Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽVERČIKA

ŽVERČIKA

….hmmmmmmmmmm…mi pa ti kaj naredi…………….da………………..

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

Vrabec!
Pokaži mu jezik!
😉
Sp

tooooooooooooooooo frend………

samo a misliš, da ima lepi jezik…………

ej kaj pa počneš………….a kaj gledaš sosedo…ti grem v tvoje kraje,…hehhe…me kaj povabiš….bova kakšno moško rekla…..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

če pa to naredim, bo pa enih pet minut trajalo, ker je takoooooo dolg…. mislim, moj jezik.

Škoda časa.
Bom kaj drugega izmislila.

No pol mu pa ritko pokaži!
😉
Sp

Lep morda ne, dolg pa….:-)))

Ti, kako pa kaj pupike…
A te še vedno preganjajo potrebne 35-letnice?! :-)))

Beži, Razo, beži, da te ne zmatrajo preveč……:-)))))

Ma kaki 35 letnice…tisto je bila napaka pri tipkanju!
53 letnice!!!! To je tisto,kajne Razo!
Boš te male smrklje učil….ni cajta….50 letnica točno ve,kako je treba takega deca kot sva midva zadovoljit!
😉
Sp

:-))))))
Ja, ja, tako je prav….
Tiste bosta še mogla zadovoljiti, kaj mlajšega je pa že…… uh, skoraj lažje na Everest zlezti.

:-))))))))))

preozek ekran….
:-)))

Bo treba kaj drugega izmisliti….:-)))

Žverčika…35 letnice…kako pa veš, da so potrebnice…hihihi…lumpačka moja…ja Razo…je nepobošljiv…sigurno ga ktera matra…saj brez tega ne gre…ihahahahah

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne vem… Razo je enkrat omenjal neke potrebnice, stare 35 let, da ga okupirajo v službi…..:-)))

A ti kaj veš o teh 35-letnicah?!
:-)))))

Hihihihi…vem pa ne povem…bom raje tiho, če ne me bo po riti…digi dagi…tam nekje na najinem Bledku,hihihi…cmoka;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

da seštejem ….. eeee, ena in ena je dve, ne?!

Eeee, mamo mu, zdaj pa vem, od kod mu ta podatek……:-)))))))))

Pšššššpšpšpšpšp…ne okol govort,,,hihiih

samo napisala sem…..

:-)))

New Report

Close