Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdikaaaaaaaaa

zvezdikaaaaaaaaa

BEJBIKA mora bit!In bo!
Ker jest tko ukažem!
😉

Sam od Bugice jošk je tu!
😉

no..pa če bo pupika….jo bomo pa z našim oženili:)))

A pol končava?

Ne klič oštje!
😉

zakaj?

kaj naj bi končala?

Otroci forumovcev so nekaj najbolj sprevrženega….(valjda,če sem jaz tu šef,hehe)
;-)))

Sem že pozabu!
A začneva?
😉

ja pa če bo punca ti povem, da se bomo kaj zmenili…..če bomo že od malega skupaj pohajali…..smo se z Bugico že zmenile, da ko rodi, bomo skupaj po GO pohajale……….

Reštartaj program:)))

beri nov post

Verjamem, verjamem … :))) … ta bo zihr kmalu tipkal po forumu … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))) He he … hvala hvala hvala … :))) Upam, da bo res … :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

sej že tipka………………sam itak ne ve kaj natipka:))))

On že ve … sam ti ne veš, kaj on tipka … :))))))) ;)))

Lp, Bgv

Že bejbe peca!
Pohvalno!
Maš fajn sinkota!
🙂

Bomo vozičke pahaaaaaleeee … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hi hi … komi čakam … :))))

Lp, Bgv

Ma jest slutim,da bo naša mala Bugica prav en velik otrok…pa bo hmal mamo pehala ona!
😉

Srce … poznaš tako mene in Miškota … veš kako zgledava … in pol mi sam povej … PO KOMU ZA VRAGA BI LAHKO TA OTROK BIL VELIK? :))))) ;))))

Lp, Bgv

Prav zato,ker poznam še veliko takih parov,kot sta vidva……in imajo otroke velike ku noje….mislim,da bo naša punčka lepa,175 cm visoka manekenka!
(seveda šele čez 17 let!)

:)))) Bo naš fant lep 180 cm visok postaven mladenič … :)))) ;)))))

Lp, Bgv

Če bo fant…bo en mozoljast drekač,ki bo poznal sam mamo(da mu dnar da)

PUNČKA MORA BIT!!!!
jasno!?

pismo,a mam še kej besede v tej štali?

:))))))) He he … Sprevržko … čist nč besede več nimaš … :)))))))))))))))))) ;))))

Pa še to … :))) … od mame ne bo dobu nič več dnarja kot za malco … :))) ;))) … mogoče se ga bo tatko kej usmilu … :))))

Lp, Bgv

Zdej sem pa čist daun!
Ta najtaburlša prjatelca me tko poščije…..
🙁

New Report

Close