Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdi …

Zvezdi …

… dej mi nekaj povej!!!! Kako si se ti odljubila??????!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A od unega? Ojej…………..Čaki,čaki……….al kaj si mislila? Kako odljubila?

Ja … od unega … Kako si se potem pač odločila za tvojega moža?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pa ti veš……..da sem pustila takrat mojega sedanjega moža…za tega ta drugega? A to sem ti že povedala?

A res???? Ne … tega ne vem … … … In kaj je bilo potem??

Lp, Bgv

Dolgaaaaaaaaaaaaa štorija………Na kratko: Hodila sem z mojim (sedaj možem)…..spoznala tega tipa……malo šmirglala………nisem več zdržala z mojim takratnim……..sem ga pustila………začela hodit z onim drugim…….full sem bila zaljubljena vanj, vem, da tudi on vame……vendar je to pokazal na slab način…….Nisva hodila niti 1 teden, ko je že šel z drugo. Ko sem jaz to zvedela sem ga vprašala če je res…..in je lagal, da ni… Ampak ko sem poslušala od drugih kaj vse se je dogajalo….sem sklenila, da je najbolje, da končam………In mi je bilo tako hudo, ker sem ga imela tako rada……..tako sem bila zaljubljena……Ti bi rekla….kot najstnica… Res je bilo tako. Še vedno sva se srečevala, še vedno nekaj šmirglala……..ampak sem rekla, da tako ne more naprej………sva se pa potem z mojim sedanjem spet skupaj dobila……(ta čas je tudi on dobil drugo punco in jo je potem pustil, da je bil spet z mano….) Me je imel še vedno full rad……jaz sem bila tudi full navezana na njega……..ampak unega nikakor nisem mogla pozabit………Minila so leta……..In mislim, da bi veljalo tisto: Čas celi vse rane…….. Zdaj pa smo vsak na svojem…uni drugi živi z eno in imata otročka………..jaz poročena in čakam otročka………Vidiš, kako se stvari obrnejo…..Ampak še vedno..če ga bi kje srečala, če me bi še kdaj tako lepo pogledal………..bi zabolelo…….ampak nazaj k njemu se ne bi vrnila……..

Sem bila dolga?

Ohjoj … a zato si me pol spraševala kak odnos ima ta “moj” z ženskami … …

Ja … niso lepe, ne … samo važno je, da se imata sedaj z možekom lepo … če pa vsake toliko poskoči še vedno srček, pa tudi ni nič slabega … Važno da ne tolče, tako kot tolče sedaj meni … :((((((

Veš da ne vem kaj naredit … Zjutraj sem bila že skoraj prepričana, da bom miškota pustila … pa sva prej tako lepo govorila po telefonu, da sem se spet spomnila kako ga imam rada … Pa sem prepričana, da ko me bo uni drugi poklical mi bo spet poskočil srček zanj … in … smo v začaranem krogu … … … :(((((((

Lp, Bgv

Me sej tako je bilo z mano……..vsakega sem imela rada po svoje……..in zato je bilo tudi tako hudo………..Ni mi bilo vseeno, ko sem morala enega pustit……..in potem še manj, ko sem morala pustiti tistega, zaradi katerega sem vse žrtvovala……….Zato pa ti pravim, da dobro premisli…Ker veš…če bi recimo naredila tako kot jaz….in bi te potem miško še vedno hotel nazaj, če bi se s tem kaj skregala…ali pustila ali kaj podobnega….potem bi še šlo…..ampak da bi se pa potem po glavi tolkla, kaj si naredila……….Premisli punca…….Čeprav jaz te razumem……stoprocentno te razumem!!!!! Verjemi mi!!!

Z miškotom sva enkrat že šla narazen … in če bi šla sedaj narazen bi bilo definitivno konec …

Pa saj ravno to je problem … ker … z miškotom ni ravno vse idealno … … … in še preden se je pojavil ON sem razmišljala o tem, da nisva za skupaj in da bi šla narazen … Konec koncev sva tudi že večkrat šla narazen … tko … po par dni … in potem spet skupaj in vse to sranje … …

Ga imam rada … resnično ga imam … samo sva si tako preklemano različna … … Včeraj mi je ON lepo rekel … sva kot + in – … in sej vem, da se ta dva znaka privlačita … sam … je težko … … res težko bit z njim v določenih trenutkih … Še posebno ker jaz sem full pozitvna in flegmatična … medtem ko je on totalen negativc in se sekira za vse in vsaka malenkost ga spravi ob živce … :((((((((

Ne vem … res ne vem kaj naj naredim …

Lp, Bgv

… me je poklical … sva bila spet enih 15 minut na telefonu in … mi je spet zmešal glavo … Da me pogreša, da cel dan misli name … in podobne zadeve … :(((((((

Nč … grem domov … pod hladen tuš … upam da bo pomagalo … :(((((

Lp, Bgv

Sam tolko, da ti povem…..tudi z mojim sva šla že enkrat prej narazen…potem pa, ko je prišel ta drugi……sva šla drugič…….Hja…..sem imela pač srečo, da je bil še vedno zaljubljen vame…..CMOKA

New Report

Close