Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdice

zvezdice

dobili smo tiste zvezdice, ki se nalepijo na strop, steno, …, čez dan se napijejo svetlobe, nato pa v temi svetijo.
Zanima me ali se svetijo tudi, če so nalepljene na bel strop, ali mora biti temo prebeljen?
ali imajo vsi otroci radi te svetlikajoče zvezdice, ali jih lahko motijo pri spanju? Kakšne izkušnje imate z njimi?

Mi jih imamo na beli steni, pa ponoči zelo lepo zgleda.

a ne svetijo tele zvezdice zato, ker so khmm malo radioaktivne, ponoči so vidne tudi na belem stropu, nas ne motijo ampak jih imamo le nekaj

Svetijo tudi na beli steni.Če jih “polneš” s sončno svetlobo, ne svetijo ne vem kako dobro.Dobro se nafilajo ob prižgani luči, ko je že noč, svetijo pa tudi ne pretirano, da človek ne bi mogel zaspati in tudi ne preveč dolgo.

Nič niso radioaktivne!!! Jaz jih imam polno sobo in malega nič ne motijo. Nekateri otroci se jih pa bojijo.

Lep pozdrav.

Premazane so s fosforjem zato svetijo in niso nič radioaktivne.

Kje si jih kupila,prosim.Za odgovor najlepša hvala.

Skoraj v vsaki trgovini z otrpškimi igračami jih dobiš; pa tudi v kakšnih trg. centrih; Hiperm. Mercator jih je tudi imel.

Sem malo pobrskala po spletu o tem fosforju in res zanimiva reč uporabljajo ga povsod beli fosfor je zelo vnetljiv in strupen primerljiv učinek ima kot napalm v vojaški ind., za nočno vidljivost se tudi uporablja, obenem pa je fosfor najti tudi v zobnih pastah, da se nam zobki lepo svetijo in v pecilnih praških, pa v otroških sobah v raznih zvezdicah, pa za krmo živali in v pesticidih. Groza saj ni čudno, da smo tako zastrupili ta bogi planet. Vsekakor dvomim, da so večje količine česarkoli kar vsebuje fosfor zdravilne.

Moja mlajša jih ima nad posteljo, večja pa se jih ponoči boji.

lp

usi wi ste fukneni ko pravte d je fosfor neki škodliv pa celo radioaktivn, kko lah sploh reče kdo to? WTF????

New Report

Close