imel sploh čas? Razen mene, tisti dve uri, ko spim, imate mir, drugače pa vas imam pod kontrolo😂
Meni se zdi, da večina uporabnikov, ki berejo frogico, vidi da je čisto vredu in zna biti zabavna, prizemljena. Monovec ima čisto prav tukaj ne iščemo ženitev. Morate biti malo mimo. Modrivrag in crazyfrog simpatizirata to je verjetno vse. Strinjam se tudi s tem, da je modri veliko boljši od desija, ki namerno vrši psihično agresijo bližnjim kot uporabnikom.
Jaz nimam nič proti crazyfrog. Niti se ne grem hude obrambe. Samo povem ji, da nismo mi njeni sovražniki, ta je v preobleki njenega kompanjona. On jo pritlehno in anonimno napada kot vse tukaj. Kdo pa verjame, da jo ima res rad in bo za njo imel poseben tretma. Čim naredi nekaj po svoji volji jo razčloveči, kot je vsakega do sedaj tukaj. Naj vidi, kako je in se naj ne postavlja na njegovo bojno stran, ker jo bo v hrbet zbodel. Milan O. je baraba in baraba bo ostal.
žverca336, 05.11.2024 ob 06:00
Moški bi imeli monovko za ženo?
preberi si temo in poveži točko a in točko b. jasno ti je lahko, da oseba, ki jo tako vehemntno braniš ni to za kar se izdaja. tudi očitki o tem, kdo si ti, so bili anonimni, verjetno ravno od te osebe. enak stil pisanja. ko se napije je brez bremze. poglej kako upošteva takle. misliš, da jo boš brez posledic odnesla, da se meniš z desićem in še kom. včeraj je na forumu spet norel. ni skrivnost zakaj. on je milan o., njegov sin je s.on je vaški posebnež.
Bolnik.