Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žverčka…

Žverčka…

…sedaj je pa dovolj…kar sta se…si se naučila tam z učiteljem znaš in prosim javi se, da preverim ali je bilo vredno tole učenje…ali matranje…ali uživanje…ma saj ne vem kaj sta delala…aja…učila sta se ne…kje siiii???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

What for the fu*k is this?
I do not understand!Can someone explain to me please?
Žverči!Would You be so kind to tell me,what’s this?Teacher?what?Who?When and why?
Italian and german writen answers are highly welcome,too!
Thx
Sp

Pa ko to tamo pjeva…si me pa nasmejal…ker nekako v takem stilu pišeš, lepo ninaj prijatelj.
Pa nič bat za najino prijateljico…pride in nama-nam bo pokazala hudiča!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Saj če mi samo jošk pokaže,bom tud zadovljen;-)
Sp

leider, meine Antwort (mit alle Anwendungen…:-))) bekommst du direkt an deine e-mail Adresse……..:-)))
O.K.?!
:-))

Aber wannnnnnn?
Heute?Morgen?
Ich warte,danke!
Sp

Neučakanost ni lepa čednost… pa še skomine ti bi naredila…. hmm, raje jutri, prav?! :-))

Se bereva, zdaj pa drvim…… cmoka.

OK!ker si glih ti
Sp

Takšno obnašanje zahteva posebno obravnavo…
Hmmm……

Ja pa jasno!To že skoz govorim!pulover pa majčko dol,pa modrc odpet in pred digitalca al pa na skener počepnit :-))
Dobro jutro na Kaernten!Ich liebe Kaernten!
Sp

No, ko boš dal ti svoja jajčka na skener, potem se bova pa naprej menila….
:-)))
kako si kaj, prijatelj?! Jaz kar lepo….
cmoka na lička

Zdravo prijateljica!
Jaz sem enostavno super in veseli me,da se imaš tudi ti lepo.
Mi je kar fejst postalo živet te dni.Bo nemara pomlad odgovorna za to,ja.
Kar pa se skenerja tiče,ga nimam.Z digitalcem se pa da to uredit.Ampak!
To je blagovna menjava ;-)))
Poleg tega moraš več izzivat in kot sem že enkrat dejal,eni od vasje uspelo;-)))
Lep dan še naprej
Sp

Jutro obema…..lepo je danes biti spet med vami……a ste se kaj zmenili glede striperjev v Ljubljani?????….ma nisem na tekočem,upam da je pri vama kaj boljše…..Bo treba še eno kavo!!!!!!!!!!!!!!
Se vračam!!!

Rada vaju (vas) imam in to zelo!!!!!!Cmoka…..

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Ne rabiš se truditi, bom prišla sama preveriti dejansko stanje…:-)))
Velja?!

Prijatelj, preveri mail, čeprav ne vem, kdaj boš prejel mojo pošto, dela s takim zamikom, da je grooooooooza.

Hm, glede slačifantov je stvarca še čisto odprta… ne vem, vem pa, da bom par dni prej v Lj….. to je pa sredi tedna, da še ne vem za gvišno…
Če pa bo kakšna sprememba, jo pravočasno javim…
Cmoka.

No,vem,da je stvarca še kar veliko oddaljena od nas-časovno….pa sem mislila,da ste se že kaj tak zmenle,….no,saj bomo videle,ne….Pa uživajta danes,jaz se MORAM učit,ker če ne bo hudič…..se gre za oceno…..če hočem študirat tisto kaj si želim,se moram sedaj učit…pa pa ….

Radi se imejte,kot vac imam jaz…lupčka….

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

New Report

Close