Fotograf zaradi "čustvenega in fizičnega trpljenja" toži slavno raperko

26. april 2024

Fotograf zaradi "čustvenega in fizičnega trpljenja" toži slavno raperko

26. april 2024
Foto: Profimedia

Slavna raperka Megan Thee Stallion se sooča s tožbo nekdanjega fotografa, ki jo obtožuje, da je zaradi nje utrpel “čustveno in fizično trpljenje”.

Fotograf Emilio Garcia je na višje sodišče v Los Angelesu vložil tožbo proti Megan Thee Stallion zaradi “dela v sovražnem okolju”, znašel pa naj bi se tudi v brezizhodni situaciji, ko je bil priča spolnemu odnosu raperke s še eno žensko. Zaradi domnevnega trpljenja zahteva odškodnino.

V tožbi nadalje pojasnjuje, da se je leta 2022 na Ibizi po zabavi vračal domov v istem avtomobilu kot raperka in še ena ženska. Med Megan in neimenovano žensko je postalo tako vroče, da naj bi tik ob njem med vožnjo začeli seksati.

Foto: Profimedia

Pojasnil je še, da iz premikajočega se vozila ni mogel izstopiti, četudi bi mu to uspelo, pa naj bi ostal “sredi ničesar v tuji državi”. Dodal je, da je bil zaradi incidenta, ki mu je bil priča, “osramočen, zgrožen in užaljen”.

Slavna raperka naj bi mu naslednji dan zabičala naj o dogodku ne govori z nikomer, po njegovih besedah pa naj bi ga tudi zasmehovala.

Foto: Profimedia

Garcia je v tožbi še navedel, da je zaradi preobremenjenosti, premajhne plače in sovražnega delovnega okolja, k čemur je prispevala tudi posesivnost in žaljenje raperke, že prej razmišljal o odpovedi. Ko se je skušal z njo pogovoriti o tem, ga je odpustila, zato se je odločil za tožbo.

Odvetniki raperke so se že javno odzvali na obtožbe fotografa in dejali, da je to “zgolj zahtevek za denar” in poskus osramotitve zvezdnice.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close