Francoska manikira se vrača v velikem slogu!

10. september 2020

Francoska manikira se vrača v velikem slogu!

10. september 2020

Mi se tega neskončno veselimo!

Trendi manikire se iz leta v leto spreminjajo in tokrat se francoska manikira vrača skozi velika vrata. Ta videz nohtov je zelo eleganten, prefinjen in zelo stajliš, zato ni nobenega razloga, da ga ne preizkusite tudi sami in se prepričate, zakaj so nad njim navdušeni čisto vsi.

Za francosko manikiro je značilno, da je minialistična, hkrati pa glamurozna in ženstvena. Ustreza ženskam, ki se kljub trendom ne želijo odpovedati klasiki. Dejstvo, da francoska manikira ustreza skoraj vsakemu slogu oblačenja, nas dodatno spodbudi, da raziščemo lastno kreativnost ter preizkusimo še nekatere druge različice omenjene manikire.

Torej, razen klasične kombinacije z belo, tudi uporaba drugih odtenkov ni izključena. Tako boste ustvarili dinamično in zanimivo manikiro, ki lahko spominja na poletje ali igrivost.

Kar zadeva oblačenje, ima francoska manikira, rada različne sloge in je zelo prilagodljiva. Kljub temu pa bo najbolj ustrezala nekoliko bolj elegantnim in spodobnim modnim odločitvam, ki simbolizirajo ženstvenost in preprostost.

Če želite brezhibno manikiro, se posvetujte s strokovnjakom, po drugi strani pa je je lahko tudi zelo privlačna, če jo naredite sami. Zahteva le malo natančnosti, potrpljenja in kakovostnega laka in podlaka.

Tu je nekaj odličnih idej, ki vas bodo zagotovo navdihnile!

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close