FOTO: Elegantne dame so zavzele francosko prestolnico mode

04. julij 2019

FOTO: Elegantne dame so zavzele francosko prestolnico mode

04. julij 2019

Modne poznavalke spremljajo revije visoke mode.

V francoski prestolnici se je pred dnevi začel Teden visoke mode (haute couture), na katerem lahko spremljamo modne revije najbolj prestižnih hiš, kot so Dior, Valentino, Gianbattista Valli in Chanel.

Kadar se modna elita zbere na enem mestu, vemo, da bodo street style fotografije tako dobre, da se jih ne bomo nikoli naveličali … in tudi v teh dneh je bilo tako.

Za obiske modnih revij obstaja določeni dress code, ki ga morajo obiskovalci upoštevati, sploh kadar je govora o predstavitvi haute couture kolekcij. Zato ni nič čudnega, če lahko te dni sredi dneva v Parizu srečate kopico dam v finih oblekah, izdelanih iz čipk, bleščic in svile, ki so rezervirane za svečane priložnosti.

Večina obiskovalk prav zaradi tega izbere visoke petke in letošnji it čevlji so (kot smo lahko opazili) špičasti slingback modeli švedske znamke Acne Studios, ki jih spredaj krasi pravokotni detajl. Te modele smo sicer že opazili na Instagramu pri skandinavskih influencerkah, tako da je bilo jasno, da bodo pridobili zvezdniški status, sledijo pa jim pleteni čevlji Bottege Venete, ki jih je prav tako težko prezreti.

Črna barva je najbolj pogosta izbira modnih poznavalcev, ko gre za pomembne dogodke, zato je tudi tokrat veliko obiskovalk, med drugim tudi Christina Centenere in Pernille Teisbaek, izbralo črnobelo kombinacijo.

Krila, obleke in kostimi v opečnati, zlati, zeleni ter v vseh odtenkih rjave, so ustvarjale pravi kontrast monokromatskim outfitom, vse skupaj pa je rezultiralo zelo elegantnim street stylom, katere fotografije si lahko ogledate v galeriji.

Foto: Imaxtree

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close