zvezek visoki karo
Mi lahko prosim kdo pove,kakšen je to zvezek visoki karo? a so to tisti kvadratki 1x1cm?
Sin rabi za 4. razred,pa ne bom kupovala v knjigarni,zato moram vedet kakšen je,da kaj ne zafrknem.
A v 4. razredu še morajo bit zvezni “Tako lahko”? Do 3. razreda so bili potrebni,sedaj pa nič ne piše,tako da mislim,da ni nujno da so.
Kaj pa je to tehniški komplet IZOTECH?
hvala
točno tako…tudi moja gre v 4razred in potrebuje visok karo…pa tud gradivo za naravoslovje in tehniko….t[/quote]
Tako je 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pravilno. Smo zaključili 9. razred, en pa je še mlajši, tako,da obvladam tele zvezke. Čeprav je vsako leto kakšna zadeva na spisku, ki mi je nova.
Ha, zanimiva tema:
Naš sin je bil lani v 4. razredu in ni bilo nikjer za dobiti nobenega drugega kara kot tistega majčkenega. Pa sem potem v Mladinski knjigi dobila kvadratke (1×1 cm, bi rekla na pamet) in je imel tistega, ker niti nisem bila pozorna, ali so napisali visoki ali velik karo …
Letos, v 5. razredu, pa spet: povsod samo črtni, brezčrtni in mali karo. Pa spet mora imeti visoki (ali morda veliki?? – bom preverila) karo.
Kje ste ga kupile?