Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zVem

zVem

A je kdo zadnje čase ksj vpogledal na portalu revizijsko sled, kjer vidiš, kdo je kaj vpogledal, vnašal v sistem? Ponavadi vidim svojo sled, osebnega zdravnika, vnos izvidov. Prejle grem neksj pač gor. In vidim, da so iz zVem vpogledali v moje podatke, poizvedovali po dokumentih, podali izpis o e naročilih. Na kaksni pidlagi ter v kateri namen?

Odgovor na objavo uporabnika
Komot, 14.04.2024 ob 21:18

A je kdo zadnje čase ksj vpogledal na portalu revizijsko sled, kjer vidiš, kdo je kaj vpogledal, vnašal v sistem? Ponavadi vidim svojo sled, osebnega zdravnika, vnos izvidov. Prejle grem neksj pač gor. In vidim, da so iz zVem vpogledali v moje podatke, poizvedovali po dokumentih, podali izpis o e naročilih. Na kaksni pidlagi ter v kateri namen?

Revizijska sled?

Je to sledljivo? Resno?

Greš na osebni profil in je bolj spodaj Revizijska sled osebe. Saj sem tudi njih vprašala, dobila, naj posljem prrint screen. Le zakaj rabijo print scteen, če bi morali ustrelit odgovor od prve. Še malo, pa bo vsak prdec lohk vse bral.

Jaz tega nimam … zdaj sem pogledala

Bi morali imeti vsi enako. Osebni profil imaš pred opcijo Odjava. Odprejo se ti podatki o št. zdr. zavarovanja, emšo, rd, naslov, nasravitev podpisovanja, obveščanje, mobilna aplikacija, na koncu Revizijska sled in nato spodaj podatki za pomoč uporanikom.

Uporabljam zgolj aplikacijo na mobiju zvem in te opcije nimam. Vse sem preiskala.

New Report

Close