Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zyrtec

Zyrtec

Živjo!
Spodaj berem temo o jemanju tablet in me zanima, če je morda katera konstantno na antihistaminikih. Jaz namreč že nekaj let jemljem Zyrtec, če ga ne vzamem vsaj na dva dni, se slabo počutim in vsa spraskam. Ima še katera ta problem?
Nik@

Ja, tudi jaz imam ta problem, samo da ne jemljem več zyrtec, ker mi ne pomaga in sem tako kot ti: vsak dan zjutraj eno tabletko, če joen dan ne vzamem sem popoldan že čisto fertik vse me srbi.

LP

Živjo, Čita!

Pa so ti kdaj delali kakšne alergijske teste. Kdaj se ti pa to pojavlja?
Meni se vsakič, ko grem na lapraskopijo. Bila sem že 3x in po vsakem posegu moram kakšne dve leti jemati antihistaminike.
Spomladi me spet čaka lapraskopija zaradi mioma, pa se že sedaj bojim reakcije.
Lep pozdrav,
Nik@

O boga., jaz sem bla na lapari 2x, mam namreč PCO.
Jaz imam alergijsko astmo in pa v januarju so me tud že testiral, tako da imam dokazano alergijo. Ja, spomladi me pa čaka najhujše:cvetenje, potem pa tablete ne pomagajo, ampak dobim injekcijo, ki pa drži cca 3mesece. Drugače je pa tako, da če tableta ne vzamem,pa čez dan jem hrano na katero sem alergična, sem zvečer boga: srbi me vse pulz se mi poveča, nič fajn.

Lp

Moj mož je sedaj že kakšno leto in pol na teh tabletih. Če jo ne vzame vsak dan eno, je po parih urah cel v bulah, srbi ga pa tako, da bi si kožo dol spraskal. Nima pojma od česa naj bi to bilo, ker se mu je kar naenkrat začelo pojavljati. Na začetku še ni bilo tako hudo, zdaj je pa obup. Na testiranje pa še ni šel, ker mu je osebna zdravnica rekla, da mora biti vsaj dva tedna brez tablet, preden bo šel na testiranje. Tega si pa niti v sanjah ne predstavlja, kako bi to zdržal. Ima kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo oz. ali res ne more na testiranje pod vplivom tablet?

Žal, ne. Tudi jaz sem mogla bit dva tedna brez tablet. Res je težko, najtežje je zdržat ponoči, spraskala sem se do krvi. Ampak, na srečo imam jaz elocom kremo, tako da sem se zvečer namazala, pa tud ponoči vstajala, da sem se mazala, ker je srbel za znoret. In ko je minil teh 14 dni, ko so mi naredili testiranje, sem bila pri dr. full otečena, rdeča, srbel, ampak ker sem vedela, da bom vzela tableto je nekako šlo, samo da sem vedla kaj ne smem.
Mislim, da bo tvoj mož moral zbrati pogum, zdržati in iti na testiranje. Naj se pogovori s svojo zdravnico, da mu da kakšno mazilo, ali pa kaj drugega za ta čas. Sigurno je pa to reakcija na nekaj, kar ne bi smel. Tako je bilo pri meni.

Veliko sreče tvojemu možu, pa čimmanj srbenja.
Lp

New Report

Close