Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdikaaaaaaaaa

zvezdikaaaaaaaaa

aa je bil naporen “sex”..ponoči?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Je čist izsesana ja!
S prve roke!
;-)))

no vidiš,,,kak naj najinam bejbam dopoveva, da se ni priporočljivo tak šparati…………..ker itak pride dan, ko ..opssssssssssss…….potem pa vse boli…hiihihihiihih

ti…ampak prileže pa se…ena taka…frišna, kajne?

Menda!
ko oba žuliva stare…..
😉

stare preste? si mislo…

hihihiih

poglej…sploh nobee pupe danes na netu……mater….ga dobijo enkrat na mesec, pa so vse off……boge mladoletnice….

Ej … kaj sem pa jst????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti dam nobene pupe … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … Jst sem pa hrošč, al kaj? (jah … skori) :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ti si peteršiljeva senca!
😉

Kodrolistna!
;-)))

:)))))))))))))) Kej????????????????? :))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ki bo docvetlea….če 9 mesecev…hehehe

još sitno dva mjeseci!
Vojnik Miško(od Velika Kladuša)

Vasdveh ne dohajam več … :))))

Lp, BGv

Sem hotu sam rečt, da me boš sledila lahko,….da bomo v Šempetru čez ene dva mesca razgrajal dol na kapiji.
Ti boš rojevala…mi bomo pa pil!
Jasno zdej?
😉

No … sej to sem pa itak že prej vedla … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, BGv

Sam,da se ne boš preveč drla….ker drgač še tebi eno flaško gor v 8 štuk prnesemo!
😉

Ma kaki drla … jst se bom jokala in prezmerjala po dolgem in počrez Miškota, kaj mi je tega treba bilo … :))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))) … hi hi hi …

Lp, Bgv

A lahko pridem na tvoj porod?
(če že pr svojih dveh nisem mel jajc bit zraven)
😉

…v osmem štuku je pediatrija….porodnišnica je v četrtem…čisto tako…v vednost….

CMOKA

:))))))))))))))))) Ehm … mal težka bo, ker se že Miško štuli zraven … :))) ;)))

Nč … zgleda, da bo treba spet kaj zamesit, če boš hotu bit zraven … :))) ;)))

Lp, Bgv

:)))))))) Še dobro, da si mi povedala, ker meni se sanjalo ni kje je … :)))))) ;))) He he … sem zamudila tisti predavanje, ko so nam kazali porodnišnico … :)))

Lp, Bgv

Ja…sej tudi jaz ne bi vedela, če ne bi moja sestra rodila tam. Za pediatrijo pa vem, ker sva bila midva s ta mičkenim kmalu po njegovem rojstvu tam:(((( na žalost….

No vidiš!
Še štukov se ne spomnim….
🙁

Vsaj lep pogled dol prot Krasu je…če že moram kak pozitivni element najt..
😉

Saj veš,da mi vedno rata!
;-)))

bo treba obnovit poznavanje štukov kaj?:)))

Ma raje ne!
Tista bajta vzbuja tud drugačne asociacije………. 🙁

New Report

Close