Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zvezek visoki karo

zvezek visoki karo

Mi lahko prosim kdo pove,kakšen je to zvezek visoki karo? a so to tisti kvadratki 1x1cm?

Sin rabi za 4. razred,pa ne bom kupovala v knjigarni,zato moram vedet kakšen je,da kaj ne zafrknem.

A v 4. razredu še morajo bit zvezni “Tako lahko”? Do 3. razreda so bili potrebni,sedaj pa nič ne piše,tako da mislim,da ni nujno da so.

Kaj pa je to tehniški komplet IZOTECH?

hvala

Visoki karo je 1x1cm.

Če ne piše posebej, potem bi rekla, da niso obvezni. Pri nas piše, kateri morajo bit Tako lahko, ostali so po želji.

Tale komplet je pa neka škatla s pripomočki, Izotech je pa založba, ki je to izdala… verjetno so še druge, ampak pri vas hočejo to 😉

visoki karo je 1cm (višina) x 0.5 cm– in ne kot ena gor opisuje 1×1 cm

da je visoki karo 0,5 širine in 1 cm višine. 0,5×0,5 je nizki karo, 1×1 cm pa veliki karo. za 4. razred ne verjamem, da še potrebuje veliki karo.
za tehniški komplet pa so že povedali. gre za škatlo s polizdelki 8deščice, lepila, …) iz katerih učenci sesdtavljajo izdelke.
LP

pa me je ena prehitela … 🙂

Tudi to ni res.
V naši knjigarni imajo prodajajo visoki karo. Gre za klasične kvadratke 0,5×0,5cm, vendar so zvezki zloženi na višjih policah (1,5m in višje). To je visoki karo.
Ne zavajaj ljudi, če ne veš.

Visoki karo je s kvadratki ali bolje rečeno pokončnimi pravokotniki v višino 1cm in širino 0,5 cm. Nikakor pa ne 1×1 cm! Če nič ne piše, da mora biti od Tako Lahko, potem ni treba.

Mali oz. nizki karo: 5 mm x 5 mm
Visoki karo (v x š): 1 cm x 5 mm
Veliki karo: 1 cm x 1 cm

točno tako…tudi moja gre v 4razred in potrebuje visok karo…pa tud gradivo za naravoslovje in tehniko….t

http://www.mojalbum.com/pikicaaa

točno tako…tudi moja gre v 4razred in potrebuje visok karo…pa tud gradivo za naravoslovje in tehniko….t[/quote]

Tako je 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pravilno. Smo zaključili 9. razred, en pa je še mlajši, tako,da obvladam tele zvezke. Čeprav je vsako leto kakšna zadeva na spisku, ki mi je nova.

Ha, zanimiva tema:

Naš sin je bil lani v 4. razredu in ni bilo nikjer za dobiti nobenega drugega kara kot tistega majčkenega. Pa sem potem v Mladinski knjigi dobila kvadratke (1×1 cm, bi rekla na pamet) in je imel tistega, ker niti nisem bila pozorna, ali so napisali visoki ali velik karo …

Letos, v 5. razredu, pa spet: povsod samo črtni, brezčrtni in mali karo. Pa spet mora imeti visoki (ali morda veliki?? – bom preverila) karo.
Kje ste ga kupile?

Če kdo ni prepričan kaj so predpisali v šoli, preverite na strani emka.si. Meni se zdi to super, ker samo z vpisom šole in razreda pridem do pravih podatkov kaj je šola predpisala in tako ni dileme kaj je potrebno kupiti in kaj že imamo doma. Tako lahko zvezkov ne potrebuje otrok več v 4. razredu.

Tudi to ni res.
V naši knjigarni imajo prodajajo visoki karo. Gre za klasične kvadratke 0,5×0,5cm, vendar so zvezki zloženi na višjih policah (1,5m in višje). To je visoki karo.
Ne zavajaj ljudi, če ne veš.[/quote]

BUTAST SI!!!

New Report

Close