Futuristične domače lepotne naprave so najnovejši trend za popolno nego obraza

18. april 2019

Futuristične domače lepotne naprave so najnovejši trend za popolno nego obraza

18. april 2019

Lepotna industrija je izjemno napredovala tudi na tehnološkem področju.

Kadar je govora o lepi in negovani koži, se lahko strinjamo, da to najbrž pomeni izenačen tonus, ki ni ne masten, ne suh, ampak sijoč in zdrav.

Glede na to, da vsi nimajo te sreče, da bi se rodili s takim tenom, številni posežejo po različnih kozmetičnih preparatih, ki so odlični zavezniki v ohranjanju ravnovesja med mozolji, rdečico in drugimi pojavi, ki jih na svojem obrazu ne želimo videti. Poleg izdelkov pa zdaj obstaja še nekaj, kar ima zelo velik pozitiven vpliv na obrazno kožo.

Lepotna industrija je v zadnjem času izjemno napredovala na različnih področjih in eno izmed njih je tehnologija. Poleg samih izdelkov za nego, ki so absolutno nepogrešljivi, so sestavni del vsakodnevne nege postale tudi različne aparature, ki jih lahko uporabljamo doma.

Eden izmed teh je Foreo, švedski izdelek, namenjen čiščenju obraza, in z lahkotnimi soničnimi pulzi pospešuje cirkulacijo kože ter jo gladi. Poleg samega čiščenja, Foreo navlaži kožo ter odstranjuje nečistoče in odmrlo kožo.

Naslednja naprava je nedvomna ena izmed najbolj revolucionarnih. Pomlajevalna maska za obraz, ki opravlja odličen anti-age tretma, ki bi ga pri kozmetičarki ali zdravniku drago plačali. DRx spectraLite Face WarePro iz linije Dr. Dennis Gross Skincare je naprava, ki ima za osnovo modro in rdečo led svetlobo, uporabljate pa jo le tri minute dnevno. Po mesecu uporabe so rezultati izjemni, koža je sijoča in napeta.

Uplift Massage Beauty Roller je naprava, ki je podobna masaži obraza, oziroma gibanju prstov, kar je zelo koristno za ohranjanje elastina kože in njeno cirkulacijo. Ta naprava ima 24 masažnih kamečkov, ki se popolnoma prilegajo obrazu in uporaba ni niti najmanj boleča ali neugodna, rezultati pa so res sijajni.

Foto: Twitter, Vogue, promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close