Najdi forum

Mi lahko kdo pove, zakaj ne morem slišati glasbe z cd-ja. Niti ne slišim *.wav zvokov v Windovsih???

Kaj je lahko narobe?

Imam IBM-ov računalnik. Predkratkim sem šla iz angleške verzije Windowsow 98 na Slovenske 98.

Je možno, da zato ne slišim zvoka iz zvočnikov… Kaj lahko naredim, da bom slišala zvok .

Ko poslušam glasbo s Cd-ja moram vstaviti vtič v cd -rom, da slišim zvok.

A maš IBM Aptivo :))) So še ljudje, ki kupujejo zanič računalnike??
Torej: Za direktno analogno predvajanje rabiš kabel, ki povezuje tvoj CD-ROM in pa zvočno kartico v računalniku. V programu, ki ga uporabljaš poglej, če lahko vklopiš digitalno predvajanje audio CD (kateri program pa maš?)(V nekaterih PC to ni mogoče (predvsem na IBM Aptiv- JOKE)) . V glavnem, odpri mašino, poglej, če maš kabel, če ne ga pa kupi (500-1000 SIT). Uživaj :)))

Pozdravljen Alien3001

Imam še star računalnik IBM – P166 od Zelinke!!! Problem je nasopil, ko so mi namestili Windowse 98 v slovenski verziji, prej pa so bili v angleški verziji, kar mislim,da je vzrok nastal tu. Prej je vse normalno delovalo, sedaj pa moram zvočnike vklopiti v (phone) v cd-rom, da slišim zvok Cd-glasbe, ki jo poslušam, ostalega zvoka pa ne morem slišati iz zvočnikov; *.wav zvokov,… iz Windows-ov.

Vprašal si me po progaramu za predvajanje Cd-ja!!!

Naprava za avdio predvajanje zvokov je ;Creative PCI Avdio Playback ( za namizne zvočnike)
Problem je-JA!!!

Ne morem vklopiti Digitalno predvajanje Avdio Cd-ja!!! Zato, ker je enostavno posvetljen in ne morem potrditi, da bi lahko bilo omogočeno predvajanje. Je mogoče to napaka??? Kako jo odpravim… Samo ne reci mi, da ga bom morala spet kam nesti, da ga popravijo…Torej kaj lahko storim??? Kabel pa je—ja!!!

Je po tvojem tudi tu vzrok, da ne morem slišati zvoka iz Windows-ov.

“Naprava za poslušanje zvoka; Avdio Creative Labs sound Blaster PCI-128.”

Spet ta plug&pray: ponovno namesti drajverje. Mora biti tam kaj narobe: SB so dobre kartice.

Nima biti kaj drugega kot gonilniki. Pojdi na home page od firme tvoje kartice in si lepo potegni dol nove drajverje…

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close