Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zvone Šeruga

Zvone Šeruga

Razmišljam o potovanju z njim sajs em navdušena popotnica. Je že kateri bil, je res taki kako naj rečem k***** in fu* ******. Kakšne imate izkušnje z njim, ga kdo osebno pozna? je še poročen?

Nimam izkušen, zadnjič pa sem brala o teh potovanjih. Zdelo se mi je zelo drago za življenje v naravi, kuhanje v lastni režiji….

Pof**fukaj se z njim OA ti bo plačal .

Malo poglej njegov FB. Odkrito pove, da ženske za potovanje izbira tudi po letih in izgledu. Z vezanimi popotnicami ima slabe izkusnje, saj je imel ze opravka z ljubosumnimi partnerji. Poročen je menda se…
Ce ti vse to ustreza – izkušenj s potovanji ima sigurno ogromno.

Ga “poročen” do dosedaj prebranem ni oviralo. Kaj pričakuješ, če “ni več” poročen???
Status poročen ali ni poročen; ima vpliv na tvoje popotništvo???

Moje osebno mnenje je, da ima ogromno izkušenj, lepe fotografije dela, dobre potopise piše, samo poslušat ga pa ne morem, zato z njim zagotovo nikoli ne odpotujem.

In kje si brala , da je tak f…in k…..?

Jaz še nikoli.

So moški, ki imajo v glavi še kaj drugega, kot seks.Ki jim dela tudi plošček, ne samo spodnja mišica.Ne poznaš nobenega takega?

Jaz še nikoli.

So moški, ki imajo v glavi še kaj drugega, kot seks.Ki jim dela tudi plošček, ne samo spodnja mišica.Ne poznaš nobenega takega?[/quote]

Obstajajo ja, samo doticni ni tak.

Jaz še nikoli.

So moški, ki imajo v glavi še kaj drugega, kot seks.Ki jim dela tudi plošček, ne samo spodnja mišica.Ne poznaš nobenega takega?[/quote]

Obstajajo ja, samo doticni ni tak.[/quote]

Pa ne, da si ga sprobala na vseh področjih?

Ja res je tak, kot pišeš. Še Marika Sevšek, miss al kaj je že bila, je odpotovala prej iz takega potovanja, ker jo je tip preveč nadlegoval. Groza.

Je bilo res ali pa ni bilo res.

Mogoče je pa tudi, da mlada punca ni zdržala napora potepanja.Jaz bi prej rekla, da je bilo to.

Obstajajo ja, samo doticni ni tak.[/quote]

Pa ne, da si ga sprobala na vseh področjih?[/quote]

No, on vsekakor ni tak moški, ki bi imel v glavi še kaj drugega kot seks. Saj plošček mu dela, ampak ima še kako živahno tudi spodnjo mišico.
Nisem jaz potovala z njim, ampak frendica.
Ena druga je pa poslovno sodelovala z njim in je težko ja, delat in biti non stop v obrambi. Je rekla, da kaj takega še ni doživela, pa je delala s kar nekaj slavnimi Slovenci, ki veljajo za ta prave dedce.

Pa ne, da si ga sprobala na vseh področjih?[/quote]

No, on vsekakor ni tak moški, ki bi imel v glavi še kaj drugega kot seks. Saj plošček mu dela, ampak ima še kako živahno tudi spodnjo mišico.
Nisem jaz potovala z njim, ampak frendica.
Ena druga je pa poslovno sodelovala z njim in je težko ja, delat in biti non stop v obrambi. Je rekla, da kaj takega še ni doživela, pa je delala s kar nekaj slavnimi Slovenci, ki veljajo za ta prave dedce.[/quote]

No, pol je pa že kaj na tem….nekateri se že rodijo s preveč testosterona.

New Report

Close