Frizura izdaja: TO o vas pove dolžina las!

30. oktober 2020

Frizura izdaja: TO o vas pove dolžina las!

30. oktober 2020

Kratka frizura, srednje dolgi ali dolgi lase? Izbira je ogromna in je odvisna od okusa posameznice. To pa ni vse, saj frizura, ki jo nosite, lahko veliko pove o vaši osebnosti.

Ženske z dolgimi lasmi veljajo za nezapletene. Tiste, ki se odločijo za dolge lase, večinoma stojijo za svojimi odločitvami. Namesto da bi lovile nove trende, ostajajo zveste svojemu videzu. Zakaj pa ne? Dolgi lasje so bili vedno zelo priljubljeni.

Poleg tega so tudi zelo praktični, saj jih je vedno mogoče enostavno zavezati v čop in ne potrebujejo veliko časa za oblikovanje. To je dolžina las, ki je praktična in nezapletena, tako kot ženske, ki jih nosijo.

Ženske s srednje dolgim pažem so zanesljive in prilagodljive. Paž je ena izmed klasičnih frizur, ki jo lahko nosimo na različne načine: z modnimi dodatki in stajlingi. Gre za frizuro, ki je zanesljiva in prilagodljiva – tako kot ženske, ki jih nosijo.

Paž je dolžina, nekje med dolgimi in kratkimi lasmi in to »vmes« zelo dobro poznajo ženske, ki jo nosijo. Zanje je namreč značilno, da niso najbolj odločne osebe. S to frizuro pa so zdele v polno!

Ženske s kratkimi lasmi so znane kot pogumne in samozavestne. Kdor ima kratke lase, se za njimi ne more skriti, kot se to lahko pri dolgih. Torej, za kratke lase morate imeti odmerek poguma.

Seveda karakterne lastnosti niso edini razlog za določeno frizuro, saj ima pri tej izbiro pomembno logo tudi struktura las in oblika obraza.

Kljub temu pazite, kakšno dolžino las nosijo vaše prijateljice in ali se dolžina las res lahko primerja z njihovo osebnostjo. Stavimo, da boste presenečeni!

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close