Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezdikaaaaaaaaa

zvezdikaaaaaaaaa

:))))) Ma sej si še vedno naš šefe, no … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ampak še vedno nisi povedala, kakšna si…..bila

leta letijo - iščem stevardeso.....

Da ja?

Zjebana menda!
saj vidiš,da se sploh ne pojavlja danes tuki!……………

Ma ja, dej … nej ti bo … :)))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Naj mi bo?
Pol pa kar na kup bejbe!
Nosečnice še posebno dobrodošle!
😉

Srce … … … … ma kaj pa ti že cel dan tičiš za računalom? A ne bi blo veliiiko lepše zunaj za sončku? :)))))

Lp, Bgv

Jaz skačem.
Ven in not!
Grem ven….prekolnem kosilnico,ki mi noče delat,tako kot je treba…….pa spet nazaj na kišto(mimgrede:ADSL je zakon! ;-))
In še kako urco….pa se bo vsulo po meni..(a nisi posode pospravu,kr si frej,a nisi trate pokosu,a nisi vrta skopu,a nisi žive meje porezu,…a nisi…….prbližno enih 10 minut traja ta ofenziva)
In ta zadnje vprašanje: Kje je pa Sivi pinot,kr sva(?) ga včeri dobila za darilo?(jasno,da sem ga dobil samo jaz!Saj sem jaz se matral,bemti…..)
😉

:)))) He he … ja no … pol je pa povsod isto … :))) … Da si ne boš mislu, da je pri naši bajti kaj drugače. Če je slučajno kdaj Miško doma … ohohooo … takrat bognedaj, da ne skuha kosila, da pridem jaz domov popapcat … pa da pomije posodo in pospravi … pa posesa po stanovanju in pospravi (vsaj tisto ta najosnovnejše … sej druzga tko al tko ne vidi) … pa še marsikaj je za naredit … :))) ;))) In če ni narejeno … ja … takrat pa Bugi nos drži … (še dobro, da imam sedaj izgovor hormonov … čeprav me je Miši že pogruntal) :))) ;)))

Lp, Bgv

Dej mi mobi od miškota.
Da ga posvarim pred tegobami moje narltabuše netne frendice!
;-)))

:)))) Sej jih ve, sej jih ve … :))))) ;))))

Lp, BGv

……..bolj te mam rad!
BUGI JE MOJA NARTABULJŠA PRJATELCA!
😉

:)))) Ma kej sem pej zdej napisala takega? :))))))))))))))))

Lp, Bgv

Nič.

sam summa summarum…..
😉

A ha … … … … Ok … :)))))))))) ;)))))

Mater smo jih natrosli sem … postov mislim … :))))))

Lp, Bgv

džeki danes,kaj?
;-))))

Ej … danes je za zapisat v kolendar … szi ta ruso … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

Moj najlepši jošk!
:-))

Zjebana????!!!!!??!?!?!?!?!
A???????????????????????
Boš že videl ti, kako sem lahko zjebana……………………

Pokaži!
?

ups………sem se zatipkala……….sem mislila, da si napisal zajebana……sorry

Ne se jebat!
;-.)

New Report

Close