Frizura, ki jo bomo to jesen naravnost oboževali!

28. avgust 2019

Frizura, ki jo bomo to jesen naravnost oboževali!

28. avgust 2019

Čeprav nas je poletje pošteno razvadilo, da uživamo z razpuščenimi lasmi, je čas, da se pripravimo na prihajajoče jesensko obdobje in sladke muke, ki nam jih lahko prinesejo frizure.

Vetrovno in deževno vreme je ena izmed glavnih značilnosti jeseni, vendar ni razloga, da vaši lasje ne bi bili videti odlično tudi v takih pogojih.

Zdaj, ko so poletni dnevi za nami, je pravi čas, da se pripravite na tiste, ki prihajajo in uživate v preprostih načinih za oblikovanje las.

Verjetno se strinjate, da je poleg razpuščenih las, najljubša frizura visoka neurejena figa, jesen pa prinaša novo različico stare najljubše frizure.

Nizka figa je postala eden največjih jesenskih trendov, razlog pa je v tem, da je ta frizura hkrati preprosta, elegantna in sproščena. V dnevnih kombinacijah je nizka figa lahko tudi nekoliko neurejena, nič narobe, če vam kakšen pramen uide na obraz. Za večerne priložnosti se lahko poigrate z nekoliko bolj glamuroznim ali elegantnim videzom, ki ga dopolnite z zanimivim nakitom.

Če želite sami narediti nizko figo, obstaja nekaj čisto preprostih korakov, ki jih morate izvesti. Neurejena različica te frizure bi morala biti narejena v nekaj sekundah, to pa boste dosegli tako, da lase spnete v nizki konjski rep, lase pa preprosto zvili v figo in jo pritrdite. S prsti greste narahlo čez lasišče, da dvignete lase in tako dosegli vsakdanji videz.

Za večerne različice pa potrebujete več časa. Za začetek je dobro, če si lase pred tem umijete, ali pa si pomagate s suhim šamponom. Prav tako si lase povežete v nizek in tesen čop, nato pa naredite figo, ki jo utrdite z gelom. Tokrat lahko uporabite sponke, da pritrdite lase, posprejate z lakom in frizura je narejena.

Videz lahko dopolnite z lasnimi dodatki v obliki nakita ali pa z rutico in tako boste dobili preprosto, vendar pa vpadljivo jesensko frizuro.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close