Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žverca

žverca

A si obrnila koledar :))???

Cmoka, za fejst punco :***

No, ja, enkrat na mesec se pa spomniš name. Še dobro, da imava enak koledar!

Cmoka pa vračam!

(tale dečko bi pa kar bil po mojem okusu, ni kaj! :-))))

A mi ga je uspelo včeraj nazaj prirufat,kaj?
Dobro jutro Žverči moja!
🙂

Hja, včasih je dobro, da komu pojamraš, da nekoga pogrešaš…:-))) A čem še danes za koga drugega jamrati?! A boš posredoval?!
:-)))))

Ej, a v kurji riti tudi dežuje?!

Kurja rit se je ponoči dodobra osrala!
Zdaj pa sonček na umit pladenj sije!
🙂

potem pa si dežek k nam napotil, kaj?! Smrk. Al’ pa morda še nebo joka, kaj pa vem….

Ja!Kar nagnal sem ga tja proti!saj sem mislil ponoči,da mi streho utrga,tako je pihalo in lilo!
🙁

nas se je ponoči moralo nekaj močno dogajati! Ko sem šla zjutraj v službo, je na cesti (no, en pred mano ga je že malo odmaknil) ležal vrh od smreke, dolg ene tri metre….:-( Pri drugi bajti pa jim je rože zmetalo z okenskih polic…. pa nisem nič slišala, ker sem spala kot klada…

To pa ljubezen dela!
😉

Kaj pa, če le utrujenost?! Sem bila pridna včeraj, veš! Sem plela gredice, nabirala borovnice, vlagala kumare….:-)))))

In peklja sljašćice zravenj?

včeraj pa ne! Je že bilo pretekle dni zadosti!!! Uuuu, me kar zvije, ko se spomnim, kaj me še čaka….:-(

….ni vseeno!Tolko dela….za minutko pohrustat!?

Sam, klinc, ko pa sem dobrega srca, sladice pa moja šibka točka…. eh, jih bom pač morala samo za druge peči…..:-(

Še en par breskvic zame,plizzz!
😉

Dobiš! Jutri odpošljem, prav?! Samo za probo, no! Če ti preživiš do sobote, potem so pa O.K…..:-))))
Take rabim, ja!

vauuuuuuuuuuuu…jest bi tud eno breskvico….hihiihihihi
mlajssssssssssssssss….

lp cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

še ti, potem pa bo dosti…:-))) Drugače jih bom prej vse potalala….. pa še morda bi jih preveč imelo prebavne motnje, kaj pa vem….

?potatala?????…hihihihii…zanimivo če zamenjaš eno črkico…hihihihiih

ampak ti tega tak ne počneš, kajen…hahha

cmokec

Ja, seveda bi se tudi pokakala….:-))))))
Če boš pa tako grd, ne dobiš breskvic! Nema ništa!

Ko nam pa zagrozijo,da ne dobimo nič….nas pa mal panika zagrabi,kaj?
😉

Al pa gremo ljubicam na dušo pihat!
🙂

NE RAZUMEM………………

SAJ ČE BO TAKA, BO ONA DOBILA NIČ!!!!!!!!!!!!!!?…HIHIHIHII

se bo pač moral malo bolj potruditi za naju…hihihihi…saj midva sva PRAVA DECA……heheh

ti dej povej, a kaj……..

lp

JAAAAAAAAAAA! Sem!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close