Zvezdanina oddaja
Samo štos je, da ženska niti ni stara, jih ima le 55, kaže jih pa, če mene vprašaš, vsaj 10 let več.
Se pa sicer strinjam s tabo.[/quote]
kaže gor ali dol. niso vse ženske mone, ki zgledajo kot mlajše sestre svojih hčera. kolikor jaz gledam 55 letnice okoli sebe, so take kot Svetlana, če so suhe, če so pa debele, pa nimajo toliko gub, imajo pa zato postavo kot sod. to je reala, malo odprite oči in poglejte ljudi, taki kot so, ne samo fotošop na fejsbuku.
Meni je pa Svetlana prav kul, pa kaj če si da kaj zrihtat, všeč mi je ta razigran karakter, čeprav marsikomu ni. prav zato pa je tako luštno, ker smo si ljudje različni.
Točno zato, ker je tako drugačna je zanimiva, ni naštudirana.
primož
Samo štos je, da ženska niti ni stara, jih ima le 55, kaže jih pa, če mene vprašaš, vsaj 10 let več.
kaže gor ali dol. niso vse ženske mone, ki zgledajo kot mlajše sestre svojih hčera. kolikor jaz gledam 55 letnice okoli sebe, so take kot Svetlana, če so suhe, če so pa debele, pa nimajo toliko gub, imajo pa zato postavo kot sod. to je reala, malo odprite oči in poglejte ljudi, taki kot so, ne samo fotošop na fejsbuku.[/quote]
Mah, daj no, 3/4 mojih sodelavk je starih med 50 in 60 let, pa vse zgledaj stokrat bolje. Pa ni ponata sploh v tem, ker ja, je, kakršna je in njene gube me ne motijo, samo meni osebno pa je moteče, če se vede in ravna, kot da pa bi izgledala vrhunska in mlada. Ker to pač ni. Drugače pa, meni všeč ni, pa ne zaradi gub, mi nikoli ni bila njena pojavnost všečna. Ima ideje, ima zagon, samo ji manjka preveč do tistega “nekaj”.
In do tega imam menda pravico. Jaz tudi nisem vsem po godu.
Skor me je kap, ko sem videla, da je toliko stara kot jaz… Zgleda pa kot moja mama, če ne slabše!
Sicer pa sploh ni bistven njen videz, ampak da je butasta skoz in skoz – tu in tam kje spotoma preberem o njej, kakšne nebuloze klati v medijih, o groza!
Zanima me, če je Svetlana ista oseba kot Zvezdana. Namreč na televiziji sem že zasledila eno oddajo, ki jo vodi igralka Zvezdana Mlakar. Ona je prej gostila določene oseb v oddaji Dobro jutro.
Kot se mi zdi je bila ta oddaja odskočna deska za to novo oddajo. Saj sta si prav podobni-oddaji namreč, le ta zvečer je malo bolj dolga in strnjena.
A Svetlana ima kakšno podobno oddajo ?
Skor me je kap, ko sem videla, da je toliko stara kot jaz… Zgleda pa kot moja mama, če ne slabše!
Sicer pa sploh ni bistven njen videz, ampak da je butasta skoz in skoz – tu in tam kje spotoma preberem o njej, kakšne nebuloze klati v medijih, o groza![/quote]
mene tudi, ko sem videla sošolko, pa rečem moji mami, kak je sošolka že zgubana … pa reče moja mati: sebe poglej v ogledalo :)))))))
Sicer pa sploh ni bistven njen videz, ampak da je butasta skoz in skoz – tu in tam kje spotoma preberem o njej, kakšne nebuloze klati v medijih, o groza![/quote]
Še ena, ki izgleda vsaj 20 let mlajša? Pa kje ste vse te mladostne babnice 50+ v reali?