Zvončica in sinček v bolnišnici
Drage mamice, tiste ki poznate našo Zvončico držite pesti za njejega sinčka, danes sta ostala na infekcijski zaradi hude krvave driske.
Hudo mi je zanjo in sinčka, ker imata toliko težav. Ko sem jo klicala, ker sem potrebovala eno informacijo, mi sploh ni povedala, šele ko sem zadaj slišala nekaj o viziti,sem sklepala in potem je povedala. Ja, taka je Zvončica, tako rada pomaga, da nase pozabi:(
Zvončica in mali fantek držimo pesti, da bosta kmalu doma in da ni nič hudega tole z drisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ančka
Zvončica in Tadej sta na Infekcijski kliniki, ker ima Tadej hujšo infekcijsko drisko, zaenkrat je Tadej v redu, pije in je.
O Tanč hvala za informacijo, kako bom pa sedaj jaz prišel na šunko? No da ne bom mislil samo nase, tudi jaz ima želim čiprejšnje okrevanje.
Primož
Mogoče pa bosta v nedeljo že doma, pa bo Zvončica pripravila šunko, če ne pa kar k meni pridi:) Samo k maši bo še treba prej:)
Pozdravljeni tukaj mož od zvončice in ati od malčka, ravnokar kontaktiram z zvončico, ki vam sporoča da malček še vedno bruha in upa, da bo čimhitreje minilo. Hkrati pa se zahvaljujemo za lepe želje in pesti. Hvala Hvala Hvala.
P.S. Primož zvončica sporoča, da bo šunka vseeno pripravljena, Tanč povabljena si tudi ti.
Živ, Zvonček,
hvala za povabilo, ampak nas je kar celih 5:))) In šunke zmanjka, kot bi mignil.
Upam, da vam ne bo preveč dolgčas samemu doma,
Zvončica je pomagala marsikateri forumovki in tudi Tanč (predvidevam) in zato sem ji zelo hvaležna. Naj sinček čimprej ozdravi. :))
LP