Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdi …

Zvezdi …

… vzami si čas … Mail je poslan … in je zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolg … tako kot je bil dolg vikend …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Sem prebrala……….hvala……..Še meni so šle vse kocine pokonci, ko sem prebirala ta roman……..

In tisto, ko si napisala na koncu…če bi jutri umrla…..

“Da sutra umrem,
ne bih žalila,
jer ja sam ljubav života imala.

I da me nema,
ja bih živjela,
u tvojim mislima bi se budila…”

(Vesna Pisarović)

Kot bi ta pesem pravila moje misli … … … … … tako čutim …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm… a prašam preveč, če mi daš še meni fw…, da bom na tekočem v četrtek? ;)) Sej če nočeš ni treba…

Papa, cmokca vsem trem.

Ob priliki ti bom poslala mojo verzijo te pesmi…..če še ne veš…zvezdi je pesniška dušca:))))))))

O j****** četrtek!!!!!!!!! Upam, da bo ratalo ampak se mi zdi, da prej ne kot ja……..Hja no……drugače pa po mojem dopustu…..če mi damici ne zamerita…………….CMOKA

Ti pošljem …

lp, Bgv

ok, thanks… ma bom prečitala kumi zvečer… taku d ti odpišem takrat..

papa

(uffa, pr nas je dežžžžžžž, končno osvežitev)….

Jebat ga…..pridem pa jaz za suplenco!
;-)))
Sp

A že???? Pri nas pa še nič … sam se bliža …

Jst pa brez dežnika … Mater … spet bom mokra … :((((((

lp, Bgv

Ne se sekirat…….pokliči lubeta……..da te sleče in obriše:))))))))))

Sonce ponovno sije!!!!!
Bom šel najbrž na …..fak en čuden fon zdaj!V akcijo moram!
🙁
Sp

:)))))))))))))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … :)))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close