Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Zvezdanina oddaja

Zvezdanina oddaja

Kakšna se vam zdi oddaja ki jo vodi Zvezdana Mlakar? Meni je preveč pocukrana, ženska pa izgleda zares postarano in zgarano. Samo poglejte njene roek, kot 70 letnice.
Je pa res da je menda že babica in to tri leta.

Mene oddaja ni prepričala. pa vas?

ženska je v resnici stara in kaj potem? A moške starce pa lahko vsepovsod gledamo? Lado Ambrožič zgleda kot 200 letna želva pa se noben ne spotika ob to. Tudi stare ženske imajo pravico živeti in bo brez, da bi bile zavite v burke, niqab in ostala sranja.

Noben problem ni ker je stara, problem je v tem da si je dala pomladit to in ono….pa ni videt, sam to.

in … kakšen problem tebi to predstavlja?

Samo štos je, da ženska niti ni stara, jih ima le 55, kaže jih pa, če mene vprašaš, vsaj 10 let več.
Se pa sicer strinjam s tabo.

meni je všeč ker ni neka načitana novinarka. Ni osladna ampak iskrena. Fajn mi je 🙂

Samo štos je, da ženska niti ni stara, jih ima le 55, kaže jih pa, če mene vprašaš, vsaj 10 let več.
Se pa sicer strinjam s tabo.[/quote]

kaže gor ali dol. niso vse ženske mone, ki zgledajo kot mlajše sestre svojih hčera. kolikor jaz gledam 55 letnice okoli sebe, so take kot Svetlana, če so suhe, če so pa debele, pa nimajo toliko gub, imajo pa zato postavo kot sod. to je reala, malo odprite oči in poglejte ljudi, taki kot so, ne samo fotošop na fejsbuku.

Meni je pa Svetlana prav kul, pa kaj če si da kaj zrihtat, všeč mi je ta razigran karakter, čeprav marsikomu ni. prav zato pa je tako luštno, ker smo si ljudje različni.

Točno zato, ker je tako drugačna je zanimiva, ni naštudirana.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

kaže gor ali dol. niso vse ženske mone, ki zgledajo kot mlajše sestre svojih hčera. kolikor jaz gledam 55 letnice okoli sebe, so take kot Svetlana, če so suhe, če so pa debele, pa nimajo toliko gub, imajo pa zato postavo kot sod. to je reala, malo odprite oči in poglejte ljudi, taki kot so, ne samo fotošop na fejsbuku.[/quote]

Mah, daj no, 3/4 mojih sodelavk je starih med 50 in 60 let, pa vse zgledaj stokrat bolje. Pa ni ponata sploh v tem, ker ja, je, kakršna je in njene gube me ne motijo, samo meni osebno pa je moteče, če se vede in ravna, kot da pa bi izgledala vrhunska in mlada. Ker to pač ni. Drugače pa, meni všeč ni, pa ne zaradi gub, mi nikoli ni bila njena pojavnost všečna. Ima ideje, ima zagon, samo ji manjka preveč do tistega “nekaj”.
In do tega imam menda pravico. Jaz tudi nisem vsem po godu.

potem pač ne gledaš oddaje in prešaltaš na 250 drugih programov. Nisem pa vedela, da se moraš star obnašat drugače kot mlad oz. negubast. Najbrž sedet pri miru s čim manj obrazne mimike.
Pa meni tudi Zvezdana ni kaj pri srcu, ampak spravljat se na stare ženske ker so stare mi pa tudi ni.

kera Svetlana? 😉

@Starejša: a ni Zvezdana letnik 1956?

Ta oddaja Svetlana mi je všeč. Prej je nekako nisem mogla gledat in poslušat, potem pa sem se malo prisilila in jo bolj sprejela in zdaj mi je v redu. Sploh v tej oddaji, ki je res dobra oddaja.

Kje ste Svetlano našli?
Drugače je pa Zvezdana letnik 1960.

Meni je pa Zvezdana obup od obupa. Vse živo si je dala pomladit…. no, uspeha ni pretiranega, razen da je pač suha. Obnaša pa se kot dvajsetletnica, v tem je problem. Kot da ne dojame sama pri sebi, koliko je stara.

pitje urina na nacionalki…

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/l/t1.0-9/11201611_10153549894327638_8599632593449063713_n.jpg?oh=ec35aae5316a281692e3dbbc272089e0&oe=569078AD[/img]

Mene ne moti toliko to, da je stara, ampak da ni preveč pametna. Njene oddaje so precej neznosne, ker nikoli ne veš, kam bo zapeljala temo, da bo štrbunknila v prepad. Nezanesljiva, nepredvidljiva, skratka, neprimerna za voditeljico. Potem vse skupaj izpadejo same klamfe.

Ma ja, meni tudi ni ok, nekaj ji manjka, pa Gotarca mi ni ok, pa še nekaj takih je, ki mi pač niso ok in jih ne gledam. Z veseljem pa gledam tiste, ki so mi ok.

Saj pravzaprav čutimo kdo je človek na mestu kdo pa samo blefira. in zame je Zvezdana bleferka.

Kdo to je? Nea gledam.

Skor me je kap, ko sem videla, da je toliko stara kot jaz… Zgleda pa kot moja mama, če ne slabše!

Sicer pa sploh ni bistven njen videz, ampak da je butasta skoz in skoz – tu in tam kje spotoma preberem o njej, kakšne nebuloze klati v medijih, o groza!

Jaz Zvezdane ne prenašam, osladna in nemogoča za gledanje.

Zanima me, če je Svetlana ista oseba kot Zvezdana. Namreč na televiziji sem že zasledila eno oddajo, ki jo vodi igralka Zvezdana Mlakar. Ona je prej gostila določene oseb v oddaji Dobro jutro.
Kot se mi zdi je bila ta oddaja odskočna deska za to novo oddajo. Saj sta si prav podobni-oddaji namreč, le ta zvečer je malo bolj dolga in strnjena.
A Svetlana ima kakšno podobno oddajo ?

kera Svetlana? bvj

naš televizor oz. daljinc ima gumbek za prešaltat ali ugasnit … vaš ne?

Skor me je kap, ko sem videla, da je toliko stara kot jaz… Zgleda pa kot moja mama, če ne slabše!

Sicer pa sploh ni bistven njen videz, ampak da je butasta skoz in skoz – tu in tam kje spotoma preberem o njej, kakšne nebuloze klati v medijih, o groza![/quote]

mene tudi, ko sem videla sošolko, pa rečem moji mami, kak je sošolka že zgubana … pa reče moja mati: sebe poglej v ogledalo :)))))))

Sicer pa sploh ni bistven njen videz, ampak da je butasta skoz in skoz – tu in tam kje spotoma preberem o njej, kakšne nebuloze klati v medijih, o groza![/quote]

Še ena, ki izgleda vsaj 20 let mlajša? Pa kje ste vse te mladostne babnice 50+ v reali?

New Report

Close