ZVOKI IZ VAGINE
žIVJO!
Zanima me, drage ženskice, če se še kateri dogaja, namreč pri predigri mi
iz vagine prihajajo čudni zvoki, podobni prdenju; večinoma se to zgodi, ko
sem tik pred orgazmom, zatem pa se ful oddaljim od tega, napetost se
tako sprosti in potem spet traja, da mi pride.
Včasih se mi to dogaja zjutraj, ko vstanem iz postelje ali če delam svečo.
Skratka to mi je tako neprijetno in bi res rada odpravla to nevšečnost, a
ktera ve KAKO??
Pa saj mi je jasno, da mi zrak uhaja ven, pa da je verjetno povezano z
dihanjem… kaj naj nardim, da se neha???
LP
Meni se je to zgodilo samo enkrat, že leta nazaj in to PO seksu. Imela sem občutek, kot da mi sperma brbota noter. Če se tebi to dogaja prej, je to mogoče posledica tvojih sokov, ki “brbotajo”? Sorry, kljub “zrelim” letom nimam pojma.
tudi jaz imam enake težave.
Vendar,jih na vso žalost ne znam odpravit. Če si nekaj časa s partnerjem je okej. Če pa ga slučajno menjaš in ko si prvič z njim, mu težko razložiš, da to ni prdenje.
hvala
Kaj pa, če ima to res veze s tem, da se zgodi v primeru, če smo zelo “mokre”?
ja, samo zjutraj ziher nisi, ali pa ko delaš sveče
Ja, to je pa res. Mogoče se bo našla ktera, ki je to že raziskala. Mene tudi zanima.
Meni se to dogaja če imam medenico v določenem položaju kadar ležim, tako da pride zrak v vagino in potem ko napneš vaginalne mišice gre ta zrak ven in se sliši to “prdenje”. Pa tudi po sexsu se to včasih naredi.
Meni se to naredi včasih po sexu od zadaj. Več ti pa žal ne vem povedati.
Strinjam se z Orko, saj mislim, da je zelo povezano z mokroto in zrakom.
se ena,
če ti nisi zjutraj mokra, je katera druga lahko ;))
Pri meni je jutranja mokrota nekaj običajnega…
Tako, da povem še svoje izkušnje- tudi meni se je to že zgodilo med sexom in sem se zanašala na to, da partner ve zakaj se gre 🙂
Drugače pa se pri meni na srečo veliko bolje čuti (jaz čutim), kot se sliši.
LP
joj joj punce sej sem kar malopresenečen da tega ne veste.
po domače povedano ko daš tiča notri s tem porivaš notri tudi zrak in spet in spet-pumpaš- in ta zrak mora nekma jit in uhaja iz tamale ob strani kurca in to se pol sliši kot predenje, plus čmokanje ko je vagina mokra in pol to res tako zgleda kot da vagina prdi. ampak to naj bi itak vsak tip vedel zakaj se gre, toda ker vidsim da ne veste niti bebe verjetno pol tudi tipi ne vedd.
mene pa to še dodatno rajca ker vidim da je beba ful mokra pa sproščena pa potrebna in ko to zaslišim ji kaj nesramnega rečem na uho npr “tvoja pičkica je ful potrebna jo slišiš kaj dela z mojim kurcem” in ona pol znori in je še bolj luštno:) pa še beba se na tak način sprosti.
pomaga pa tro če te ful moti da ga da ven vsake tok časa in ti pritisne na trebuh da gre zrak ven iz tamale pa je bolje sam slej ko prej spet do tega pride.
je pa odvisno od anatomije kurca pa pičkice katera sta združena.
Jooj, a res tako nepoučene ste??? Ok, ok.. prekopirano direktno iz foruma dr. Pušenjaka:
Spoštovani,
do momenjenih zvokov prihaja, ker v nožnico zaide zrak, ki se ob vsedanjum premikanju ali napenjanju terbušne stene iztisne iz nožnice in pri tem pač pride do vibracij tkiva in zvoka, ki smo ga sicer vajeni pri izločanju črevesnih plinov. Delno si lahko pomagate s keglovimi vajami, s katerimi boste utrdili mišice medeničnega dna, ki bodo potem morda manj dovoljevale vstop zraka v nožnico, če to ne bi zadostovalo pa lahko preprečite le neprijeten zvok, vstopanje in izstopanje zraka v in iz nožnice pa ne. To dosežete z vstavljanjem tampona v nožnico, ki bo preprečil vibracije tkiva med izstopanjem zraka. Če tudi to ne bi zadostovalo bi morebiti pomagala le še operacija z oblikovanjem vhoda v nožnico. Omenjena nadloga je posledica večje odprtosti vhoda v nožnico po porodu.
skratka tista ki ob seksu prdi je prevelika in preširoka jao he ha .sej drži
točno to, ko se je men to zgodilo ko sem bla s fantom ki mi je res bil ful ful ful všeč in sem hotla da bi blo vse popolno in se mi je to zgodilo me je blo tak sram da sem se hotla se pogreznit v tla.. -.- samo zdaj sem malo potolažena ko vidim da se to ne dogaja samo meni.. in upam da je fant vedel zakaj gre :/
točno to, ko se je men to zgodilo ko sem bla s fantom ki mi je res bil ful ful ful všeč in sem hotla da bi blo vse popolno in se mi je to zgodilo me je blo tak sram da sem se hotla se pogreznit v tla.. -.- samo zdaj sem malo potolažena ko vidim da se to ne dogaja samo meni.. in upam da je fant vedel zakaj gre :/
To se dogaja tud ženskam, katerih tipi vejo da ženskam paše prvih nekaj cm z izvlečno varianto . Logično da z vsakim vbodom porine zrak v pizdico..
Ah kje pa tudi pred porodom se to dogaja, če si sproščen med odnosom, sploh nimaš za mar kaj takega.
To je zaradi zraka, tako kot si napisala.
LP
Jaz osebno se edino spomnim, da se je oglašalo to “prdenje” , ko sem delala svečo ali se dvignila tako visoko, da je prišel zrak noter.
to se meni dogajalo samo z enim partnerjem, s katerim sva pa res blazno uživala in se predajal užitkom brez zavor. Najprej mi je bilo nerodno, in sem mu razložila, da to tamala dela, on je seveda že vse vedel, sej če ga ima moški not, tako in tako čuti, če gre zrak ven, je pa temu botroval divje “porivanje” in mokrota moje male.ko premagaš sram, je to izredno “rajcig”
no veš meni so taki zvoki zelo všeč oziroma so mi všeč zvoki sexa ko delajo približno tako aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuu še še še še bolj notri mi ga porini !!!!!!!!!
kako me takrat prime na sex kar zlizala bi tiča ali pa luliko res, se to dogaja tudi tebi prav sedaj, ko to pišem me tiši da bi sexala no bvvvaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Potem to ni posledica dihanja?
Forum je zaprt za komentiranje.