Francoska modna hiša Chanel razkrila novega ambasadorja 

17. maj 2023

Francoska modna hiša Chanel razkrila novega ambasadorja 

17. maj 2023
Foto: Instagram @tchalamet

Gre za igralca Timothéeja Chalameta. 

Ameriško-francoski igralec je prvič v svoji karieri postal ambasador modne ali lepotne znamke. Da ga je v svoje vrste poklical prav Chanel, je nedvomno velika čast. Sedemindvajsetletnik bo tako postal ambasador Chanelove kolonjske vodice Bleu de Chanel

Foto: Instagram @tchalamet

Modna hiša je prek Instagrama razkrila novega ambasadorja, pod fotografijo pa so zapisali, da gre za dišavo, namenjeno moškemu, ki je globoko pristen. Chanel je prav tako dal izjavo, v kateri so zapisali, da ima 27-letnik dinamično energijo, ki je tako surova, kot je tudi prefinjena, igralec pa si je že na začetku kariere pridobil izjemen svetovni uspeh. 

“Timothée Chalamet poleg drznega sloga in neizprosnega šarma pooseblja vizionarskega in ostrega duha naslednjega poglavja Bleu de Chanel: moškega, ki se ne omejuje na običajne meje, ki jih postavlja življenje, in gleda onkraj vidnega.”

Chanel
Foto: Instagram @tchalamet

Chalamet je za britanski Vogue povedal, da je njegov prvi spomin na francosko znamko močno povezan z njegovo pokojno babico, ki je nekoč njegovi sestri podarila slavni Chanelov parfum številka pet. Babica je prav tako imela Chanelovo torbico, Chalamet pa jo je opisal kot izjemno elegantno žensko, ki je svojo eleganco izžarevala na subtilen način. 

Foto: Instagram @tchalamet

Kampanja za Chanelovo novo dišavo se bo začela junija, igralec pa je na sodelovanje namignil že včeraj, ko je pod fotografijo na Instagramu zapisal “CC X TC OTW” (Chanel in Timothée Chalamet sta na poti).

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close