Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽVERČI!

ŽVERČI!

potem sem se pa na tisto spomnila – a bomo zmogli???

Bomo!

In je šlo ven…:-))))))))))

A daš mir!?
😉

NE!

Ne dam.
No – resno – a še imaš bradico? Uuuu – zdj sem šele štekala!!!! To je pa ja mušketirska! Sonči – a si narediva mušketirsko bradico? Samo tam spodaj…. kje drugje ne bi šlo. Sp – bi bilo?? :-))))))))))

jaz sem te sam lubckala pa pokrivala..pa ne ti men..okej..mala moja..dej mi rajs lubcka nazaj..kapis;))greskam te!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne, ne… Bradice in brki (v kompletu) so ok – tako… medasto delujejo :))))) Ne. isto resno: brada in brki so mmmmm…. Samo brki pa bože ne daj! Tisto so tam v 70ih nosili 😉 :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

a pol se morm jst obrit??

send $

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;))))))))))))))))))))
pol bojo pa vsi teli met slikce;)

send $

no, prou
kakorkoli
;))))

send $

brez zamere –

ti si pa še premlečen za brke in kosmato brado.
Amen.
:-)))

ti si tudi tukaj?

Hm, sem ti že ene parkrat nekaj poslala, pa mi zavrača pošto…
Btw – a sem tudi pri tebi na črni listi (tako kot pri SP-ju…)?!

japaja..ej..ne vem zakaj..mogoce je bil poln ladlc..k me sopajo z vseh strani..ti si pr men u srcu za vedno..in poslijaj..pisi..klici..RTM..kapis mala moja!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

če ti tko rečeš…

pol se boš pa ustrašla medota;))

send $

New Report

Close