Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZVEZDICE NE BO VEČ!!!

ZVEZDICE NE BO VEČ!!!

Ja, ja, ja………..Pol se bojo pa gvišno vsi nagnetli na kup od Sprevržkota, do Razota, do Čješpota, do Koštrunčka……..do, do, do……vseh…….:)))

Aha … taki nicki moškim gate trgajo … :)))) ;))) … preverjeno … ;)))) :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Aha……….Izkušnje? Kako si si pa ti spremenila nick?

Kot recimo “Tangica” ;)))

He, he, he……….To bi pa res upalilo……..Hvala Niki:)))))))

Ehm … ne bom pravila tu, ker potem bom kregana od tistih, ki sem jih za nos potegnila … pa še zdej tega ne vedo … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Saj ni moja ideja .. je enkrat ena že imela tak nick :)))

O , imam pa kup idej , če jih rabiš ;)))

Uh … Tangica … A se spomneš naše Tangice???? Kako mi je bilo žal, ko je šla iz foruma … … … :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

lp, Bgv

No povej………..idej se pa res ne branim:))))))))))

Kakšna znanka?

Skoraj dve leti nazaj je na forumu Mladi bila ena pupca z nickom Tangica … in je bila res prava Tangica … :)))))))))))))))))))))))))) … Full je znala sprovocirat fantičke … he he … dokler ni zanosila … in potem …. od kar je rodila … je ni več na spregled … :((((

Lp, Bgv

Hm……………..a je zdaj to kakšen namig? Da slučajno potem tudi jaz ne bom spi*****, ko bom imela sončka?

Upam, da ne, Stelči … ker te bomo reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees pogrešali … … Sicer pa … ti nam ne uideš … Če ne drugo, te pa pridem domov obiskat … ;)))) :)))))))) :-*****

lp, Bgv

He, he, he……..ti se bi že znajdla ja……….te že poznam:))))))) CMOKA miška…..

In kej je to slabega,sakramenska pičkurina?!
Hud!
😉

Meni tvoji joški gate trgajo(čeprav jih ne nosim zdaj!) in to sam takrat,ko mi kaj pošlješ.
😉

Bombola!
sam čez en par mescev šele!
😉

Zvezdi, dej ne menjat nick…..kdo pa še to počne, no !!!!

enga poznam…k je ratu ena češplca…taka sladka…za pohrustat,hihihi, se ne bojiš, da te ne utrgam

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))))

New Report

Close