Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdica,

Zvezdica,

kako je kaj, a bomo danes tudi imena izbirali?! :-)))
Po moje bi lahko kar tule, med našimi imeni kaj našla…. pa še spomin bi imela. Med ta pravimi, ne delovnimi!!!

(madona, predstavljal si, da bi prinesla fantka in mu dala ime – Sprevrženc! :-))))))))

CMOKA Žverči……….Zdej si me pa nasmejala………… Sem gledala, da mi je Sprevržko predlagal Piko…..ha, ha, ha………. In fantek, da bi bil Sprevržko??? O madona…. Me bi gledali malo postrani, ko bi povedala, kako se kliče…..he, he, he….. Pa brez zamere Sprevržko….:))))) Torej…….Včeraj sem nekaj sprintala na netu……nekaj imen…….in potem sva doma z možem gledala in se takoooooooo smejala……Ena imena so bila za past dol…..Prav taka….iz pamtiveka…..he,he,he………….. Se pravi……..kar s predlogi na dan………lahko pa tudi še kakšno drugo debato zraven udarimo………….CMOKA, CMOKA, CMOKA……..

To bi bila pa neznanska čast in ponos zame!
;-)))
Sp

Nove zamisli: Lučka,Liana,Roža,Neža,Tamara,Lenčka,Ajda,Miša…
a moram še?
Sp

ojla,
midve se ne glih poznava, ker sva ob različnih urah gor… no, me zanima kdaj rodiš?

papa

Oštja,ma kuku se ne poznata?saj sta iz istih krajev doma….da ne rečem,da nista celo sodelavki?
😉
Sp

No … pa dam še jaz par predlogov:

deklica: Beti, Lara, Neja … Žverči, Stela, Sunny, Hely, Bugna, … :)))))

fantek: Matjaž, Rok, Miha, Denis, Žan, Luka … …. Sprevržko, Razo, Razbo, Since, Hribi, Vitki, … … … :))))))

Ti samo izberi … :))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

NJE GA SRAT! KEJ REJS?
MA TLJE NEJ NOBENE NOSEČE!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))
Ker glih Bugi replicira…bi jaz npr.: dal ime Joška
;-))
Sp

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Uh … mater … Sprevržko … Ne mi s takimi navsezgodaj … :))))))) … sej veš, da se pred 10 ne zbudim … pa tolko se smejat v napol spanju ni zdravo … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kaj pa praviš na Aljoša (dekle in fant, oba lahko tako poimenuješ)?
Morda Tiana, Alina, če si bolj za eksotiko….

Bugi?
Za rezervo,če sosedka ne bo hotla modrca dol vreč…a mi vsaj ti pošlješ slikco tvojega mega joška?
;-))
Sp

Jo že maš tako slikco … tko da … bo kar dovolj … :))))))

lp, Bgv

Svečano in enkrat za vedno izjavljam:
MENI NI NIKOLI ZADOST!!!!!
Kapiraš?
;-)))
Sp

Pa kam jo je zdej neslo to Steleto?Mi se tuki trudimo ime zbrat,ona mrkne!
Če bo hči naj bo Mrkva!
Sp

To verjamem, da ti ni nikoli zadost … in to je pohvalno … :))))) … sam še vedno …

… od mene ne boš dobil nove slikce … :)))))))))))) ;)))) 😛

Lp, Bgv

Ta Liana……..mi je bila že včeraj všeč, ko mi je ena pupca predlagala to ime……pa mojemu ni…………..Hja no………..

mogoče Ema, Žiga, Rok, Iva,

Čau Hely…………imela bom oktobra…….in če se ne motim……….a nisi ti iz moje okolice..?? Ali mogoče samo delaš v A? Upam, da nimam napačnih informacij….

Tiana…….Alina……no, no, no……..luškana imena…….ni kaj…….ma se mi zdi, da moj ni preveč za eksotična imena……….

CMOKA Sprevržko……….ampak tudi tvoje »original« ime se mi dopade……..tolk, da veš…

He, he, he……….si izpustila BGV…………CMOKA

Sem prišla nazaj……..saj veš……..včasih je pa treba tudi kaj delat…….kaj??? CMOKA

Kratka imena………….tudi ta so mi všeč………….še kaj mogoče?

:))))))))))))))))))))))) … hi hi … … … NO … saj to je pa ja samoumevno … :)))))

Lp, Bgv

New Report

Close