Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdikaaaaaaaaa

zvezdikaaaaaaaaa

imaš prav…….tudi jaz se raje ne spomnim 8 štuka:((((…je minilo slabih pet mesecev od takrat….

saj osebje tam je čist v redu…..sam bajta po defoltu…ne,ne…raje grem v kurbišče!
😉

HA! Kakšna primerjava.:)))))))))))

Kaj pa je bilo z ta malim narobe?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

He he … ja … vem vem … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja…saj posledica tega,da je 8. štuk…je mnogokrat tud kurbišče!
Ni res?
😉

Cmoka moji prjatlci!
:-))))))))))))))))))))

Ne bit tko ustrašena,no!
Saj bo vse v redu…in tako lepo Bugico boš rodila,da se bom hvalu po celem svetu!
😉

ma sej zdej je vse v redu…sam mislim (pa čeprav tega ne bi dr. nikoli priznali), da je tamali prinesel eno “reč” iz porodnišnice. Je imel eno infekcijo. Sva bila deset dni noter….Ma ti niti ne bom pravila s čim vse so me strašili, da ne boš potem ti v skrbeh….

Ma srce … kolikokrat ti bom še mogla povedat, da bo po vsej verjetnosti Bugec … :))))))))))))))))))))))) ;)))))))

Lp, Bgv

ma……če ti rečeš:))))

imaš tak občutek?

Si jo že prestrašla!

Jaz hočem imet Bugico!In tako tudi bo!

Uff … in to iz Postojne, ki naj bi bila IN porodnišnica? Hah … … Ma ja … sej nikoli se ne ve, kje ta mali kej fašejo … Važno, da je sedaj ok.

Lp, Bgv

ej…pa ja ne……………..da res ne začnem pravit s čim so mene strašli…:(((((

Cmok bionda!
😉

Ja … :))))

Lp, Bgv

Ma ne mu vjrvat … k ne ve kej piše .. :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Trma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

ojej………zdej je super……sva bila ravno danes pri pediatrinji in je rekla, da je zelo, zelo, zelo priden….da je eden od tabolših:))))

A zdej moram že samega sebe varvat pred sabo?
😉

tudi meni se je zdelo da bo fantek……in evo:)))) izdelek:))))

Tko bo….in če ne bo,bo še en uržoh spet,da se ga…..
;-))))

ej…a se čem prefarbat?

New Report

Close