Žverčka…
…si pa lumpa do konca…da šele sedajle izvem…da danes pijeva kavo skupaj…noro…no pa saj nisem presenecena k….k moj. Te čakam, prav nestrpno, kje siii, kava se že kuha!
No pa ne zamerite mi, ker takole javno to obešam…ampak res sem vesela svoje dobre prijateljice, veseliva se obe in zato v imenu obeh tudi vsem vam pripopava vsaka po eno cmoko, pa si jo dajte tja , kjer ste jo najbolj potrebni…naj vam bo danes, ker sva obe malo poredni!
pa-pa;))!
Štumpi…sicer se mi niti ne sanja kaj imaš v mislih ko omenjaš zajca…nimam pojma v katerem grmu tiči…res pa je, da….nama bo pitje kave pasala kot vedno, ko se srečava z mojo Žverčko.
pa-pa in cmoka da ne boš več tako nagajiv!
se je ustavila pri meni in sedaj je tko……………vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……….da bi vi vedeli kaka bejba je……sprevžko bi rekel. TRGA GATE…..jaz pa samo hihihihihi in akcija………….
sonček sory danes ne bo nič,,,jo bom kar malo zase ponucal tko da ne vem, če bo jutri prišla v službo………….saj veste prijetna pomladna utrjenost in še nekaj, kar pa ni ………….
moram nehat, nmam časa sedaj za vas, lubčki……
pa-pa
Saj vem, da so to tvoje želje…ampak najina kava je že popita in ona je na poti…kam že…mogoče pa res k tebi???
In pazi, da se boš izkazal kot taprav gentleman!
Cmoka obema!
Če bi imel res tisto stvarco ob sebi, mojo žverčko, potem bi imel zasedeni rokci, nogci pa še kaj drugega…ja,ja…moras prej premisliti kaj pises, ker se dokaj hitro zagovoris! Če pa imaš zasedeno samo rokco, pa se bojim, da se igras s svojo glavco, no nekako tako je, ali ne;))?!
Čakaj, sedaj pa da nekaj razjasnimo…najprej si pila kavo z menoj, nato pa te je pot odpeljala tja ne vem kam…ker ne želim ispasti sedaj kot nakladac, da v sanjah pijem kavo s teboj;))!