Francoska modna hiša Louis Vuitton ima jajca in to kakšna!

31. marec 2023

Francoska modna hiša Louis Vuitton ima jajca in to kakšna!

31. marec 2023
Foto: Instgram @louisvuitton

Louis Vuitton je predstavil velikonočno čokoladno kolekcijo, ki jo je ustvaril priznani francoski slaščičar Maxime Frédéric.

Foto: vse Instagram @louisvuitton

Francoska znamka Louis Vuitton je v počastitev 160 let obstoja znamke v Parizu odprla novo destinacijo z razstavim prostorom, ki so ga poimenovali LV Dream. V okviru razstave, ki združuje preteklost in prihodnost, dediščino in sodobnost, so za obiskovalce pripravili še kavarno in slaščičarno, v kateri sladke umetnine ustvarja priznani francoski slaščičar.

Čokoladnica La Chocolaterie, za katero skrbi Maxime Frédéric, predstavlja osupljivo paleto čokoladnih bonbonov, ki jih navdihujejo logotipi in motivi podjetja ter so zapakirani v elegantne, za znamko značilne škatle. Za praznovanje velike noči pa je Maxime pripravil kolekcijo velikonočnih jajc in mini čokoladic v omejeni izdaji.

Na velikonočnih jajcih je odtisnjen monogram znamke, v njih pa se skrivajo različne vrste nadevov gianduje polnjene z aromatiziranimi karamelami. Vrhunec kolekcije je čokoladna maskota znamke lev Petula, ki ga je kuharski mojster izdelal iz mešanice fine temne in mlečne čokolade ter karameliziranih lešnikov.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close