Zvezdana Mlakar – ločitev
Xv, 29.03.2025 ob 15:13
Kok je ta ženska antipatična, glumi neko mladenko, sploh jo ne morem več brati. Kao duhovna , pa ona ni d od duhovnosti
Saj smo vse prebrali… ona je hudičevka iz TV studia, amoralna zla baba, ki stare mamce in 55+ letnice nateguje z duhovnostjo in ‘iskrenostjo’ pa izpovedmi pa vam naklada in laže ko pes teče….poden od babe, slabš ko podn, brezno… spirala ki je potegnla še njene sinove na dno brezna, bljak.
Ne nehajo blatiti oseb, 30.03.2025 ob 11:00
Ma dobro,a treba tuki gor razpravljat osebne stari od drugih oseb.Koliko problemov imate z drugimi,zgleda da doma nimate nč za pomest pred predpražnikom.Nč praha. Odpirate teme samo od drugih in se komentira in pametujete. Ne vem al sem jest čudna,ampak niste normalni.
In zakaj točno si ti odprla to temo, saj je že iz naslova jasno, da se govori o neki osebi?!
MonsteraMo, 29.03.2025 ob 20:51
Res je fascinantno, da nekdo napiše tako kot je, skoraj v podrobnosti, ljudje pa ga napadejo, da je lažnivec in obrekuje. Težko je pogledati resnici v oči. Je pa v Lj, zgodba te družine kar poznana.
Točno tako. Če je treba, grem prilat ali na poligraf, če je to tisti, kar želite slišat. Tudi v stanovanju sem nekajkrat bil ja, ne samo, ko je Jan tam živel s punco (mimogrede, ni samo dilal, tudi slikal je in redno hodil na fitnes, medtem ko je bila dekle ena izgubljena mamilašica, pa niti ne na kokainu, temveč na heroinu.
Kaj vam je? Vse lahko povem, vse. Tja sem hodil od jeseni 2016 do januarja 2017. Malo kasneje po obisku IPP sem šel mimo stanovanja, bilo je odprto, stena dnevne na eni strani čist požgana, črna, tam je bil štedilnik v provizorični kuhinji, tega se še spomnim, še vedno se je vohal star vonj dima, ven je stopila ena ženska, vprašu sem jo kaj se je zgodilo in kje je Jan, pa je povedala, da je njegova teta in da ju je s punco ven vrgla, ker sta ji skoraj stanovanje zažgala. Vprašal sem jo, kje je zdaj Jan, je rekla da nima pojma in da je niti najmanj ne briga.
Vem kar vem in pika. Noben mi ne bo te poduhovljene kurbe zgubane prodajal kot suho zlato, to so bučke. Preveč sem slišal od obeh sinov, Lana pa NE poznam. Jan je rekel, da uporablja OČETOV priimek, za Maja, ki je POLBRAT nisem povpraševal tudi videl sem ga samo enkrat, je pa v debati o mami, ki sta jo SAMA začela, povedal tudi on dosti nečednega o njej. jaz pravim samo: uboga otroka. Jan je od mene deset let mlajši cca, Maj še veliko mlajši.
Pustimo vse tri sinove pri miru, nepojmljivo veliko so morali pretrpeti. Saj ste tudi profesorja in psihosvetovalca Casagrandeja vsi kovali v zvezde, zdaj ga pa zmerjate z beštijo, ko je pravnomočno obosjen.
In podobna beštija ter zanemarjalka otrok in zlorabljalka je bila tudi Zvezdica Nagubana Poduhovljena. Jao folk, debili ste, večina, res.
Tatoki, 29.03.2025 ob 19:42
Zelo lep podkast Eve Cimbola z Zvezdano Mlakar. Brutalno iskren.
Zvezdani poklon, za takšno življensko energijo. Podkast vreden poslušanja.
Unemu, ki tupi o njenih sinovih, vse trije sinovi imajo istega očeta. Tako, da ne natolcuj.
Zvezdana je ženska, ki jo Življenje nenehno brusi, da nastaja diamant. Poklon.
Nimajo. Enega ima s prvim, dva z drugim.
Poln Q vseh, 29.03.2025 ob 21:00
Poln Q imam ljudi, ki javno drugim solijo pamet kot bi požrli vso pamet sveta, doma pa razsulo in poln Q imam ljudi, ki iz anonime opravljajo druge.
Ni res. Zvezdana Mlakar je javna oseba, enako kot je bil profesor, celo za tiste čase ugleden profesor, kasneje celo psiholog, psihosocialni svetovalec Milan Casagrande. Ker je pravnomočno obsojen, zdaj vsak pes s sekundo časa ščije in serje po njem ter ga blati še sam, KER JE DOKAZANO na sodišču, da je najbližje zlorabljal, pa tudi druge najbrž, ki so mu prišli preblizu.
Tudi za zvezdico zblojenko bo enkrat prišel za njo ves drek, ki ga je nasrala sebi in svojim bližnjim v desetletjih, NA SVETEL DAN. LAHKO JO BRANITE Zvezdoljubci Z VSEMI 4IMI IN ŠE ZOBMI, IZKAZALO SE BO DA JE PRESICA PRESICA IN DA se oglaša OINK.
Takrat boste pa tišje od riti. ki kdaj vsaj prdne. Ubožci zmanipulirani.
Porka flek, 30.03.2025 ob 05:11
Meni je Zvezdana Mlakar všeč, ker je izredno topla, iskrena in čustvena. Ne razumem vas, zakaj jo črnite. Ne verjamem v te sinove droge utn.
Kupoval sem pri Janu na Šmartinki več ko leto tako kouk kot MDMA, lahko tud jaz pričam, na policiji, če je treba. Tko da to žal res drži. Tudi sam je uporabljal, pa Maj tudi, še večkrat se je sam na hitr oglasu pa vzel za s sabo beuga.
Nekoga bo tule raztrgalo od togote. Nekdo, ki mu Zvezdana ni naredila nič žalega, si daje duška, ker se je nesrečno zapletel z njenimi sinovi. Je samo mama kriva za stranpoti svojih otrok? Torej bi morali linčati tudi mamo tega osebka, ki tule besno divja in črni Zvezdano, saj tudi njegova mama ni opravila vzgojnega dela. Umirite se in ne verjemite vsega, kar nekdo napiše v transu maščevanja. Pa mimogrede poglejte na net, kjer je lepo napisano, da so se vsi trije otroci rodili v zakonu s Klemencem.
Kar težko je brati te vaše kritike in blatenja na račun Zvezdane Mlakar. Pa veste, da je materinstvo najtežji poklic? O, pa ja ne, to nam je biološko dano, kaj?
Tudi jaz sem mama trem otrokom. Nisem hodila po njih v vrtec ob petih, nisem posedala po bifejih in ne kadim. Pa mi tudi ni uspelo in lahko rečem, da sem pri najpomembnejši vlogi, ki sem si jo v življenju zadala, zatajila. Najin najstarejši sin se je namreč pri zrelih dvajsetih podal na pot alkoholizma. Začelo se je pritajeno, na skrivaj. Tudi po poroki njegova žena nikoli ni sprejemala njegovega pitja kot nekaj problematičnega, saj jo je vedno pregovoril in zasul z nekimi razlagami, da je spil eno pivo s prijatelji. Problemi so se začeli kazati, ker ni in ni diplomiral, kljub opravljenim vsem izpitom, laži so se nabirale, ustrezne službe si ni našel in vedno bolj je tonil. Po rojstvu otroka se je še bolj zapijal, uničuje sebe in družino. Le zakaj vam to razlagam? Zato, ker tudi moj sin v opravičilo za svoje početje razlaga, kako ga starša nikoli nisva razumela in da je bil zapostavljeni otrok… Klasične besede odvisnikov. Malo se zamislite vsi, ki sodite Zvezdano na podlagi besed njenih dveh sinov. A mislite, da bo kateri po pravici povedal, da si je sam izbral pot v propad? Ker je to enostavno lažje, kot potruditi se in iz sebe nekaj narediti? Iskanje bližnjic celo življenje….
Mama -še-ena, 30.03.2025 ob 11:32
Kar težko je brati te vaše kritike in blatenja na račun Zvezdane Mlakar. Pa veste, da je materinstvo najtežji poklic? O, pa ja ne, to nam je biološko dano, kaj?
Tudi jaz sem mama trem otrokom. Nisem hodila po njih v vrtec ob petih, nisem posedala po bifejih in ne kadim. Pa mi tudi ni uspelo in lahko rečem, da sem pri najpomembnejši vlogi, ki sem si jo v življenju zadala, zatajila. Najin najstarejši sin se je namreč pri zrelih dvajsetih podal na pot alkoholizma. Začelo se je pritajeno, na skrivaj. Tudi po poroki njegova žena nikoli ni sprejemala njegovega pitja kot nekaj problematičnega, saj jo je vedno pregovoril in zasul z nekimi razlagami, da je spil eno pivo s prijatelji. Problemi so se začeli kazati, ker ni in ni diplomiral, kljub opravljenim vsem izpitom, laži so se nabirale, ustrezne službe si ni našel in vedno bolj je tonil. Po rojstvu otroka se je še bolj zapijal, uničuje sebe in družino. Le zakaj vam to razlagam? Zato, ker tudi moj sin v opravičilo za svoje početje razlaga, kako ga starša nikoli nisva razumela in da je bil zapostavljeni otrok… Klasične besede odvisnikov. Malo se zamislite vsi, ki sodite Zvezdano na podlagi besed njenih dveh sinov. A mislite, da bo kateri po pravici povedal, da si je sam izbral pot v propad? Ker je to enostavno lažje, kot potruditi se in iz sebe nekaj narediti? Iskanje bližnjic celo življenje….
….Dejstvo je, da ima Zvezdana tri sinove z dvema moškima. Prvi sin ni od drugega moža…..
Pa ti lahko na wikipediji piše kar češ, tudi sam sem na Wikipedijo, ki jo lahko vsak PROSTO UREJA, NAPISAL, DA SEM KRIPTOMILIJONAR.
Ovca! Lezi! Pa tiho bodi! Ker nimaš pojma.
Sploh pa, kar ste iskali, to ste dobili, ko ste odprli temo. O njenih sinovih svašta kroži že 10,15 let, ni to od včeraj ali danes, koza.
kakšen bes!, 30.03.2025 ob 11:27
Nekoga bo tule raztrgalo od togote. Nekdo, ki mu Zvezdana ni naredila nič žalega, si daje duška, ker se je nesrečno zapletel z njenimi sinovi. Je samo mama kriva za stranpoti svojih otrok? Torej bi morali linčati tudi mamo tega osebka, ki tule besno divja in črni Zvezdano, saj tudi njegova mama ni opravila vzgojnega dela. Umirite se in ne verjemite vsega, kar nekdo napiše v transu maščevanja. Pa mimogrede poglejte na net, kjer je lepo napisano, da so se vsi trije otroci rodili v zakonu s Klemencem.
zakaj bes? Jan mi je pošteno dilu, dajal mi je na vagi več, kot sem naroču, roba top kakovostna, zelo ga pogrešam. O Maju povem sam to, kar sem vidu, zelo nežen in prijeten prjazen mlad fant takrat.
Kva vam je, kaj mam js z Zvezdano sploh? Napisu sm sam da sta obasinova, polbrata, starejši iz pruga zakona in un ta najmlajši dost govorila sama o mami, kok je ne marata. Jaz njenih oddaj nit ne gledam nit ne berem sploh ne berem tiska al kje ona nastopa, če sem gdaj vidu kako oddajao in takoj preklopu sem se najprej spomnu sam na kouk, trigger pač, ker je Jan njen sin – in sam na kouk sem pomislu v zvezi z njo, ker nje ne poznam in je nism sreču, ampak samo Jana pogrešam ker je biu dobr do vseh nas juzerjev, ne nje. Mi ki smo kupoval smo bli topšit zadovoljni z obema, prjetna družba je bla pol sta pa šla, Jan zamenju cifro, nimam več kontaktov, žal…
Redko se najde toliko umazanega namenjeno eni osebi. Če nekomu Zvezdana ni všeč mu pač ni všeč. In zakaj je potrebno potem še omenjati otroke, bivšega moža, sedaj samo pričakujem, da bodo iz naftalina potegnili še kakšno Zvezdanino prababico ali še kakšnega daljnega sorodnika.
Meni osebno so njeni odgovori v reviji zelo všeč. Veliko znanja in življenjske modrosti. Verjamem pa, da intelektualni domet nekaterim ne seže tako daleč kot Zvezdana piše. Ker pač ne razumejo in ker želijo biti deležni pozornosti potem Zvezdano s cigareto postavijo v bife (buffet ali kako se temu že reče) in jo želijo prikazati kot slabo mater.
Zvezdana pustite intelektualne invalide naj pišejo kar pač hočejo, saj s svojim pisanjem povedo več o sebi kot o vas. Zvezdana, kar tako naprej.
Kdaj bo enkrat vsem jasno, da ima otrok mamo in očeta. Pustimo sedaj tiste brez očeta ali vdove.
Glavno vlogo pri vzgoji pa ima oče in njegova drža v družini.
Kot drugo. Otroci niso naša, vaša last, da bi se trepljali za njihov uspeh ali nalagali motebiti neuspeh.
Otroci so po 18em odgovorni sami zase, če jim kaj ni prav, lahko sami svobodno spremenijo, kar jim ne paše in živijo svoje življenje, kot jim paše. Ampak to je tako težko kajne, ker lažje je biti uboga para in kriviti starše za neuspeh. Nikoli odrasli otroci, krivijo starše, ker so tako ubogi, prizadeti, ov naredi nekaj zase, da boš žel svoj uspeh!
Imaš svobodo 18 let dihaj svoj zrak.
Eni pa še pri 40 ih jokajo o svojih starših. Daj ne me basat.
- Se nekaj besed tistemu, ki piše o mami teh fantov. Takšna je tudi tvoja mati in vprašanje, kje imaš ti očeta glavo družine?
Torej eno veliko vprašanje, koliko so stara ta deteta, da ne zmorejo dihati svoj zrak?
To nori (kot vedno), žali, grozi, manipulira, laže in natolcuje kot najbolj primitivna „branjevka“ pod različnimi imeni znani forumski psiho, pri katerem več kot očitno mamica res ni opravila svoje naloge, zato sovraži veš ženski spol, ima vse najmanj za „cipe“ (lahko je bila pač njegova mamica taka, pa napačno potem sklepa, da so tudi vse druge?) in pač vse najslabše. Skratka, svoj bes in gnev na svojo lastno mamico striktno vali in posplošuje na vse ženske, ki da so krive čisto same za vse zlo, ki jih doleti, o moških pa – nič. Foter, ki je vsekakor moral biti tudi pri njem (tako ali drugače) odsoten, je pa v njegovih očeh potemtakem najbrž „svetnik“? Phahaha! Foter prvi ravno pri njem ni opravil svoje naloge, kar je ponavadi tudi razlog da otroci, še zlasti pa sinovi, tako hudo zabluzijo…
On bi jih namreč moral, tudi s „trdo roko“, če je potrebno, spraviti v red, disciplinirati. Ne more mama vse, ne more prevzeti še moške vloge, če se še tako trudi. Seveda pa potem ona vse „pokasira“, kar je narobe, tudi od otrok, ker ona je vsaj tam.
Zdaj je še bolj jasno,zakaj ta psiho (ki ga foter ni spravil v red, dokler je bil še čas, zdaj je daleč daleč prepozno, pomaga lahko le še “prisilni jopič”), cele dneve tukaj nori, ter si sam s sabo dopisuje, ne le, da je umsko hudo moten, še navaden džanks je za povrhu… Naravnost sijajna kombinacija! Če je sploh imel kdaj kako delujočo možgansko celico, mu jo je droga nepovratno skurila.
Ne poznam kaj več kot kar kje malega preberem, ker mi pač ne sede. Ne kritiziram, ker mi njen način ne sede niti toliko, da bi si želela ustvariti vtis iz samih oddaj. Mi je pa neverjetno, da nekdo, ki ima tak background, toliko dreka okoli in za sabo ima obraz drugim predavati izkušnje in zbirati sledilce. Verjamem, da je njeno življenje polno gorja, ampak to, karkoli razčiščuje v medijih, bi za moje pojme morala pri psihiatrih. Nič, pravzaprav absolutno ničesar me ne more naučiti človek s tako slabimi življenjskimi izkušnjami. Razen tega, da se od določenega tipa ljudi ogniti v velikem loku. No, res pa je, da je lahko tudi to nauk. Manjka samo še to, da dobi penzijo za posebne dosežke v kulturi. Žoža, daj pasulj al ričet al nekaj. Nepomembno
bosanec, 30.03.2025 ob 11:45
Redko se najde toliko umazanega namenjeno eni osebi. Če nekomu Zvezdana ni všeč mu pač ni všeč. In zakaj je potrebno potem še omenjati otroke, bivšega moža, sedaj samo pričakujem, da bodo iz naftalina potegnili še kakšno Zvezdanino prababico ali še kakšnega daljnega sorodnika.
Meni osebno so njeni odgovori v reviji zelo všeč. Veliko znanja in življenjske modrosti. Verjamem pa, da intelektualni domet nekaterim ne seže tako daleč kot Zvezdana piše. Ker pač ne razumejo in ker želijo biti deležni pozornosti potem Zvezdano s cigareto postavijo v bife (buffet ali kako se temu že reče) in jo želijo prikazati kot slabo mater.
Zvezdana pustite intelektualne invalide naj pišejo kar pač hočejo, saj s svojim pisanjem povedo več o sebi kot o vas. Zvezdana, kar tako naprej.
Točno to pustite jo sama nosi svoj križ. Še dobro, da ne more imeti več otrok.
raje čikala kot šla po otroka, 29.03.2025 ob 19:58
Ne želim presojati, koliko je Zvezdana slaba ali ne slaba mama. Bom povedala samo svojo izkušnjo.
Ko je imela prvega sina, je le ta hodil v isti vrtec kot moja hči. Bil je majhen vrtec, starši smo se poznali. In medtem ko smo me hitele najprej v vrtec po otroka, čimpreej, da bo otrok čim prej svoboden, je ona do konca čakala v bifeju, s čikom v roki in vedno znova zadnja hodila po otroka. Ko sem jaz že prišla z otrokom iz trgovine in iz igrišča, je ona še vedno čikala in pila kofe, otrok pa do petih v vrtcu. Bil je vedno med zadnjimi. Dan za dnem. Nikoli se ji ni mudilo po otroka.
No saj, o Janu govoriš, to je bil njen prvi otrok. Zato je pa pri 25ih zablluzil do konca, tudi vesela preprodaja bewca je prišla do popotov in to PRAV ZARADI ČISTO PREVEČ ZNANE ZVEZDNIŠKE MAME.
So hitro sešteli ena plus ena. Janove glasne zabave tudi niso bili v pomoč pa da smo si uporabniki podajali kljuko, vsak to opazi.
Hodili smo pa k njemu po robo predvsem bolj naloadani uporabniki, ker je imel vrhunski a temu tudi primerno dražji koks.
Do 30ga je bila ta njegova ‘kariera’ že mimo, izgnan iz tetinega stanovanja ki ga je skoraj zažgal ker sta s punco zadeto zaspala in imela pred tem nekaj na šporgetu, najemnine tudi nista plačevala.
Jan je skrivnostno izginil s scene januarja 2017. Še vedno imam njegovo številko shranjeno pod Jan1 Jan 2 Jan Nova, JanCocaCola, itd. a po januarju 2017 nobena številka ni več ‘prijela’, od ta številka ne obstaja so številka je trenutno nedosegljiva.
Pa skontaš, da ti je šel diler v PM. Škoda, ker je imel prvovrstno robo, najbrž predobro pa je šel nekomu v nos – in to dobesedno