Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdana Mlakar – ločitev

Zvezdana Mlakar – ločitev

Odgovor na objavo uporabnika
raje čikala kot šla po otroka, 29.03.2025 ob 20:11

ovca si, 29.03.2025 ob 20:03

raje čikala kot šla po otroka, 29.03.2025 ob 19:58

Ne želim presojati, koliko je Zvezdana slaba ali ne slaba mama.  Bom povedala samo svojo izkušnjo.

Ko je imela prvega sina, je le ta hodil v isti vrtec kot moja hči. Bil je majhen vrtec, starši smo se poznali. In medtem ko smo me hitele najprej v vrtec po otroka, čimpreej, da bo otrok čim prej svoboden, je ona do konca čakala v bifeju, s čikom v roki in vedno znova zadnja hodila po otroka. Ko sem jaz že prišla z otrokom iz trgovine in iz igrišča, je ona še vedno čikala in pila kofe, otrok pa do petih v vrtcu. Bil je vedno med zadnjimi. Dan za dnem. Nikoli se ji ni mudilo po otroka.

trideset let nazaj noben vrtec ni delal do petih. Tako, da ne laži.

Vse kar sem napisala, je res. Moja lastna izkušnjo z Zvezdano.

SEVEDA JE BIL ODPRT VRTEC DO 17H

policisti so oktobra 2020 v raciji na Viču zasegli 52 sadik in dober kilogram posušene konoplje, pri žetvi naj bi pomagali celo gasilci. Vse skupaj naj bi se dogajalo na posestvu igralke Zvezdane Mlakar. 

Uradni podatki policije pravijo, da bo zoper 24-letnega in 62-letno osumljenko podana kazenska ovadba. To pa si bo prislužil tudi 30-letnik, ki je dal na razpolago zemljišče. Še eno naključje je, da je lastnik posestva, kjer prebiva Mlakarjeva, glede na podatke iz zemljiške knjige, prav njen 30-letni sin.

Uf marsikaj ćlovek takole izve o osebah iz mainstream medijev.

Mama Reska je bolj pristna. 😂😅☺️☺️☺️☺️

Ima vsak svoje probleme, zato ne vem, zakaj je sploh treba pisati podrobnosti iz njihovih življenj….. Četudi ima ta familija zgleda zelo hude probleme,..pustimo.

New Report

Close