Zvezdana Mlakar – ločitev
wd-49, 29.03.2025 ob 18:33
robott, 29.03.2025 ob 11:11
Ali je Zvezdana Mlakar ločena.
To nas ne zanima, Zvezdana je bila na začetku poročena z enim slikarjem, ampak un je že davna preteklost, veliko pomembnejše je, da je samo eden od njenih treh sinov kolikor toliko ok, to je Lan. Najmlajši, Maj, je đanks, trdi đanks, vsaj bil je težek uporabnik trdih drog dolga leta, njen tretji sin Jan, ki je starejši od polbrata Maja, Zvezdani se je rodil prav v zakonu s slikarjem, pa je bil tako uporabnik kot tudi preprodajalec kokaina. Na začetku Šmartinske ul. je stanoval kar nekaj let (vzporedno s koncem Njegoševe, gledano proti Masarykovi) ter delil proti plačilu bewca belega, pa tudi mdma in ekstazi je prodajal, potem je spizdil, stanovanje sta s punco pustila dobesedno v razsulu, celo požar sta zanetila onadva ali zanetili skupaj na kaki zabavi vsi zadeti in je skoraj zgorel flet, potem ni bilo več trte mrte, je Jan letel ven kot je bil dolg in širok. Flet je bil namreč last njegove tete, ki je njega in Janovo mamilaško, skoraj pol mlajšo punco 24/7 zadeto, uvoženo z Metelkove, ter njuno narkomansko sprego, neusmiljeno vrgla iz stanovanja. Tam, nasproti nekdanje Druge pomoči je stanoval Zvezdanin sin Jan s punco tedanjo kar nekaj let, zdaj se DP imenuje Das ist Walter.
Ampak. Zakaj moram zmeram jaz policajem pa državnim tožilcem informacije dajat, in to celo brezplačno? Zvezdana se lahko sramuje, saj sta dva njena sinova ZARADI NJE PROPADLA. Bila sta zelo zgovorna glede matere, pod vplivom prepovedanih substanc. Ni važno, a sem jaz kupoval in uporabljal kaj od Jana. Vem pa zato o Zvezdani vse, kako je vse tri sinove tako ali drugače farderbala, čarovnica televizijska sprenevedava.
O dej zapri usta ti nakladač! Še o sebi kaj povej.Kakšna perlica si pa ti? Pa ne da pri Frančiškanih vsako nedeljo bereš berilo?
Žal je to okoli njenih dveh sinov, ki sta zagreznila v droge, zelo resnično, slišano iz več virov. Da tako Maj kot Jan nočeta z njo stikov, se dobro ve, zakaj, Lan je drugaćen, mehak, odpustil ji je zlorabo – mislim predvsem ‘prepuščanje samemu sebi ter ulici’. Čeprav se je govorilo tudi o drugačni vrsti zlorabe, spolni, ko so bili sinovi majhni.
Jasno mi je tudi, da je najmanj pol zapisov v hvalo sami sebi sproducirala kar zvezdana sama.
Vase zaljubljena egoistka, prevrarantka ter glede na številne poste njej v zagovor, odlična manipulatorka z resno osebnostno motnjo ter občutkom grandioznosti, tipična je za sociopate ter psihopate.
Lako noč, vi pa glodajte to smrdljivo kost od spake postarane, ker resnica bo prišla na dan, kar brez skrbi.
Pri moških je ponavadi tako, ponosni na sina, ko se rodi, ko prestopi šolski prag, njegov sinček odrašča, ponosni do neba.
Pride puberteta, kjer bi očetje morali prevzeti vlogo očetovstva v pravem pomenu, pa rečejo… na mama tu ga imaš.
Naenkrat jih ni več iz služb, polno dela, sestanki, službena potovanja, dajte se moški malo zamisliti o vlogi očeta!
Ponosni do neba, 30.03.2025 ob 07:36
Pri moških je ponavadi tako, ponosni na sina, ko se rodi, ko prestopi šolski prag, njegov sinček odrašča, ponosni do neba.
Pride puberteta, kjer bi očetje morali prevzeti vlogo očetovstva v pravem pomenu, pa rečejo… na mama tu ga imaš.
Naenkrat jih ni več iz služb, polno dela, sestanki, službena potovanja, dajte se moški malo zamisliti o vlogi očeta!
Ko pride otrok v osnovno šolo se taka baba že zdavnaj loči, ker ji je zmanjkalo metuljčkov in jo pič_a srbi…
Fanta pa vzgaja očim, ulica in “goneča” mati.
Ni oče kriv, ker itak ne sme imeti svojega vpliva na vzgojo!
A seveda ja, 30.03.2025 ob 07:55
Ne bi rekla, v razredu mojih otrok je bila samo ena ločena in samska. Tako, da ne se tolažiti s takimi izgovori, ko očetje odpoveste pri svoji vlogi.
V razredu moje hčerke je pa skoraj polovica ločenih staršev in ravno ti so najbolj problematični. Se pa njihove matere hvalijo, kako so “zjebale” bivšega in da prepovedujejo svojim sončkom stike z očeti.
Mateja K., 30.03.2025 ob 08:08
V razredu moje hčerke je pa skoraj polovica ločenih staršev in ravno ti so najbolj problematični. Se pa njihove matere hvalijo, kako so “zjebale” bivšega in da prepovedujejo svojim sončkom stike z očeti.
to je Zvezdana, pa še titulo NAJSLABŠA MATI LETA VSEH SLOVENSKIH ČASOV si zasluži, en sin boeim in pijanc, druga dva narkomana (od teh starjši še vedno diler), pol se pa tužaljka, da ima s sinovi ‘zelo težavne odnose’.
kar seješ, to žanješ, kajne zvezda? zdaj pa hitro iz spodnjga dola al une svoje ‘poezije in koška raja od dežele’ udri preko T2 ali imaš še satelit ni važno, ker vem, da ves čas čepiš tu, daj hitro nov nik si izmsili in napiši spev samohvale, daj e Zvezdana carica pa sploh in oh.
Pa čeprav smo se vsi drugi še in še naposlušali Jana in njegovega POLBRATA Maja, kajti Jan je rojen v prvem zakonu s slikarjem IN NE NABIJAJTE PIZDE KI NIMATE POJMA O POJMU IN SE S FANTOMA NISTE SPLOH DRUŽILE.
Pač pa verjamete Lady in tej grdavši spakedrani, ki je čarovnica numero uno v slo in obvlada tudi ENERGY HARVESTING V NULO ne samo židovsko kabalo.
Noben njen sin se še s pomočjo terapije ne bo nikoli izvlekel z dna, kamor jih je pahnila lastna mati, peklenščica Zvezdana.
Nisem nikoli delal z njo, za nas 50-letnike zdaj je – prestara in je bila toliko starejša od nas tudi leta nazaj, ko smo bili samski, da se ni noben zanimal za njo. Tako da brez obsodb.
Verjamem pa nekaterim zapisom zgoraj, kjer je dim je tudi ogenj…in nekateri so presenetljivo natančni, da ne bi bilo res…
Samovšečna spaka stara, 30.03.2025 ob 08:18
to je Zvezdana, pa še titulo NAJSLABŠA MATI LETA VSEH SLOVENSKIH ČASOV si zasluži, en sin boeim in pijanc, druga dva narkomana (od teh starjši še vedno diler), pol se pa tužaljka, da ima s sinovi ‘zelo težavne odnose’.
kar seješ, to žanješ, kajne zvezda? zdaj pa hitro iz spodnjga dola al une svoje ‘poezije in koška raja od dežele’ udri preko T2 ali imaš še satelit ni važno, ker vem, da ves čas čepiš tu, daj hitro nov nik si izmsili in napiši spev samohvale, daj e Zvezdana carica pa sploh in oh.
Pa čeprav smo se vsi drugi še in še naposlušali Jana in njegovega POLBRATA Maja, kajti Jan je rojen v prvem zakonu s slikarjem IN NE NABIJAJTE PIZDE KI NIMATE POJMA O POJMU IN SE S FANTOMA NISTE SPLOH DRUŽILE.
Pač pa verjamete Lady in tej grdavši spakedrani, ki je čarovnica numero uno v slo in obvlada tudi ENERGY HARVESTING V NULO ne samo židovsko kabalo.
Noben njen sin se še s pomočjo terapije ne bo nikoli izvlekel z dna, kamor jih je pahnila lastna mati, peklenščica Zvezdana.
GOODLIFE, 30.03.2025 ob 08:28
Nisem nikoli delal z njo, za nas 50-letnike zdaj je – prestara in je bila toliko starejša od nas tudi leta nazaj, ko smo bili samski, da se ni noben zanimal za njo. Tako da brez obsodb.
Verjamem pa nekaterim zapisom zgoraj, kjer je dim je tudi ogenj…in nekateri so presenetljivo natančni, da ne bi bilo res…
Pri pameti, 29.03.2025 ob 18:49
Zares si informirana, če veš tudi o sebi in svoji familiji toliko pikantnosti in podrobnosti, si zares oseba, vredna spoštovanja. K tvojem poznavanju družinskih razmer opisanih v tvojem spisu ,povem, da je Zvezdana bila in je še dobra, skrbna, vdana mama, ki je lepo skrbela za sinove. In je tvoje nakladanje ena sama velika laž in obrekovanje, ki ima lahko za posledico tudi tvoj zagovor.
O čevljih in kopitarju je veliko povedanega Ti si svoje vsaj očisti. Kako smrdijo, je videti iz tvojega zapisa.
pa res vse drži, kar je tm zgor en napisu, pr Janu smo se zadeval, keša je mel po postelji ko toče, večkrat je šel ven, ko sem bil sam z denarjem, na mizi na ogledalu debele lajne, keša povsod…. nisem nič tikal, pri dilerjih je treba bit vedno extra previden
jan se je vrnu, najprej pa je dnar preštel in s pogledom tud ošinu narisnae črte in ko je blo vse preštet, je reku, navošč si dve, tri stari, častim, dal mi je še več ko pol grama skoraj tri četrt, ker mi je blo cozy z njim, sva začela mal debaitrat… tud o tem, kako rad slika.. pa da je že velik naslikal, pokazal mi je te slike, res so bile dobre.
Do takrat POJMA NISM MEU kdo je Jan sploh, sam od kolega sem zvedu da ma najbolj kvalitetno robo torej kouk najamnj v Lj če ne širše. Prv moj uprašanje je torej bil, če je to študiru, pol je pojasnu, da ma to žilco po fotru likarju.
Tole o mami Zvezdani je povedal šele mnogo šotov tekil in lajn bevga kasneje, namreč da je ona njegova mtka. Pol se pa kr ni nehal o njej. vse traume je iz sebe dau.
In vem da je Maj polbrt sigurn, ker je čez dve uri, jaz sem biu tm vse popoldne do večera pa se z njima zadevu, punca se je prklatla prot večeru od nekje, vsa suha črna okol oči in šla sam ležat niso je motle ne muzka ne pogovori, ona je spala, pomojem je bla horserka (heroin), no je Maj se predstavu, sem rekla aja brat si, pa sta me oba popravla, ne da je polbrat.
Pizda kako ste tle vi glupi, če vam vsi ki so se pr Janu na Šamrtinki nasprot druge pomoči pri ukcju zadeval ko mambe, ne, niti enmu ne verjamete sigurno si prou usi tle zmišljujemo.
lp Luka
ho ho, 30.03.2025 ob 08:35
Zvezdanica, če so ti VSI TRIJE otroci zabluzili, potem si pa res MATI STOLETJA!!
Ja, še za Slovenko leta bi jo moral nominirati… res… pa naj Lan, Jan in Maj še pridejo na oder z njo – pa ne bodo – ker Lan ji je podrejen ko pes, druga dva sta se ji ODREKLA, vem da ima Jan stike stalnme SAMO z očetom slikarjem, ta je tudi njegov biološki oče, za druga dva pa ne vem.
Če je to res vse kar drži in niti ne dvomim tem ‘đanks izpovedim’ saj zvenijo vse preveč natančno oppisane z lokacijo vred in tudi stanovanje je bilo tam res požgano, gasilci so ga gasili, živim na Njegoševi v vila bloku nižje dol nasproti PK, zato vem. Lahko pa samo upam da sta se tako Maj kot Jan očistila te zle droge in da zdaj, gotovo sta vsaj po očetu talentirana, delata kaj dobrega in produktivnega zase in za svet.
Pa čim dlje naj gresta od te njune toksične matere, ki se ji že iz spakovalnih grimas še kako dobro vidi, da je prtisnjena in ubrisana do daske, DA NI GLADKA V GLAVI MA NITI 5 PROCENTOV.