Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvezdica

Zvezdica

Kuku,
kej jutre greš že na morje? Krk?
Ufffa, jst bi tud šla… u Baško… njamsiiiiiii…

Uživejte vsi trije, pa ne ga preveč sončit (embriotka, namreč) ;)))

se vidmo čez pol ure….

cmokaaa

kolk pa eni uživajo.. mislim.. grrrrrrr :)))

Koštrunček pa do morja še natanko…. ene.. 2 meseca… grrrrrrrrrr

jaaaaaa, Čješpo…. eni ga verjetno še vidli ne bomo za več ku 1 (z besedo: en) dan!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((

papa

Helči grem na morje ja…….ampak v soboto………jutri imam pa dopust in tisoč stvari na opravit…………..

jaaaaaa, Koštrunček…. eni ga verjetno še vidli ne bomo za več ku 1 (z besedo: en) dan!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((

papa

Da mi ne pozabiš poslat kartoline! ;)))))))))))

no ja… čjšpo je bil pa je šel.. pride pa Saško pa Brusko pa… pismo kaj pa vem še nickov je mel…

Jani uprablja samo nisck Jani, ko se prelevi označi jasno in glasno… do zdej je bil… Matuzala, Bin O’Laden, hmmmmmmm aja pa Koštrunček… pol pa mislim da je vse.. v 2 letih :)))

p.s. če češ čjšpota videt… hehehehe ma ima mail pa GSM pa voljo srečat nove osebe tut… je faca ja :)))

Misliš resno? Če ja…….ni problema…………CMOKA

Saj smo vsi glih Jani!Več kot jih imaš,več prijateljev te lahko……tolaži!
😉

hehe, ni treba, ni treba… bila je šala… ker nječeš povedat kam greš ;))))

še mal… pa gremo v M.

ja.. samo zanimivo je.. da si tkole.. prek neta.. lahko dobiš.. resnične prijatelje, za katere bi dal roko v ogenj… ja in Saško je eden takih 🙂

beeeeeeeee, volna se ti smodi…..:-)))

Ajej, daj mi razloži, v čem je poanta preimenovanja?! Hm, kaj bi bilo, če bi jaz zdaj ratala…. ratala…. hja, kaj praviš na Brezmadežno?!
:-)))

VRABC!!!!!!
Brezmadežna….pa kaj ti češ,da se uščijem tuki,al kaj?
:-)))))))))))))))))))))))))))

Ti pa Fatamorgana!

Tko!

.. ne zatakne tale beee 🙂

hmmmmm.. kaj je finta preimenovanja… ne vem… zdej se preimenujem zato, da nick ne utone v pozabo.. zakaj pa sem uporabil ta nick pred letom in pol pa….. bo treba zgodovino pregledat….

Koštrunček ugotavlja, da je žverči še vedno jako … negativno nastrojena… kaj hočmo 🙂

Žverči-negativka.
:-)))

Pišem v knjigo pohval.
Hvala lepa, Koštrunčič….
Ej, kje pa je tvoj prijatelj z osmojeno roko…. oz. ti bi moral biti osmojen, al’ kako že?! Kje je, me samo zanima, nič drugega. :-)))

Ma ne Jani!Žverči je en tak prikupen Vrabc,da ga cela Koroška ne premore…in ima zelo veliko srce!
Tolk,da ne bi bilo kakih hudih besed več.

in kdo je to?

aha… beeeeeeeee :))))))))))))))))))))

morda iber…. ali pa Čjšpo….. po partizansko pa Saško ali pa Šaško….:-)))

a da ma osmojeno roko.. n’č navjem 🙂

pride jutr 🙂

Sem mislila, da veš…………Krk…

SE STRINJAM STOPROCENTNO!!!!!!!!!! CMOKA tudi tebi……..

evo.. odšel koštrunček.. za neki časa.. Jani pa vrača cmoka v njegovem imenu :))

živjo zvezdica :)) sem bral, da že na morje :)?

Jap………..V soboto na Krk………za en teden……..tokrat gremo prej, da ne bo mojega malega sončeka tisti ta pravi sonček preveč pekel…….

CMOKA Jani…….Kako si???

New Report

Close